zaterdag 24 augustus 2024

Het immuunsysteem van kinderen werkt anders na ‘coronavaccinatie’

vrijdag, 23 augustus 2024 09:30

rsz kind masker coronaEr lopen op dit moment heel veel tegen corona ‘gevaccineerde’ kinderen rond.

Bij al deze kinderen is het immuunsysteem veranderd en lopen ze aanzienlijk meer kans op gevaarlijke ziektes zoals kanker.

Uit een nieuw wetenschappelijk onderzoek blijkt dat alle Covid-gevaccineerde kinderen een enorm verhoogd risico lopen op dodelijke ziektes zoals kanker nadat de mRNA-injecties het immuunsysteem van het kind voorgoed hebben veranderd.

Een team van vooraanstaande Duitse onderzoekers voerde een langetermijnonderzoek uit waarbij een groep gezonde kinderen werd geanalyseerd voor en nadat ze Covid mRNA-injecties hadden gekregen.

De studie analyseerde 14 kinderen tussen 5 en 11 jaar oud.

De onderzoekers namen bloedmonsters en onderzochten de kinderen op de dag dat ze hun eerste dosis van de Pfizer mRNA-injecties kregen. Een maand later opnieuw toen ze dosis twee kregen en opnieuw een jaar nadat ze de tweede dosis hadden gekregen.

Ze ontdekten dat elk kind in de groep een jaar na de “vaccinatie” een verhoogd niveau van een bepaald antilichaam had.

Deze verhoogde antilichaamspiegel laat zien dat bij deze kinderen het immuunsysteem anders reageert.

Het team van onderzoekers werd geleid door Dr. Robin Kobbe van het Instituut voor Infectieonderzoek en Vaccinontwikkeling van het Universitair Medisch Centrum Hamburg-Eppendorf in Duitsland.

Hun peer-reviewed onderzoek werd gepubliceerd in het gerenommeerde Pediatric Infectious Disease Journal.

In het artikel leggen de onderzoekers uit dat ze verhoogde niveaus van IgG4-antilichamen in het bloed van de kinderen vonden.

De wetenschappers merken op dat dit aantoont dat het immuunsysteem van de kinderen van type is veranderd.

IgG4 is een van de vier subklassen van immunoglobine, of antilichamen, die geproduceerd worden door plasmacellen in het bloed.

Eerdere studies hebben verhoogde IgG4-spiegels gevonden na herhaalde doses mRNA Covid-prikken bij volwassenen.

De studie van Kobbe en zijn team is echter de eerste die aantoont dat dit ook bij kinderen gebeurt. “IgG4-responsen zouden meer aandacht moeten krijgen in gezondheid en ziekte, vooral in de context van mRNA-vaccinatie,” schreven de onderzoekers in hun artikel.

“Inzicht in het ongebruikelijke mechanisme dat de IgG4-productie in gang zet, is van cruciaal belang omdat er momenteel meer mRNA-vaccins worden ontwikkeld die binnenkort wereldwijd op de markt zouden kunnen komen”, waarschuwen ze.

Deze verandering in het immuunsysteem van het lichaam maakt kinderen met Covid-vaccins vatbaar voor verschillende dodelijke ziekten, waaronder kanker.

Wanneer het immuunsysteem wordt gedomineerd door IgG4 antilichamen, is het lichaam mogelijk minder goed in staat om kanker en andere ziektes te bestrijden.

De auteurs van een overzichtsartikel van 24 april gepubliceerd in Nature Reviews Immunology leggen uit:

“IgG4 concurreert met andere antilichaam(sub)klassen voor binding aan tumorantigenen en blokkeert door zijn ontstekingsremmende eigenschappen de inductie van antitumor immuunresponsen .

“Bij afwezigheid van een immuunrespons hebben tumorcellen een verhoogd vermogen om te prolifereren en metastaseren, wat resulteert in ziekteprogressie en een verminderde overleving.

“Immuunontwijking door klasseverandering naar IgG4 is waargenomen bij patiënten met melanoom, cholangiocarcinoom, darmkanker, alvleesklierkanker en glioblastoom.”

Dit nieuwste onderzoek komt te midden van groeiende bezorgdheid over schade aan mensen die de experimentele injecties kregen, vooral kinderen.

Een ander recent onderzoek heeft eindelijk bevestigd dat Covid mRNA injecties de enige oorzaak zijn van een ongekende wereldwijde toename van hartfalen onder kinderen.

Het onderzoek maakt korte metten met eerdere beweringen van de bedrijfsmedia en zogenaamde experts die hebben geprobeerd om de schuld van het fenomeen te geven aan COVID-19 en andere factoren zoals suikerinname, videospelletjes en zelfs de zogenaamde “klimaatverandering”.

Gevallen van hartgerelateerde sterfgevallen en hartfalen zoals myocarditis en pericarditis zijn over de hele wereld sterk toegenomen sinds de Covid-injecties begin 2021 aan het publiek werden aangeboden.

Myocarditis en pericarditis zijn ontstekingen van het hart en worden over het algemeen als zeldzaam beschouwd, vooral bij kinderen.

Ernstige gevallen kunnen leiden tot ernstige complicaties en zelfs plotseling overlijden.

Het grootschalige onderzoek van gerenommeerde wetenschappers aan de prestigieuze Universiteit van Oxford bevestigde dat myocarditis en pericarditis alleen voorkomen bij kinderen en jongeren na vaccinatie met Covid en niet na besmetting met het virus.

De studie bekeek de officiële overheidsgegevens van meer dan 1 miljoen Engelse kinderen en adolescenten tussen 5 en 11 jaar en 12 en 15 jaar.

De onderzoekers merkten ook op dat ziekenhuisopnames gerelateerd aan COVID-19 uiterst zeldzaam waren onder kinderen en adolescenten.

Bovendien waren er geen sterfgevallen door het virus geregistreerd onder de gehele populatie.

Bezoek ook eens gezondheidswebwinkel Orjana.nl

Truth Be Told With Todd Callender, Esq: Destroy the Nanotech Within The Body

Ana Maria Mihalcea, MD, PhD     Sep 13, 2024 Truth Be Told Truth Be told vaxxchoice I was with Todd Callender Esq this morning dis...