zondag 25 augustus 2024

Ze gingen naar Afrika om te kijken naar 30 jaar aan vaccinatiedata en wat ze ontdekten was schokkend


Het DTP-vaccin werd in de jaren negentig in de Verenigde Staten en andere westerse landen van de markt gehaald na duizenden meldingen van sterfgevallen en hersenschade.

Miljardair Bill Gates was erop gebrand om het DTP-vaccin aan Afrikaanse baby’s te geven.

De Deense overheid en Novo Nordisk Foundation lieten vooraanstaande experts onderzoek doen naar vaccinatie in Afrika. Ze waren geschokt toen ze gegevens analyseerden van een zogenaamd ‘natuurlijk experiment’ in Guinee-Bissau waarbij 50 procent van de kinderen voor het vijfde levensjaar overlijdt.

(Video verwijderd? Klik hier...)

10 keer vaker

In dat West-Afrikaanse land kreeg de helft van de baby’s na drie maanden de DTP-prik en de andere helft na zes maanden.

De wetenschappers kwamen tot de ontdekking dat meisjes die het DTP-vaccin kregen 10 keer vaker stierven dan ongevaccineerde kinderen.

Miljoenen kinderen

De gevaccineerde kinderen waren beschermd tegen difterie, tetanus en kinkhoest, maar omdat hun immuunsysteem verzwakt was, kregen ze vaker andere dodelijke ziektes.

Dankzij Gates is DTP ’s werelds populairste vaccin, schrijft Robert F. Kennedy jr. De onderzoekers ontdekten dat het DTP-vaccin meer kinderen doodt dan de ziektes waartegen het beschermt.

Dit vaccin heeft mogelijk miljoenen kinderen beschadigd, aldus Kennedy.

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

Truth Be Told With Todd Callender, Esq: Destroy the Nanotech Within The Body

Ana Maria Mihalcea, MD, PhD     Sep 13, 2024 Truth Be Told Truth Be told vaxxchoice I was with Todd Callender Esq this morning dis...