maandag 8 juli 2024

COVID-19 zou uiteindelijk uit zichzelf zijn afgenomen, maar opportunistische regeringen en vaccinproducenten overtuigden het publiek anders

 07/07/2024 // Cassie B. // 2,5K Weergaven

Tags: slechte gezondheidbadmedicinebadsciencegrote regeringGrote PharmaGecensureerde wetenschapsamenzweringcorruptiecovid-19covid-19 vaccinsGevaarlijke geneeskundemisleidingvrijheid van gezondheidimmuniteitMedische tiranniegeld leveringpandemiefarma fraudePlandemischopgetuigdwetenschappelijk bedrogOnderdruktVirussen


Tijdens de pandemie was de wereld ervan overtuigd dat ze maskers, vaccins, lockdowns en andere maatregelen nodig had om de mensheid te beschermen, maar zoals bij de meeste virussen was COVID-19 altijd voorbestemd om zelfstandig te verdwijnen, omdat er geen kwetsbare mensen meer waren om te infecteren.

Het is een eenvoudig maar krachtig concept dat in detail werd uitgelegd door Dr. John Snow in de jaren 1850. De Britse chirurg wordt beschouwd als een oprichter van epidemiologie, en zijn onderzoek naar een uitbraak van cholera in Londen worden beschouwd als een belangrijk keerpunt in het begrip van het medische veld over hoe besmettelijke ziekten werken. Hij ontdekte dat wanneer een virus geen vatbare gastheren meer heeft, de circulatie ervan binnen enkele weken of zelfs dagen sterk zal afnemen.

Er zijn zelfs een paar redenen waarom de COVID-19-situatie vanzelf zou verbeteren. Hoewel er altijd resterende gevoeligheidsgebieden zullen zijn, is de normale trend dat de verspreiding van een virus sterk afneemt na een aanvankelijk sterke aanwezigheid. Hoewel er uitzonderingen zijn, worden virussen doorgaans minder schadelijk omdat ze zich aanpassen aan een nieuwe host. Veel virussen vinden het veel gemakkelijker om te blijven repliceren in hun host dan om nieuwe hosts te vinden. Vanuit hun perspectief maakt het niet echt uit of ze ervoor zorgen dat je daadwerkelijk besmet raakt met de ziekte; ze willen gewoon dat je het draagt en het virus overdraagt, en om dat te doen, moet je leven.

Dit is een van de redenen waarom virussen na verloop van tijd verzwakken. Het geldt vooral voor COVID-19, dat afhankelijk is van mensen die interactie hebben om van persoon op persoon te worden overgedragen terwijl het wordt overgedragen via respiratoire druppels. Dan is er het feit dat naarmate meer mensen het virus overwinnen, ze er immuniteit voor opbouwen en er geen mensen meer zijn om te infecteren.

Met andere woorden, uitbraken kunnen en zullen natuurlijk hun gang gaan – een feit dat regeringen over de hele wereld gemakshalve negeerden in hun zoektocht om mensen te kunnen controleren met beperkende maatregelen in naam van “flatening the curve (de curve plat maken). ” In feite werden veel biologische feiten genegeerd door degenen die tijdens de pandemie probeerden ervan te profiteren en om mensen te controleren.

Pandemische beslissingen werden gedreven door politiek en winst, niet door medicijnen

Veel van de beslissingen die tijdens het hoogtepunt van de pandemie werden genomen, werden gedreven door politiek, niet door medicijnen, en onlangs onthulden documenten van het Duitse equivalent van de CDC die laten zien hoe gezondheidsautoriteiten daar opzettelijk tegen het publiek logen, zodat de regering hun financiering niet zou stopzetten.

De Duitse gezondheidsautoriteit RKI heeft met tegenzin documenten vrijgegeven naar aanleiding van een gerechtelijk bevel die laten zien wat daar is gebeurd. Een van de schokkende onthullingen in de tranche van documenten van 2515 pagina's was dat de experts al in januari 2021 op de hoogte waren van de dodelijke trombose-bijwerking van de AstraZeneca-prik, maar het publiek niet informeerden.

Evenzo vergaten ze “” om mensen te vertellen dat ze geen bewijs vonden dat de vaccinaties de overdracht van de ziekte verminderden, in plaats daarvan besloten ze  om te spelen op de emoties van mensen en erop te staan dat het krijgen van de spuit  oudere geliefden zou beschermen en de bevolking zou helpen kudde immuniteit te bereiken – ook al is het onmogelijk om dit te doen als vaccins de transmissie niet verminderen.

De Duitse regering sloot ook scholen, ondanks experts die het aanbeveelden en maskermandaten implementeerden, ondanks dat ze wisten dat ze niet effectief waren buiten de ziekenhuizen.

Klinkt dit bekend? Amerikanen waren aan soortgelijke beperkingen onderworpen en we krabben alleen maar aan de oppervlakte hoeveel autoriteiten wisten van de inefficiëntie van deze maatregelen en wanneer ze het wisten. We leren ook zoveel meer over hoe slecht de COVID-19-prikken werden onderzocht dat ze in wezen een groot deel van de bevolking dwongen, bezuinigden en drugsfabrikanten immuniteit gaven tegen rechtszaken in verband met bijwerkingen, terwijl ze miljarden dollars aan winst binnenhaalden.

Niets van deze controle zou mogelijk zijn geweest als ze eerlijk waren geweest tegen mensen over hoe virussen werken, en Big Pharma zou nooit recordbrekende winsten hebben gemaakt als de bedrijven en regeringen transparant waren geweest met de mensen over hoe de mRNA-vaccins  de verspreiding van het virus niet stopten en ernstige bijwerkingen veroorzaakten.

Bronnen voor dit artikel zijn onder meer:

Expose-News.com

KirschSubStack.com

https://www.naturalnews.com/2024-07-07-covid-would-have-declined-naturally-opportunistic-governments-vaccine-makers.html

Een uitsterving-niveau bedreiging staat op het punt om de wereldbevolking drastisch te verminderen en de meeste mensen hebben absoluut geen idee

  september 3, 2024    57     TheDigitalArtist / Pixabay W e doden letterlijk onszelf en alles om ons heen en de meeste mensen weten niet ee...