vrijdag 5 juli 2024

Biden beval Amazon om boeken te verbergen die vaccins bekritiseren tijdens COVID “pandemie ”

 07/01/2024 // Ethan Huff // 4,2K Weergaven

Tags: Amazonbadmedicinevooringenomenheidgrote regeringGrote technologieboekenCensuurCollusiesamenzweringcovid-19misleidingvrijheid van gezondheidJoe Bidenlinkse cultusverontwaardigingpandemieopgetuigdspraak politieOnderdrukttechnische reuzentechnocratendacht de politievaccinatievaccin oorlogenvaccinsWitte Huis




De House Judiciary Committee en Subcommittee on the Weaponization of the Federal Government presenteerde bewijs deze week om te laten zien dat president Biden en zijn regime tijddens het Wuhan coronavirus (COVID-19) "pandemisch" waren en Amazon dwong om boeken op zijn platform te verbergen die kritiek hebben op vaccins.

In gehoorzaamheid aan het regime verminderde Amazon naar verluidt de zichtbaarheid van bepaalde belangrijke titels die het Biden-regime als een bedreiging beschouwt, omdat ze de vaccinvergiften van Big Pharma blootleggen.

Documenten tonen aan dat sommige boeken niets te maken hadden met COVID- of COVID-injecties, terwijl andere waren geschreven door medische professionals. Verschillende van de titels zijn slechts beoordelingen van wetenschappelijke studies die toevallig de onveiligheid en ineffectiviteit van vaccins aanpakken.

In totaal werden meer dan 40 boeken en materialen toegevoegd aan de "Do Not Promote" -lijst van het Biden-regime die Amazon uiteindelijk van zijn platform censureerde tijdens de "pandemie" om te voorkomen dat het publiek de waarheid leert.

(Related: If you got "vaccinated" for COVID, you are more likely to die early compared to your unvaccinated family and friends, a new study has found.)

Censuur is de sterkste kant van Biden

In een reeks X-berichten onthulde de voorzitter van het gerechtelijk comité, Rep. Jim Jordan (R-Oh.), Openbaar enkele van de interne e-mails van Amazon-medewerkers die "de aanzet tot dit verzoek" laten zien, wat betekent dat het verzoek om de boeken te blokkeren ", kritiek van de Biden-administratie."

"Interne e-mails onthullen dat Amazon aanvankelijk 43 boeken heeft toegevoegd aan de nieuw gemaakte 'Do Not Promote'-klasse van zogenaamd anti-vaccinboeken", schreef Jordan in een van zijn berichten.

Menselijke kennis wordt aangevallen! Regeringen en machtige bedrijven gebruiken censuur om de kennisbasis van de mensheid over voeding, kruiden, zelfredzaamheid, natuurlijke immuniteit, voedselproductie, paraatheid en nog veel meer uit te roeien. We behouden menselijke kennis met behulp van AI-technologie en bouwen tegelijkertijd aan de infrastructuur van menselijke vrijheid. Gebruik ons gedecentraliseerde, op blockchain gebaseerde, ongecensureerde vrijheid van meningsuiting op Brighteon.io. . Verken onze gratis, downloadbare generatieve AI-tools op Brighteon.AI. . Steun onze inspanningen om de infrastructuur van menselijke vrijheid op te bouwen door te winkelen bij HealthRangerStore.com, met laboratoriumgeteste, gecertificeerde biologische, niet-GGO-voedingsmiddelen en voedingsoplossingen.

"Deze pro-censuurwijzigingen werden doorgevoerd' vanwege kritiek van het Biden-volk."

Zelfs sommige kinderboeken werden gecensureerd als onderdeel van de sweep omdat ze te "vriendelijk" werden geacht tegenover niet-gevaccineerde mensen:

Een aantal boeken om ouders te leren hoe ze hun kinderen moeten opvoeden, werd ook geschrapt omdat het Biden-regime ontdekte dat ze te informatief en overtuigend zijn in het overtuigen van ouders om giftige vaccins voor hun dierbare kinderen te vermijden.

"Er is niets dat de Biden-beheerder en de elites meer haten dan ouders die hun eigen beslissingen nemen over de opvoeding, gezondheid en waarden van hun kinderen', zei Jordan samen met een screenshot van The Vaccine Book: Making the Right Decision for Your Child (Sears Parenting Library) door Robert W. Sears, MD.

Biden's bewering gedurende deze tijd is dat deze boeken vol "verkeerde informatie" waren die het publiek zou kunnen schaden, vooral omdat Operatie Warp Speed van de grond kwam. De waarheid is echter dat alle boeken op de lijst veel te eye-opening zijn over de gevaren van vaccinatie naar de zin van het regime.

De ironie is dat het regime van Biden de Republikeinen herhaaldelijk heeft beschuldigd van deelname aan landelijke boek "verbods" -activiteiten. De waarheid is dit: de enige kant die boeken nu probeert te verbieden, is links.

"Laat de Biden-beheerder u niet vertellen dat hun censuurcampagne ging over zorgen over verkeerde informatie die viraal gaat op sociale media', beweert Jordan. "Ze gingen ook achter BOEKEN aan. Dit is – en is altijd – geweest over het onderdrukken van ongunstige opvattingen, niet de vermeende uitdagingen van nieuwe technologieën."

Als er één ding is waar het Biden-regime echt goed in is, dan is het censuur. Meer informatie bij Censuur.nieuws.

Bronnen voor dit artikel zijn onder meer:

Modernity.news

NaturalNews.com

Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...