rsz vrijmetselaars controle israelDagenlang werd het nieuws gedomineerd door de niet aflatende rellen in Britse steden.

Het ‘volk’ dat in opstand kwam tegen de niet aflatende stroom asielzoekers en vooral tegen de islam.


Als er ergens ter wereld onlusten zijn, dan worden die regelmatig veroorzaakt doordat bepaalde landen of organisaties ergens in de achtergrond actief zijn.

Zo zagen we in Groot-Brittannië bij de rellen van de afgelopen weken vooral een Tommy Robinson optreden als de grote aanjager van de protesten. Robinson die bekend staat onder verschillende namen is een bekende Mossad agent.

De gangbare theorie is dat men dit soort kwalijke praktijken uitvoert om er straks zo voor te zorgen dat er een ongekende censuur plaatsvindt waarbij degenen die kritiek hebben op de overheid achter de tralies zullen verdwijnen vanwege bijvoorbeeld het plaatsen van zogenaamde ‘hate speech’.

Echter, er is nu ook een andere theorie opgedoken over waarom dit juist nu gebeurt in Engeland.

Duidelijk is dat de opstanden worden gefinancierd vanuit Israël. Zelfs publicaties als The Times of Israël geven toe dat het benodigde geld voor het organiseren van al die opstanden afkomstig is uit Israël.

De grote vraag is dan ook bij velen open stond/staat is: 'Waarom op deze manier Groot-Brittannië aanvallen?'

De reden is dat kort voor de onlusten Groot-Brittannië formeel haar bezwaren liet vallen tegen een mogelijke arrestatie door het ICC van premier Netanyahu als oorlogsmisdadiger.

Daarnaast verscheen er een uitgebreid verhaal in de Daily Mail waarin bekend werd gemaakt dat Groot-Brittannië gaat stoppen met het leveren van wapens naar Israël.

De wraak van Israël volgde dan ook snel via de bekende figuren zoals Tommy Robinson en anderen.

Even laten zien en voelen wat er allemaal kan gebeuren als je het waagt om Israël op de één of andere manier te dwarsbomen.

Mocht de Britse regering niet snel van koers veranderen, dan kan het de borst natmaken voor nog veel meer onlusten.
Hoog tijd om wakker te worden en in te zien dat hier een staat bezig is om en desinformatie te verspreiden en er alles aan doet om het beruchte plan van vrijmetselaar Albert Pike werkelijkheid te doen worden.

Net zoals Amerika en ons land, staat ook Israël onder stevige controle van de beruchte satanische sekte.

Deze sekte heeft al lang geleden besloten dat er een Derde en laatste wereldoorlog moet plaatsvinden.

Dit is onder andere bekend geworden door de beruchte vrijmetselaar Albert Pike die in 1871 het ontstaan van deze oorlog als volgt omschreef.

De Derde Wereldoorlog zal ontstaan door het tegen elkaar opzetten van Zionisten en de Islam, doel is dat beiden elkaar zullen vernietigen. Andere landen zullen worden meegesleurd in het conflict en het eindresultaat zal zijn totale uitputting, chaos, zowel politiek, economisch als spiritueel. Uit deze chaos zal dan uiteindelijk de New World Order verrijzen.