false flag operatieAls na een kleine 100 jaar de duistere krachten in de achtergrond nog steeds precies dezelfde tactiek gebruiken, dan doen ze dat omdat het werkt.
Je kunt ook zeggen, de bevolking heeft een kleine 100 jaar zitten slapen en doet dat nog steeds.
Voor de komst van internet was het best moeilijk om de duistere krachten in de achtergrond te ontmaskeren.

De hoeveelheid tijd en informatie die je nodig hebt om dat te kunnen doen haal je niet zomaar even in de dorpsbibliotheek.

Het mooie van internet en ook het grote gevaar voor de duistere krachten is dat mensen wereldwijd hun kennis kunnen delen.

Als je dat eenmaal kunt doen dan kunnen complexe misleidingen toch worden ontrafeld.

Zoals de volgende twee.

Twee gebeurtenissen die het wereldtoneel voorgoed hebben veranderd.
De eerste gebeurtenis vond plaats op 14 april 1912 en de tweede gebeurtenis vond plaats op 11 september 2001.

Beide gebeurtenissen zijn een gigantische misleiding en beide gebeurtenissen zijn georkestreerd door leden van dezelfde satanische sekte.

De sekte die hoofdzakelijk bestaat uit volgelingen van de valse Joodse messias Sabbatai Zevi.

Dat betekent dat veel sekteleden Joods zullen zijn, maar niet exclusief.

Bovenstaand plaatje is belangrijk, want het laat twee gemanipuleerde gebeurtenissen zien die ons heel veel ellende hebben gebracht.

De eerste gebeurtenis heeft totaal niets te maken met het verhaal van: 'De Titanic is per ongeluk op een ijsberg gelopen'.

Het heeft te maken met het opruimen van een paar belangrijke tegenstanders van de dan nog op te richten centrale bank in Amerika.
De grootste voorvechter voor een centrale bank in Amerika was de bankier John Pierpont Morgan, beter bekend als J. P. Morgan en tevens eigenaar van de Titanic.

Hoewel het vreemd lijkt dat een niet Joodse bankier de drijvende kracht achter de nieuwe Amerikaanse centrale bank is, is misschien toch niet alles wat het lijkt.

Want, in 1933 gebeurde er dit volgens The Jewish Telegraphic Agency:

Hoewel overal ter wereld bekend is dat J.P. Morgan een zuivere Ariër is, heeft de nazi-pers vandaag vernietigende artikelen afgedrukt waarin hij niet alleen als Jood wordt veroordeeld, maar zelfs als "de ongekroonde Joodse koning". De Nazi's zijn boos op de Amerikaanse financier vanwege zijn anti-Duitse uitspraken die hij onlangs in de Verenigde Staten heeft gedaan.

Als reactie op de uitspraken van Morgan waarin hij Duitsland bekritiseerde, verspreidde de Pruisische persafdeling van de nazipartij een artikel van Wilhelm Berger, lid van de Rijksdag, waarin hij als Jood werd veroordeeld.

Tot zover het bericht uit 1933.

Waren het Nazi leugens of juist niet? Vandaag de dag staat J. P. Morgan in ieder geval gewoon onder controle van de bij ons bekende namen.

Largest shareholders include Vanguard Group Inc, BlackRock Inc., State Street Corp, VTSMX - Vanguard Total Stock Market Index Fund Investor Shares, VFINX - Vanguard 500 Index Fund Investor Shares, Morgan Stanley, Geode Capital Management, Llc, Fmr Llc, Bank Of America Corp /de/, and Capital International Investors.

Het complete verhaal over het tot zinken brengen van de Titanic staat hier.

De tweede gebeurtenis vond plaats op 11 september 2001 en is ongetwijfeld één van de grootste misdaden ooit en ook hier zien we dat leden van de beruchte sekte hiervoor verantwoordelijk zijn.

Voor alle informatie omtrent de daders van 9/11 verwijzen wij naar dit eerdere artikel.

Hoe ze tot op de dag als vandaag de bevolking hebben weten te misleiden omdat ze tevens eigenaar zijn van de MSM. 

Zo zie je ook precies dezelfde tactiek gebruiken als 100 jaar geleden. Zij zijn dan ook de uitvinders van de false flag operatie. Dit betekent: Zelf iets vreselijks doen en het dan doen voorkomen dat iemand anders het heeft gedaan.

En toch…

Toch worden ze met iedere dag die voorbij gaat verder ontmaskerd en dankzij de kracht van internet kunnen wij nog steeds kennis delen en krachten bundelen.

Het enige dat nodig is aan de duivelse terreur van deze sekte is de waarheid.