zaterdag 20 juli 2024

Deep state domkoppen

 juli 20, 2024   6

De mensen die tegenwoordig de leiding hebben zijn niet slim

    Izzyserious / Pixabay

Een van de kenmerken van een ineenstortende beschaving is dat de mensen die gezag zouden moeten hebben dat niet hebben, en dat de mensen die gezag hebben incompetent zijn.

Toen het West-Romeinse Rijk bijvoorbeeld instortte, vertrouwde de verwijfde Romeinse politieke elite al op barbaarse Germanen om de binnenvallende barbaarse Germanen tegen te houden. Toen de nieuwe barbaren uiteindelijk de keizerlijke verdediging overweldigden en de kernsteden van het rijk begonnen te plunderen, lachten veel Romeinen nog steeds om vulgaire toneelstukken en vermaakten ze zich met ongelukkige slavinnen, schrijft Dr David Hilton.

Naast brood en spelen waren dit de klassieke tegenhangers van Netflix en PornHub.

Hetzelfde gold voor Qing China, het Tokugawa-tijdperk in Japan, het oude Babylon en, recentelijk, Sovjet-Rusland. Niemand kan zich voorstellen dat het regime instort, totdat ze op een dag om zich heen kijken en zich realiseren dat het al gebeurd is.

De bekwame mensen rijzen niet op in vervallen samenlevingen omdat verdienste wordt afgewezen terwijl vleierij wordt beloond. De onbekwamen regeren en dwingen de bevolking een waanidee op totdat ze uiteindelijk door externe krachten worden uitgeschakeld.

Dergelijke corrupte samenlevingen vallen mensen aan die in het openbaar de waarheid spreken. Het decadente Athene vocht uit gril met Sparta en vermoordde Socrates nadat het conflict zich tegen hen keerde en ze hun dominante machtspositie verloren. Eerlijke mannen worden gestraft in een maatschappij die sterft van leugens.

De hebzuchtige, onbekwame oligarchen die de leiding hadden over het Romeinse republikeinse systeem in de 1e eeuw voor Christus vermoordden Caesar omdat hij hervormingen wilde doorvoeren die de Romeinse staat zouden hebben gerevitaliseerd. Het was aan zijn geadopteerde zoon Octavianus om de hervormingen eindelijk door te voeren.

Dit is het stadium dat Amerika heeft bereikt in zijn politieke leven. Ongeacht of je denkt dat Trump de messias is of gewoon een heel stout jongetje, hij heeft heel duidelijk een visie voor Amerika die zelf een antwoord is op decadent globalisme en liberaal imperialisme.

America First is het verklaarde doel, met sterke steun voor Israël en de machtige zionistische lobby zeker op de tweede plaats.

In het laat-Republikeinse Rome gebruikte de oligarchie rond de Romeinse Senaat hun enorme rijkdom om de politieke en militaire machinerie van Rome te beheersen voor hun collectieve persoonlijke voordeel. Ze manipuleerden de verkiezingen, bepaalden wie sappige militaire benoemingen en contracten voor belastinginning kreeg en behandelden de buitenlandse politiek als hun persoonlijke speeltje terwijl de gewone Romeinen vochten en stierven voor het eeuwige Rome.

De senatorenklasse plunderde de provincies terwijl ze de Italiaanse boeren van hun land verdreef naar de steden om proletariërs te worden die afhankelijk waren van de staat en dus van de oligarchie die het controleerde. Zij vervingen de kleine landeigenaren door enorme slavenplantages die bekend stonden als latifundia.

De oligarchie van de senatoren verhinderde dat ambitieuze buitenstaanders een hoge positie konden bereiken en uiteindelijk vermoordden ze Caesar omdat hij een einde wilde maken aan hun kleptocratie en Rome weer groot wilde maken.

Omdat Amerika zijn politieke systeem naar Rome heeft gemodelleerd, heeft hetzelfde ontwikkelingstraject zich daar voorgedaan.Het zijn echter niet de Amerikaanse senatoren die Amerika besturen.

