zaterdag 24 augustus 2024

RFK Jr. vernietigt Big Pharma, Big Ag in epische Trump steunbetuigingstoespraak

43
    Screenshot video

Als je geeft om een van de kwesties die we hier regelmatig behandelen – farmaceutische misdaden, censuur, meedogenloze oorlogszucht, technocratische psychopathie – dan smeek ik je om deze toespraak van RFK Jr. met een open geest te beluisteren. Daarna kun je zelf bepalen hoe oprecht en effectief je denkt dat hij zou zijn in een echte machtspositie in een Trump-regering.

Het was een absolute masterclass in een nauwkeurige, statistische analyse van hoe nijpend onze situatie ten aanzien van de volksgezondheid – echte volksgezondheid – is, schrijft Ben Bartee.

We staan ongeveer 79e in gezondheidsresultaten achter Costa Rica en Nicaragua en Mongolië en andere landen. Niemand heeft zo’n chronische ziektelast als wij. En tijdens de COVID-epidemie hadden we het hoogste aantal doden van alle landen ter wereld. We hadden 16% van de COVID-doden en we hebben maar 4,2% van de wereldbevolking.

En CDC zegt dat dat komt omdat we de ziekste mensen op aarde zijn. We hebben het hoogste percentage chronische ziekten op aarde en de gemiddelde Amerikaan die stierf aan COVID had 3,8 chronische ziekten. Dit waren dus mensen met een ingestort immuunsysteem en mitochondriale disfunctie, en geen enkel ander land heeft zoiets.

Tweederde van de Amerikaanse volwassenen en kinderen lijdt aan chronische gezondheidsproblemen. Vijftig jaar geleden was dat minder dan 1%. Oh, we zijn van 1% naar 66% gegaan. In Amerika heeft 74% van de Amerikanen nu overgewicht of obesitas, en 50% van onze kinderen. Honderdtwintig jaar geleden, als iemand zwaarlijvig was, werden ze naar het circus gestuurd.

Er werden letterlijk casusrapporten over hen gemaakt. Obesitas was bijna onbekend. In Japan is het percentage zwaarlijvigheid bij kinderen 3%, vergeleken met 50% hier. De helft van de Amerikanen heeft pre-diabetes of diabetes type 2. Toen mijn oom president was en ik een jongen, was jeugddiabetes vrijwel onbestaande.

Een typische kinderarts zag maar één geval van diabetes tijdens zijn hele carrière, een carrière van 40 of 50 jaar. Vandaag de dag is een op de drie kinderen die door zijn kantoor loopt diabeet of pre-diabeet, en de mitochondriale aandoening heeft diabetes veroorzaakt en veroorzaakt ook Alzheimer, dat nu wordt geclassificeerd als diabetes, en het kost dit land elk jaar meer dan ons militaire budget.

Er is een explosie van neurologische ziekten die ik als kind nooit heb gezien: ADD, ADHD, spraakachterstand, taalachterstand, het syndroom van Gilles de la Tourette, narcolepsie, ASS, Asperger, autisme. In het jaar 2000 was het autismecijfer 1 op 1500. Nu is het autismecijfer bij kinderen 1 op 36, volgens CDC, nationaal.

Niemand praat hierover. Eén op de 22 kinderen in Californië heeft autisme en dit is een crisis: 77% van onze kinderen kan niet of is te gehandicapt om in het Amerikaanse leger te dienen. Wat gebeurt er met ons land en waarom is dit niet elke dag in het nieuws?”

Is RFK Jr. een CIA-plant, zoals sommigen geloven? Alles is mogelijk, maar ik bestudeer al heel lang buikspreekpoppen van de Deep State en hij praat of gedraagt zich niet als iemand die ik ooit heb gezien.

(Niet iedereen is gecontroleerde oppositie. Niet alles is een psy-op. Het is veel te gemakkelijk om in deze nihilistische weg-naar-niets val te trappen als we constant gebombardeerd worden met leugens van de bedrijfsstaat; dit soort cynisme waart rond in de alternatieve media en, om eerlijk te zijn, het overkomt mij ook).

Ik heb in het verleden problemen gehad met RFK Jr. – hij is zeker niet perfect en zeker vreemd (zie: beer in Central Park verhaal) – maar deze toespraak kwam op mij over als een man die van begin tot eind toekeek hoe dezelfde krachten die zijn vader en oom hadden gedood zijn campagne ondermijnden.

Hij kwam op mij over als een man die vastbesloten is om gerechtigheid te brengen in deze wereld door de corrupte regelgevende instanties op te ruimen die samenspannen met de privé-industrie om onze mensen ziek en dom te maken voor winst en sociale controle.

Maar voordat we hier te enthousiast over worden, moeten we concrete beloften zien van het Trump-team – een specifieke kabinetsfunctie. Het maakt niet uit of het procureur-generaal of NIH-hoofd of FDA-baas is.


https://frontnieuws.backme.org/


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws.
https://www.frontnieuws.com/rfk-jr-vernietigt-big-pharma-big-ag-in-epische-trump-steunbetuigingstoespraak/

Truth Be Told With Todd Callender, Esq: Destroy the Nanotech Within The Body

Ana Maria Mihalcea, MD, PhD     Sep 13, 2024 Truth Be Told Truth Be told vaxxchoice I was with Todd Callender Esq this morning dis...