woensdag 7 augustus 2024

Prominente Australische journalist die ‘anti-vaxxers ontmaskerde’ gestorven aan hersenkanker


Jane Hansen was één van de luidste voorstanders van de coronavaccins in Australië. Ze schreef in juli 2021 op sociale media dat ze zich ‘bijzonder gezegend’ voelde om haar eerste Pfizer-vaccin te hebben gekregen. Ze bedankte de ‘wetenschap’. “Geen enkele bijwerking.”

Hansen had in eerste instantie een afspraak geboekt voor AstraZeneca, maar het advies was veranderd. Ze was blij dat ze naar binnen mocht om Pfizer te halen en zei dat veel mensen in de rij gingen staan om hun steentje bij te dragen.

anti

Ouders konden fluiten naar hun kinderbijslag

Ze maakte een documentaire getiteld ‘Big Shots: Anti-Vaxxers Exposed’ waarin ze ‘anti-vaxxers’ ontmaskerde. Hansen schreef voor de Sunday Telegraph zeer kritisch over de ‘antivaccinatiebeweging’ in New South Wales.

Ze was vooral trots op haar pro-vaccinatiecampagnes. Die leidden ertoe dat ouders die hun kinderen niet volledig lieten vaccineren konden fluiten naar hun kinderbijslag. Daarnaast kregen ‘anti-vaxxer’-ouders geen toegang tot de kinderopvang en kleuterschool.

Agressieve hersentumor

De journalist is dinsdag gestorven aan de gevolgen van een agressieve hersentumor, die twee jaar geleden opdook. Het gaat om een glioblastoom, een vorm van hersenkanker.

De Britse cardioloog Aseem Malhotra wijst erop dat oncoloog Angus Dalgleish heeft aangetoond dat het coronavaccin waarschijnlijk kankerverwekkend is. Hij merkt verder op dat Pfizer niet zomaar 43 miljard heeft gepompt in een bedrijf om turbokankers te behandelen. “We moeten deze psychopathische entiteiten verwijderen,” aldus Malhotra.


Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

Truth Be Told With Todd Callender, Esq: Destroy the Nanotech Within The Body

Ana Maria Mihalcea, MD, PhD     Sep 13, 2024 Truth Be Told Truth Be told vaxxchoice I was with Todd Callender Esq this morning dis...