coronavaccinaties australie tikkende tijdbomHet heeft even geduurd, maar stukje bij beetje, komen er meer en meer berichten bij de MSM over de rampzalige gevolgen van de ‘coronavaccins’.

Vooral in Australië is dat het geval en het zal niet lang meer duren voordat deze tijdbom daar zal ontploffen.



Eén van de landen die het zwaarst is geraakt door de nep coronapandemie is Australië.

Als proeftuin van de New World Order zijn de autoriteiten daar letterlijk tekeer gegaan als wilde beesten en was er op een gegeven moment zelfs sprake van de hel van Melbourne.

Er was bijna geen ontsnappen aan de prik in dat land, met als gevolg dat de vaccinatieschade daar natuurlijk ook enorm is.

Ook kinderen konden in Australië nauwelijks ontsnappen met alle gevolgen van dien:
Huisarts Els van Veen schrijft het volgende naar aanleiding van onderstaande video:

Een spannend moment in Australië nadat een niet-corona-gevaccineerde deelnemer zich afvraagt waarom er de afgelopen drie jaar geen enkel onderzoek is geweest dat het immuunsysteem van personen die verschillende doses van het COVID-19-vaccin hebben gekregen, heeft vergeleken met degenen die niet zijn gevaccineerd.

De 'experts' op het podium beginnen zich te verdedigen, maar professor Gigi Foster slaat de spijker op de kop als ze zegt (tegen de andere twee “establishment” professoren):

"Ik denk dat wat we hier zien een symptoom is van een modern probleem dat we hebben met mensen die vaak beslissingen nemen in gezagsposities, in een poging het goede te doen. Ik denk dat ze meestal erg gescheiden zijn van gewone mensen. De mensen op straat halen hun informatie uit andere bronnen dan de main stream media, anders dan het hoofd van de gezondheidszorgafdeling in verschillende staten, anders dan het soort reguliere peer-reviewed tijdschriften. Gewone mensen halen hun informatie bij onafhankelijke media, van veel onafhankelijke wetenschappers, van wie sommigen buitengewoon goed zijn.

En ik zou jullie ten zeerste willen aanraden om naar niet-reguliere informatiebronnen te kijken. Misschien ontdek je iets."

Het feit dat dit soort discussies nu plaatsvinden in MSM programma’s op televisie is een teken dat de beerput onherroepelijk open gaat.

Steeds meer mensen zullen herkennen dat ze ook slachtoffer zijn van de ‘veilige en effectieve’ prik en steeds meer mensen zullen hun mond open doen.

Australië is wat dat betreft op dit moment een tikkende tijdbom die ieder moment kan ontploffen.

Als dat eenmaal is gebeurd, dan zal er eenzelfde proces plaatsvinden in andere landen.
En dan uiteindelijk zullen hopelijk bewindslieden ter verantwoording worden geroepen en mogen ze uitleggen hoe ze het in hun hoofd haalden om de levensgevaarlijke prikken te vergelijken met een frikandel.