woensdag 7 augustus 2024

Deze video die de totale hypocrisie van de Britse regering blootlegt is weggecensureerd


De Britse premier Starmer gaf zondag een waarschuwing af aan deelnemers van de zwaarste rellen in jaren in Groot-Brittannië. “Ik garandeer dat jullie er spijt van krijgen,” zei hij.

“Extreemrechts geweld,” zei de premier over de betogers. Volgens hem zijn minderheden het doelwit.

Hij zei ook dat de relschoppers opgepakt worden en dat ook mensen die online aan ophitsing doen worden aangepakt.

Two Tier Keir

Starmer reageerde na de rellen die uitbraken na de dood van George Floyd heel anders. Hij zei dat de reactie van toenmalig president Trump op de ‘vreedzame’ protesten een ‘belediging voor de mensheid’ was.

De rellen wierpen volgens hem een licht op het racisme, de discriminatie en het onrecht waar zwarte en etnische minderheden mee geconfronteerd worden.

Hierom wordt de Britse premier inmiddels ook wel Two Tier Keir genoemd. Een video die de totale hypocrisie van de Britse regering blootlegt, werd weggecensureerd:

(Video verwijderd? Klik hier...)

Media

Ook de media meten met twee maten. Wanneer de dader van een strafbaar feit een allochtoon is, dan vermelden de media dat niet omdat afkomst ‘niet relevant’ zou zijn. Wanneer het slachtoffer een allochtoon is, dan vinden de media dat ineens wél heel erg relevant:


Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack. 

Truth Be Told With Todd Callender, Esq: Destroy the Nanotech Within The Body

Ana Maria Mihalcea, MD, PhD     Sep 13, 2024 Truth Be Told Truth Be told vaxxchoice I was with Todd Callender Esq this morning dis...