zondag 25 augustus 2024

Een periode van grote onzekerheid – Martin Armstrong

 augustus 25, 2024   14

    GrumpyBeere / Pixabay

Bijna alles wat je ziet en hoort van de liegende bedrijfsmedia en de overheid is een leugen. Vorige week nog krabbelde de regering Biden terug over de werkgelegenheid toen op grote schaal werd gemeld: “De Amerikaanse economie voegde 818.000 banen minder toe dan eerst werd gemeld in het jaar dat eindigde in maart”. Een grote misser of een grote leugen, kies maar uit. Andere grote leugens die ons de afgelopen jaren zijn verteld: “Trump spant samen met Rusland,” ”Hunter Biden’s laptop is Russische desinformatie, en de “CV19 vax injecties zijn ‘veilig en effectief.’ Dat is nog maar het begin van de leugens die ons dagelijks worden verteld. De leugens, waarvan mensen zich realiseren dat ze absurd aan het worden zijn, dragen bij aan het gebrek aan vertrouwen van het publiek in alles, inclusief de economie.

Martin Armstrong zegt: “We bevinden ons in een periode van grote onzekerheid… Als mensen onzeker zijn, geven ze niets uit. Ze sparen. Dat is wat er gebeurt in een depressie en een recessie… Dus als je geen vertrouwen hebt in de toekomst door al die gekke dingen die er gebeuren, wat doe je dan? Dan leen je niet, trek je je terug en zeg je: ‘Laat maar zien wat er gaat gebeuren,'” schrijft Greg Hunter.

Armstrong zegt dat een andere grote leugen die aan het publiek wordt verteld de goedkeuring van Kamala Harris is. De zogenaamde peilingen zeggen dat Harris nek aan nek ligt met Donald Trump in de presidentiële race. Geloof het niet. Armstrong zegt dat een recente duik in de gegevens van zijn Socratees computerprogramma laat zien: “Kamala’s goedkeuringsbeoordeling kwam uit op ongeveer 10,5%. (Een tweede vertrouwelijke bron zegt dat Kamala’s goedkeuring 8,5% is.) Het vertrouwen in de overheid is 7%. Hoe kan Kamala dan 40%, 50% en 60% zijn? Het is onlogisch… De peilingen zijn echt propaganda op dit punt. Ze waren propaganda in 2016. Ze zeiden allemaal dat Hillary zou winnen en dat ze Trump onder het tapijt zou vegen.”

Over het nieuws dat RFK Jr. zijn campagne opschortte en Trump steunde, zegt Armstrong: “Ik heb er altijd op aangedrongen dat RFK Jr. procureur-generaal zou worden. Ik denk dat zijn ogen oplichtten toen ik zei dat als je de baan van procureur-generaal aanneemt, je zelfs Pfizer zou kunnen aanklagen.” Armstrong zegt dat het Trump-kamp RFK Jr. serieus overweegt om minister van Justitie te worden en Armstrong zegt dat hij contact heeft gehad met topadviseurs van Trump. We zullen zien, maar we weten wel dat RFK Jr. deel gaat uitmaken van de regering van Trump.

Over het winnen van Trump in november zegt Armstrong: “De computer zegt dat Trump zou moeten winnen. Ik weet niet hoe ze dat kunnen laten gebeuren. Ze moeten Trump in de val lokken voor een oorlog of ze vermoorden hem, het een of het ander. Deze mensen zijn gewetenloos… We kijken naar ernstige onrust onder de bevolking, ongeacht wie er wint in november. Geen van beide partijen zal het accepteren.”

Over goud op $ 2.500 per ounce zegt Armstrong dat het niet gaat om inflatie, maar om de angst voor een wanbetaling van de Amerikaanse schuld. Daarom kopen de centrale banken. Armstrong zegt: “Als er een grote oorlog uitbreekt, zal de VS zijn schulden niet betalen… Ik maak me grote zorgen dat ze voor het einde van het jaar en misschien al in september een WOIII zullen beginnen.”

Er staat nog veel meer in het 54 minuten durende interview.

Video Link: https://rumble.com/v5c7wmi-a-period-of-great-uncertainty-martin-armstrong.html


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. 

https://www.frontnieuws.com/een-periode-van-grote-onzekerheid-martin-armstrong/

 


Truth Be Told With Todd Callender, Esq: Destroy the Nanotech Within The Body

Ana Maria Mihalcea, MD, PhD     Sep 13, 2024 Truth Be Told Truth Be told vaxxchoice I was with Todd Callender Esq this morning dis...