De financiële cabal controleert Amerika. Zij bestuurt het centrale banksysteem via het anonieme eigendom van de Federal Reserve. Ze bezitten controlerende belangen in alle beursgenoteerde bedrijven via BlackRock, Vanguard en State Street. Zo duwen ze hun waanideeën door de bedrijven naar beneden. Ze controleren de inlichtingendiensten, die op hun beurt de media, de academische wereld, de entertainmentindustrie en de zwarte markten controleren.

Deze mensen begonnen zich de macht in de Verenigde Staten toe te eigenen met de oprichting van de Federal Reserve in 1913 en de deelname van Amerika aan de Eerste Wereldoorlog. De Tweede Wereldoorlog consolideerde hun rijkdom en macht en met de moord op JFK in 1963 namen ze volgens mij de controle over het presidentschap over.

JFK was geen heilige, maar hij wilde de CIA aan banden leggen, waarschuwde voor geheime genootschappen die achter de schermen opereerden en wilde een nucleair Midden-Oosten voorkomen. Ik denk dat ze hem daarom hebben vermoord.

Dit zijn de mensen die Trump heeft geprovoceerd door naar macht te streven en die hem afgelopen weekend probeerden te vermoorden. dat ze faalden laat zien dat ze niet meer zo bekwaam en scherp zijn als vroeger.

Zoals alle elites zijn ze na verloop van tijd zelfgenoegzaam en incompetent geworden. De poëtische kleinzonen hebben niet de ruwe grit waarmee grootvader de ring van de macht kon grijpen. Ze drukken dwaze agenda’s door en nemen onverstandige beslissingen.

De moord op JFK en de moord op zijn broer RFK vijf jaar later waren meesterlijke intriges. Als je gelooft dat JFK Jr ook werd uitgeschakeld, zoals ik doe, dan gaf dat ook blijk van een niveau van sluwheid en ontkenbaarheid dat kan wedijveren met het ongeluk met prinses Diana.

Zijn Trump schietpartij is in vergelijking gewoon beschamend.

Het zou een grap zijn als het überhaupt grappig was.

Dit zijn dezelfde incompetente dwazen die ons naar een nucleaire oorlog met Rusland, China en Iran leiden, die de westerse economieën over een klif duwen via schuldenwaanzin en die ons allemaal gek maken met hun verbijsterend domme woke-agenda.

De deep state zijn bureaucraten. Het zijn carrièregerichte nihilisten die het haten dat Trump een meer op verdiensten gebaseerd systeem wil herstellen in de Amerikaanse samenleving.

De deep state zijn echter niet de echte besluitvormers en agendadrivers in Amerika. Hoewel ze meer echte macht hebben dan politici, staan ze nog steeds niet aan de top. Ze hebben niet de leiding.

De financiële cabal die achter de schermen opereert is degene die Amerika echt controleert en het bestuurt voor hun collectieve persoonlijke voordeel.

De deep state sukkels zijn erop uit om Trump te vermoorden en kunnen daar helaas nog steeds in slagen. Het is echter de corrupte oligarchie achter de ‘deep state minions’ die de echte bedreiging vormt voor onze manier van leven.

Ze spelen al zo lang de rol van poppenspelers in de optocht die de westerse politiek is, dat ze denken dat ze geboren zijn om te regeren. Zoals zoveel corrupte, incompetente, verwijfde, overmoedige elites voor hen, denken ze dat ze onaantastbaar zijn.

Net als alle mislukte elites in de geschiedenis zullen ze ten val komen. Maar die val zou wel eens gepaard kunnen gaan met het einde van de moderne beschaving zoals wij die kennen.

De gedegenereerde cabal die het Westen in zijn macht heeft, heeft een utopische visie voor de planeet. Ze geloven dat het hun lot is om een wereldwijde gouden eeuw tot stand te brengen.

Als die utopie om hen heen instort, zouden ze wel eens kunnen besluiten, verwende blagen die ze zijn, om alles gewoon tot de grond toe af te branden.


https://frontnieuws.backme.org/


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws.
https://www.frontnieuws.com/deep-state-domkoppen/

Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...