zondag 25 augustus 2024

Het prikken gaat weer beginnen: ‘Het is ongekend schandalig dat dit circus nog steeds doorgaat’


Vanaf dinsdag 27 augustus ontvangen de eerste mensen, van 60 jaar en ouder, een uitnodiging voor de coronaprik, laat het RIVM weten.

De coronaprik wordt vanaf 16 september tot en met 6 december gegeven op priklocaties van de GGD. Volwassenen die een uitnodiging krijgen voor de griepprik kunnen ook de coronaprik halen, net als mensen met een ernstige aandoening en zorgmedewerkers die contact hebben met kwetsbare patiënten.

Het RIVM, dat valt onder het ministerie van PVV-minister Fleur Agema, negeert hiermee een wetenschappelijk onderzoek naar een mogelijke relatie tussen de oversterfte en de COVID-19-vaccinaties in Nederland dat deze week is verschenen.

wo

Zoveelste ‘veilige en effectieve’ frikandel

Journalist en BVNL-beleidsmedewerker Vala van den Boomen richt zich tot het instituut: “Er is deze week een onderzoek gepubliceerd dat jullie misschien even moeten bekijken voordat jullie mensen weer oproepen voor de zoveelste ‘veilige en effectieve’ frikandel.”

Anne Merel Kloosterman, die slachtoffers van vaccinatieschade vertegenwoordigt, voegt toe: “Het oversterfterapport ziet er niet best uit, wellicht kunnen jullie de mensen attenderen op de gevaren van de coronaprik?”

Men gaat gewoon door, alsof er niets nieuws bekend is, merkt jurist Jeroen Pols op.

Ongekend schandalig

“Het is ongekend schandalig dat dit circus nog steeds doorgaat en mensen gewoon wéér worden opgeroepen voor een coronaprik,” vindt rechtsfilosoof Raisa Blommestijn.

Singer-songwriter Nicky Monreau vraagt het RIVM: “Schamen jullie je nou niet om nog steeds oproepen te plaatsen voor mRNA-prikken terwijl inmiddels bekend is hoe enorm ernstig de bijwerkingen zijn?”

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

Truth Be Told With Todd Callender, Esq: Destroy the Nanotech Within The Body

Ana Maria Mihalcea, MD, PhD     Sep 13, 2024 Truth Be Told Truth Be told vaxxchoice I was with Todd Callender Esq this morning dis...