zaterdag 24 augustus 2024

Nederland: Het langverwachte onderzoek naar oversterfte en COVID-vaccinaties is gepubliceerd. De belangrijkste conclusies

4

    Sponchia / Pixabay

Het rapport over het onderzoek onder leiding van dr. Marc Jacobs en professor Ronald Meester naar een mogelijk verband tussen COVID-19 vaccinatie en oversterfte in Nederland is gepubliceerd.

Bram Bakker, arts Jona Walk en neuroloog Jan Bonte waren ook betrokken bij het onderzoek.

Meester vat de inhoud van het uitgebreide rapport kort samen op social media. Het onderzoeksteam laat zien dat de sterfte vanaf 2021 zowel kwantitatief als kwalitatief is veranderd.

Daarnaast geven de cijfers van AstraZeneca enerzijds en de European Medicines Agency (EMA) anderzijds reden tot zorg over de veiligheid van vaccins.

De onderzoekers analyseerden 13.430 publicaties, waarvan er slechts 83 voldeden aan de kwaliteitsnormen van het team. “Volg de wetenschap” was dus geen verstandige aanpak tijdens de pandemie, aldus Meester.

Over de vaccins zegt het team: “Ook al moeten we hier voorzichtig zijn, we zien wel effecten van vaccinatie op de mortaliteit. De effectiviteit in de eerste vier weken lijkt negatief te zijn. Het team concludeert ook dat de vaccins bijwerkingen hebben “waar we nog niet veel over weten.”

De onderzoekers ontdekten ook “ernstige artefacten” in de gegevens die alle eerdere studies van het CBS en het RIVM in de war stuurden. De EMA-gegevens zijn “aantoonbaar vervuild,” wat onderzoek “erg moeilijk” maakt.

Alle activiteiten van het team kunnen hier worden gevolgd.

Het volledige onderzoek is hier te vinden.

Via Uncut.


https://frontnieuws.backme.org/


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws.
Bron: https://www.frontnieuws.com/nederland-het-langverwachte-onderzoek-naar-oversterfte-en-covid-vaccinaties-is-gepubliceerd-de-belangrijkste-conclusies/ 

Truth Be Told With Todd Callender, Esq: Destroy the Nanotech Within The Body

Ana Maria Mihalcea, MD, PhD     Sep 13, 2024 Truth Be Told Truth Be told vaxxchoice I was with Todd Callender Esq this morning dis...