zaterdag 24 augustus 2024

De strafrechtadvocaat van Fuellmich vraagt ​​om steun – rechtbank wil veroordeling

 24/08/2024

De strafrechtadvocaat van mede-oprichter van het Corona-comité, Reiner Fuellmich, vreest dat hij zal worden veroordeeld tot een “zware gevangenisstraf”. Ze roept het publiek op om steun. Haar cliënt zit in eenzame opsluiting omdat hij juridisch advies heeft gegeven aan medegevangenen in de gevangenis, meldt RT.de.

De medeoprichter van de regeringskritische ‘Coronacommissie’, advocaat dr. Reiner Fuellmich zit al tien maanden in hechtenis. Zijn advocaat, advocaat Katja Wörmer, is ervan overtuigd dat haar cliënt om politieke redenen gevangen zat, zo meldde het nieuwsmagazine Transition News donderdag. Volgens het rapport is de advocaat uit Bremen, Fuellmich, sinds zijn gevangenschap niet meer door de rechtbank gehoord, en zijn de verzoeken van de verdediging om bewijsmateriaal ook niet aanvaard. Volgens de advocaat is het een puur showproces dat alleen gericht is op veroordeling.

Reiner Fuellmich werd in oktober 2023 gearresteerd wegens vermoedelijke verduistering. In februari van dit jaar was hij nog erg optimistisch en geloofde dat de getuigen die namens hem spraken in de rechtbank zijn onschuld zouden bewijzen. Transition News citeerde de beklaagde in een interview vanaf de tweede dag van het proces: “De bewijsverkrijging gaat door of begint nu pas. En ik ben er absoluut zeker van dat de getuigen die hier zullen worden gehoord onze versie van het verhaal zullen bevestigen.”

De advocaat uit Bremen beschuldigde destijds zijn voormalige collega van de Corona-commissie, Dr. Justus Hoffmann als het “brein” van zijn arrestatie. Advocaat Hoffmann loog met zijn verhaal dat Fuellmich miljoenen uit de commissie had opgenomen, oftewel 85 procent van het totale donatiegeld, “om een ​​goed leven voor zichzelf op te bouwen.” In feite haalden Fuellmich en de advocaat Viviane Fischer, met wie hij de Coronacommissie oprichtte, de donaties voor het werk van de Coronacommissie alleen van de donatierekening af met als doel een mogelijke beslaglegging op de rekening te voorkomen. Volgens Fuellmich zou dit dienovereenkomstig kunnen worden bewezen.

Maar in tegenstelling tot zijn eerdere optimisme dat de beschuldigingen snel konden worden opgehelderd, zit de medeoprichter van het Coronacomité zes maanden later nog steeds in de gevangenis. In augustus wendde zijn advocaat zich volgens Transition News tot het publiek “met een soort schreeuw om hulp” . Katja Wörmer sprak hierover begin augustus op het perssymposium over het onderwerp “Politiek gemotiveerde vervolging van klokkenluiders”, georganiseerd door het netwerk “Axion Resist” in Wetzlar. Als onderdeel van de conferentie deed ze namens Reiner Fuellmich een beroep op het publiek:

“Deze zaak heeft dringend internationale aandacht nodig. De gevangen advocaat Dr. Reiner Fuellmich vraagt om internationale steun. Er is geen reden om hem gevangen te houden.”

Volgens Wörmer gaat het juridische team er nu van uit dat de rechtbank ‘hier zeker wil veroordelen’. Haar cliënt wordt bedreigd met een “zware gevangenisstraf”. Met betrekking tot de omstandigheden in de gevangenis zei de advocaat van Fuellmich dat Fuellmich ten tijde van de persconferentie op 2 augustus al enkele weken in eenzame opsluiting zat in een zogenaamd opvangstation in de gevangenis van Rosdorf. Het is hem verboden enig contact te hebben met medegevangenen.

Isolatie vanwege juridisch advies aan zijn medegevangenen

Volgens de officiële versie vond de JVA het niet leuk dat Fuellmich juridisch advies zou hebben gegeven aan medegevangenen in de gevangenis. Dit werd gezien als een potentiële ophitsing van de gevangenen. Katja Wörmer verdedigde het gedrag van Fuellmich in de gevangenis als het natuurlijke gedrag van een advocaat en legde uit:

“Het is duidelijk dat je als advocaat altijd actief bent en uiteraard adviseer je ook op een of andere manier de andere gevangenen.”

Als gevolg hiervan mag de advocaat uit Bremen nu (vanaf 2 augustus) alleen nog maar alleen over het terrein lopen en alleen bellen als er geen andere gevangenen in de gang zijn. Dagenlang mocht hij niet meer naar de tuin. Haar cliënt zou met handboeien en enkelboeien naar de hoofdzitting worden vervoerd, vergezeld van gewapende politieagenten. Wörmer legde uit dat de politieagenten hem kennelijk vergezelden met machinepistolen in de aanslag. Hierdoor krijgt ze de indruk dat haar cliënt een RAF-terrorist is en geen Duitse advocaat die nooit gewelddadig is geweest.


Als u de artikelen van Dissident.one waardeert, kunt u HIER een donatie doen om de site in de lucht te houden.

Bron: https://dissident.one/de-strafrechtadvocaat-van-fuellmich-vraagt-om-steun-rechtbank-wil-veroordeling 

Onrechtvaardige staat van de Bondsrepubliek Duitsland: willekeur en marteling in het strafsysteem – advocaat Reiner Fuellmich in eenzame opsluiting

Er zijn nog meer gerechtelijke schandalen gemeld in verband met het proces tegen de Göttingse advocaat Dr. Reiner Fuellmich. De gevangengenomen advocaat werd begin mei enkele dagen in eenzame opsluiting geplaatst. Een moedige advocaat heeft een strafrechtelijke klacht ingediend, meldt RT.de. Zoals advocaat Katja Wörmer dinsdag in een videoverklaring uitlegde, werd advocaat Reiner Fuellmich na … Meer lezen overOnrechtvaardige staat van de Bondsrepubliek Duitsland: willekeur en marteling in het strafsysteem – advocaat Reiner Fuellmich in eenzame opsluiting

https://dissident.one/onrechtvaardige-staat-van-de-bondsrepubliek-duitsland-willekeur-en-marteling-in-het-strafsysteem-advocaat-reiner-fuellmich-in-eenzame-opsluiting 


Truth Be Told With Todd Callender, Esq: Destroy the Nanotech Within The Body

Ana Maria Mihalcea, MD, PhD     Sep 13, 2024 Truth Be Told Truth Be told vaxxchoice I was with Todd Callender Esq this morning dis...