dinsdag 4 juni 2024

WEF Insider: Klaus Schwab riskeert doodstraf voor ‘misdaden tegen de mensheid’

 juni 3, 2024  41

 

   Foto Credit: Thepeoplesvoice.tv

Leidende globalisten zouden geofferd kunnen worden op het altaar van de publieke verontwaardiging voor hun rol in de Covid-pandemie, volgens een insider van het Internationaal Strafhof die onthulde dat er voorbereidingen worden getroffen voor Neurenberg 2.0 processen voor misdaden tegen de mensheid bij het ICC in Den Haag, schrijft Thepeoplesvoice.

De globalistische elite heeft de afgelopen vier jaar haar best gedaan om de hel op aarde te ontketenen, maar wij, de mensen, hebben stand gehouden, onze waardigheid behouden en hun leugens één voor één ontmaskerd.

Onze misbruikers zijn in een hoek gedreven en ze worden gedwongen om hun leugens toe te geven. Ze willen dat we vergeven en vergeten, maar dat laten we niet gebeuren.

De hoogste leden van de globalitiche elite gedragen zich nu als ratten die een zinkend schip verlaten en het is onze taak om ervoor te zorgen dat ze niet ontsnappen.

Medeoprichter van het WEF, Klaus Schwab, schokte de wereld vorige week toen hij aankondigde dat hij van plan was zijn rol als frontman neer te leggen.

De schokkende zet leidde tot koortsachtige discussies in de mainstream media over zijn mogelijke opvolger, waarbij velen verklaarden dat de voormalige Britse premier en New World Order oorlogsmisdadiger Tony Blair de belangrijkste kanshebber achter de schermen is.

Er is geen tekort aan globalisten die in de rij staan om het complot om de mensheid tot slaaf te maken te controleren, maar de echte vraag is waarom Schwab plotseling besloot om het schip te verlaten?

Dit is de man die er prat op ging dat hij het WEF tot na zijn 100e zou leiden en die de Duitse bondskanselier Olaf Schulz vertelde dat hij langer aan de macht zou blijven dan hij.

Volgens leden van het ICC die werken aan de Neurenberg 2.0 zaak tegen globalisten voor misdaden tegen de menselijkheid, is Schwab niet de enige globalistische stroman die in paniek is.

Sleutelfiguren in het World Economic Forum, de VN en de WHO tellen de dagen af tot hun diplomatieke onschendbaarheid wordt ingetrokken en arrestatiebevelen worden uitgevaardigd.

Netanyahu is slechts de eerste in rang als de globalistische elite wordt geconfronteerd met gerechtigheid voor hun misdaden.

De lijst van globalisten in de vuurlinie is eindeloos en omvat de politiek, de deep state, Big Pharma en de mainstream media, en ze weten allemaal dat hun tijd bijna om is.

Neem bijvoorbeeld Dr. Anthony Fauci, die naar verluidt voorbereidingen treft om de VS te ontvluchten naar een niet-uitleveringsland in het Caribisch gebied wanneer Trump in november het Witte Huis herovert.

Het is geen toeval dat de jonge wereldleiders van Schwab massaal opstappen.

Volgens aanklagers zijn de misdaden van de politieke leiders van het Verenigd Koninkrijk, Canada, Australië en Nieuw-Zeeland veel erger dan die van Netanyahu en zijn er veel meer slachtoffers bij betrokken.

Jacinda Ardern uit Nieuw-Zeeland was de eerste rat die het zinkende schip verliet, haar schokkende pensionering de eerste van vele die nog zouden volgen.

Justin Trudeau onderhandelt momenteel met aanklagers om te voorkomen dat hij geconfronteerd wordt met de publieke schande van rechtszaken over kindermisbruik bovenop misdaden tegen de menselijkheid wanneer hij volgend jaar uit zijn ambt wordt gezet door een woedend land.

Melinda Gates scheidde van echtgenoot Bill toen ze erachter kwam dat hij in het geheim Jeffrey Epstein had bezocht in New York en op zijn privé-eiland Little St. James, beter bekend onder de bijnaam Pedophile Island.

Volgens aanklagers is Melinda ook op de vlucht voor de nachtmerrie om schuldig bevonden te worden aan de misdaden van de Bill en Melinda Gates Foundation, de globalistische Death Star die zich voordoet als filantropische organisatie.

En vluchten moet ze, want diegenen die van binnenuit weten, onthullen dat schuldig bevonden worden voor de mondiale elite met dezelfde straffen zal worden bestraft als de schuldigen in de Neurenberg processen.

Het Britse parlementslid Andrew Bridgen heeft opgeroepen om Bill Gates en de “Covid-cabal” van de elite de doodstraf te geven voor hun “misdaden tegen de mensheid” tijdens de Covid pandemie.

De tijd van de elite is bijna voorbij en insiders werken nu uitgebreid samen met aanklagers.

De zoon van de medeoprichter van het World Economic Forum, Hussain Najadi, heeft de misdaden van de elite aan de kaak gesteld en roept nu op tot de arrestatie van Schwab en andere leidinggevenden van het WEF, Bill Gates, de leiding van de WHO en leidinggevenden van Big Tech en Pfizer.

Pascal Najadi is de zoon van Hussein Najadi, een bankier die samen met Klaus Schwab in 1971 het World Economic Forum oprichtte en er 10 jaar later mee stopte omdat hij walgde van Schwabs dystopische visie op de toekomst van de mensheid.

Pascal Najadi zegt dat hij en zijn moeder nu sterven aan het Covid-vaccin, dat hij “vergif” noemt en dat door de mondiale elite aan de mensheid werd opgedrongen.

Kijk:


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. 

https://www.frontnieuws.com/wef-insider-klaus-schwab-riskeert-doodstraf-voor-misdaden-tegen-de-mensheid/

Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...