woensdag 7 augustus 2024

Britse premier: ‘Een staand leger staat klaar om massaal rechtse nationalisten te arresteren’

 augustus 7, 2024   8

    Screenshot video YouTube

De Britse premier Kier Starmer verklaarde maandag dat er een “staand leger” klaarstaat om massaal “rechtse nationalisten” te arresteren die zich verzetten tegen het massale immigratiebeleid van de Britse regering.

Protesten zijn al dagen aan de gang sinds de moord op drie jonge meisjes en de poging tot moord op nog meer kinderen, waarbij de verdachte de zoon is van geïmmigreerde ouders uit Rwanda in Oost-Afrika, schrijft Sean Adl-Tabatabai.

Modernity.news meldt:

Na een spoedvergadering verklaarde Starmer dat onder de maatregelen die de regering zal nemen tegen protesten die gewelddadig worden: “De eerste is dat we een staand leger van gespecialiseerde agenten zullen hebben… zodat we genoeg agenten zullen hebben om dit aan te pakken waar we ze nodig hebben.”

Het gebruik van de zin is interessant gezien de historische context in Groot-Brittannië.

Starmer verklaarde: “Wat de ogenschijnlijke motivatie ook is, dit is geen protest. Het is puur geweld en we tolereren geen aanvallen op moskeeën of onze moslimgemeenschappen,” en hij voegde eraan toe: “De volledige kracht van de wet zal worden toegepast op iedereen die is geïdentificeerd als deelnemer aan deze activiteiten.”

De opmerkingen van Starmer werden opgepikt door X-eigenaar Elon Musk, die reageerde met “Moet je niet bezorgd zijn over aanvallen op *alle* gemeenschappen?”

Musk postte ook dat “een burgeroorlog onvermijdelijk is,” waarop Starmer reageerde en zei dat er “geen rechtvaardiging” is voor dergelijke opmerkingen.

“Wat we in dit land hebben gezien is georganiseerd gewelddadig tuig waarvoor geen plaats is in onze straten of online,” voegde een woordvoerder van de premier eraan toe.

Zoals we al eerder benadrukten, beschreef de BBC een rel in Birmingham waarbij een pub werd belegerd, onschuldige mensen gewelddadig werden aangevallen en nieuwsverslaggevers werden lastiggevallen en gevolgd als “grotendeels vreedzaam”, terwijl ze verzuimde om de daders te identificeren als moslimmannen.

Honderden van hen, velen met wapens, verzamelden zich in de straten van Birmingham in de buurt van het Village Islamic Centre na geruchten dat er een “extreemrechtse” bijeenkomst zou zijn, die er nooit kwam.

Het “staande leger” van politie was nergens te bekennen toen omstanders die gewoon hun eigen gang gingen gewelddadig werden aangevallen, waarschijnlijk alleen omdat ze blank waren, en in één geval werd een pub met niet-islamitische mensen erin overvallen en vernield.

De politie was echter in groten getale aanwezig in Plymouth in het zuiden van het land, waar blanke Engelsen, door Starmer bestempeld als “extreemrechts”, bijeenkwamen om opnieuw te protesteren.

Hoewel er niet werd gezien dat ze wapens droegen of eigendommen vernielden, zorgde de politie ervoor dat ze bedreigd werden met aanvalshonden, terwijl ’tegendemonstranten’ bakstenen van de muren van een kerk trokken en deze letterlijk over de hoofden van de politie gooiden.

Later op de avond werden er menigten moslimmannen gevangen genomen die met messen rondrenden en “Allahu Akbar” schreeuwden. Er werd een politieagent gehoord die toegaf dat ze er niet veel aan konden doen, terwijl hij zei: “Ik weet het, ik wou dat ik het kon.”

Deze man is echter de echte bedreiging:

De politie gaf een verklaring uit waarin stond dat de meerderheid van de mensen zich binnen de wet gedroeg.

Hoewel er helaas onrust, provocaties, vandalisme en geweld van beide kanten is geweest, hebben contrasterende taferelen zoals deze geleid tot beschuldigingen van “two tier policing” [eerste- en tweederangsburgers politieoptreden].


https://frontnieuws.backme.org/


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws.
https://www.frontnieuws.com/britse-premier-een-staand-leger-staat-klaar-om-massaal-rechtse-nationalisten-te-arresteren/

Truth Be Told With Todd Callender, Esq: Destroy the Nanotech Within The Body

Ana Maria Mihalcea, MD, PhD     Sep 13, 2024 Truth Be Told Truth Be told vaxxchoice I was with Todd Callender Esq this morning dis...