zaterdag 24 augustus 2024

De mythe van asymptomatische infectie: nu ook bij Apenpokken een trend

 augustus 21, 2024   26

   minka2507 / Pixabay

Om de hele bevolking in angst en paniek te houden, werden de onder meer inmiddels nu beruchte “paniekdocumenten ontwikkeld, een van de manieren waarop de mythe van symptoomloze infectie door de meewerkende media werd verspreid. Dit omvatte ook de verraderlijke methode om kinderen bang te maken dat ze hun ouders of grootouders ziek konden maken of doden. Hetzelfde verhaal wordt nu verteld over Mpox. Google loopt opnieuw voorop.

Als je in het Engels zoekt op “mpox without symptoms,” legt Google op een prominente plaats en met verwijzing naar de Cleveland Clinic uit dat je ook ziek kunt zijn zonder symptomen en de ziekte ook kunt doorgeven, schrijft Willi Huber.

De Universiteit van Minnesota ondersteunt dit standpunt: Study suggests mpox patients with no symptoms partly fueled 2022 outbreak in New York City.

De markering door Google is twijfelachtig, misleidend en tendentieus. Het hele artikel in de Cleveland Clinic wijst erop dat je alleen besmet kunt raken door mensen met symptomen en dat deze symptomen – blaren, puisten, korsten – de bron zijn van deze virusoverdracht.

Het is spannend dat deze “nieuwe kennis” zich in Europese landen waarschijnlijk nog niet zo effectief heeft verspreid als in de perfect georganiseerde coronatijd. Hier legt het Federale Centrum voor Gezondheidsvoorlichting op infektionsschutz.de de voorheen geldende doctrine uit – geen infectie zonder symptomen:

De werkelijke aantallen zijn statistisch nauwelijks waarneembaar

Monkeypox of Mpox is een ziekte die bijna uitsluitend homoseksuelen buiten Afrika treft – omdat ze wordt overgedragen tijdens intensief lichamelijk contact (geslachtsgemeenschap). Dit detail maakt het ook bijzonder perfide om zelfs maar vaccinaties voor kinderen voor te stellen. In het algemeen is de kans dat een heteroseksuele Europeaan deze ziekte oploopt absoluut nul. En zelfs in Afrika zijn de aantallen beheersbaar.

Congo (DRC) heeft bijvoorbeeld iets meer dan 100 miljoen inwoners. Volgens de CDC Afrika zijn er in totaal 2.745 gevallen uit tien landen bevestigd en zijn er nog eens ongeveer 11.000 “verdacht”. 450 daarvan zijn toe te schrijven aan de 100.000.000 inwoners van Congo. We hebben het cijfer voluit geschreven om het vermeende probleem te illustreren.

De laatste gegevens van het Afrika CDC zijn echter van 30 juli – wat ook laat zien hoe “serieus” de “epidemie” daar wordt genomen. Er is een persconferentie aangekondigd voor vandaag om 16:00 uur.

Mpox in Afrika: Sinds het begin van 2022 en tot 28 juli 2024 zijn er in totaal 37.583 gevallen en 1.451 sterfgevallen (case fatality rate [CFR]: 3,9%) van Mpox gemeld uit 15 lidstaten van de Afrikaanse Unie (AU-MS): Benin, Burundi, Kameroen, Centraal-Afrikaanse Republiek (CAR), Congo, Democratische Republiek Congo (DRC), Egypte, Ghana, Liberia, Marokko, Mozambique, Nigeria, Rwanda, Soedan en Zuid-Afrika (zie tabel 1). Alleen al in 2023 werden 14 957 gevallen en 739 sterfgevallen (CFR: 4,9%) gemeld uit zeven AUMS. Dit is een toename van 78,5% van het aantal nieuwe gevallen ten opzichte van 2022.

Sinds het begin van het jaar en tot 28 juli 2024 zijn in totaal 14.250 gevallen (2.745 bevestigd; 11.505 verdacht) en 456 sterfgevallen (CFR: 3,2%) van MPOX gemeld uit 10 AU-lidstaten: Burundi (8 gevallen; 0 doden), Kameroen (35; 2), Centraal-Afrikaanse Republiek (213; 0), Congo (146; 1), Democratische Republiek Congo (13.791; 450), Ghana (4; 0), Liberia (5; 0), Nigeria (24; 0), Rwanda (2; 0) en Zuid-Afrika (22; 3). Dit betekent een toename van het aantal gevallen en sterfgevallen van respectievelijk 160% en 19% in 2024 vergeleken met dezelfde periode in 2023. De Democratische Republiek Congo is goed voor 96,3% van alle gevallen en 97% van alle sterfgevallen die dit jaar zijn gemeld. Daarnaast zijn er dit jaar 24 verdachte gevallen en geen bevestigde gevallen gemeld in Tsjaad. – CDC Afrika

De sterfgevallen in Afrika zijn naar verluidt voornamelijk immuungecompromitteerde patiƫnten die al leden aan bijvoorbeeld HIV (AIDS).

De huidige mediapaniek rond de monkeypox, die nog in de kinderschoenen staat, is waarschijnlijk vooral te wijten aan het feit dat er weer miljoenen vaccindoses moeten worden verkocht – en dit vereist de medewerking van de gezondheidsautoriteiten van landen die bereid zijn om miljoenen aan belastingen voor dit doel te herverdelen.


https://frontnieuws.backme.org/


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws.
https://www.frontnieuws.com/de-mythe-van-asymptomatische-infectie-nu-ook-bij-apenpokken-een-trend

Truth Be Told With Todd Callender, Esq: Destroy the Nanotech Within The Body

Ana Maria Mihalcea, MD, PhD     Sep 13, 2024 Truth Be Told Truth Be told vaxxchoice I was with Todd Callender Esq this morning dis...