zondag 25 augustus 2024

Het is nu tijd voor uw TIENDE Covid-vaccinatie

25/08/2024

 

De Centers for Disease Control (CDC) zijn onlangs begonnen met het aanbevelen van een nieuwe vaccinatie tegen Covid, waarmee het totale aantal injecties op 10 komt, schrijft Sean Miller.

Na enkele eerste uitspraken in 2020 waarin werd beweerd dat mensen slechts één Covid-injectie nodig zouden hebben, kwam dat aantal op twee uit toen de eerste uitrol in december van dat jaar plaatsvond. In 2021 veranderde dat aantal naar drie met de introductie van de eerste booster. Sindsdien volgde een schijnbaar eindeloze stroom aan boosters.

Er zijn weinig publieke middelen beschikbaar om bij te houden hoeveel injecties iemand die de aanbevelingen van de overheid opvolgt, zal hebben gekregen in de drie jaar na de uitrol van de exotische gentherapietechnologie, meldde de bekende econoom en Covid-pandemie-analist Edward Dowd dat de meest recente aanbeveling de tiende prik is die iemand mag krijgen.

Opgemerkt dient te worden dat de CDC regelmatig oude aanbevelingspagina’s verwijdert en de huidige aanbevelingen verplaatst naar nieuwe URL’s, waardoor een gemakkelijke telling wordt voorkomen. Ze hebben een lijst aangeboden, maar die lijst is in 2022 gestopt met tellen.

Zelfs nieuwsartikelen, zoals dit artikel uit 2023, noemen het aantal vaccinaties tegen Covid-19 in termen van ‘vijf of meer’, wat impliceert dat het totaal potentieel acht of negen kan zijn.

Het is mogelijk dat de inherente moeilijkheid bij het tellen van het totale aantal Covid-doses dat een persoon die alle CDC-aanbevelingen opvolgt, tot nu toe heeft gekregen, te wijten is aan het doel om ‘vaccinmoeheid‘ tegen te gaan, of een gevoel van overweldiging door de non-stop injecties gedurende de aanhoudende pandemie.

Zonder een eenvoudig toegankelijk systeem dat bijhoudt welke vaccinatie we nu hebben gehad, zal het grote publiek zich waarschijnlijk minder snel afvragen waarom ze nu de dubbele cijfers van het Covid-vaccinatieprogramma bereiken.


Als u de artikelen van Dissident.one waardeert, kunt u HIER een donatie doen om de site in de lucht te houden.

Bron: https://dissident.one/het-is-nu-tijd-voor-uw-tiende-covid-vaccinatie

Truth Be Told With Todd Callender, Esq: Destroy the Nanotech Within The Body

Ana Maria Mihalcea, MD, PhD     Sep 13, 2024 Truth Be Told Truth Be told vaxxchoice I was with Todd Callender Esq this morning dis...