zondag 25 augustus 2024

Diverse man onderbreekt “Festival van de Diversiteit” in Solingen door elf mensen neer te steken en drie te doden

28

Pixabay

Dit weekend vierde de stad Solingen in Nordrhein-Westfalen haar 650e verjaardag. Als de goede Duitsers die ze ongetwijfeld zijn, riepen de Solingers de gelegenheid uit tot een “Festival van Diversiteit”. De organisatoren van de gemeente hadden het grootste deel van hun multiculturele festiviteiten voor vabdaag gepland, met een apart “cultureel en ecologisch” subfestival met het thema “Leven heeft diversiteit nodig,” schrijft Eugyppius.

Helaas, zover is het nooit gekomen. De diversiteit die het leven nodig heeft kwam tussenbeide:

Gisteravond, om 21.37 uur, na de opening van de festiviteiten, stak een nog onbekende aanvaller van “Arabische” of “zuidelijke” komaf elf mensen neer in een blijkbaar geplande aanval. Getuigen zeggen dat hij opzettelijk in de nek van zijn slachtoffers stak. Hij liet drie doden en nog eens vijf zwaargewonden achter, voordat hij in de chaos vluchtte.

Deze video toont de nasleep:

De speciale operaties politie (de SEK) viel vanochtend vroeg een appartement binnen en arresteerde een 17-jarige in Solingen, maar onderzoekers spraken hem al snel vrij van verdenking. Later arresteerde de politie een 15-jarige verdachte in Düsseldorf; hij wordt momenteel beschuldigd van “het niet melden van geplande misdrijven in verband met de aanslag”. Spiegel meldt dat de arrestant een Kirgizische vluchteling is:

Hij woonde in een vluchtelingencentrum. Volgens informatie van SPIEGEL zou hij op het festival van Solingen een gesprek hebben gehad met de vermeende verdachte, die op de vlucht is. Getuigen beweren de gearresteerde man en de andere man te hebben horen praten over een mogelijke mesaanval. De 15-jarige wordt daarom beschuldigd van het niet melden van een gepland misdrijf. Volgens informatie van SPIEGEL weigert hij verklaringen af te leggen.

Hoofdofficier van justitie Markus Caspers zei tijdens een persconferentie op het politiebureau in Wuppertal: “Volgens getuigenverklaringen zou een voorheen onbekend persoon kort voor de aanval met de tiener hebben gesproken over intenties die zouden passen bij de uitvoering van het misdrijf.” Volgens de onderzoekers weten ze nog niet of deze persoon de dader is. Twee getuigen hebben het gesprek gehoord, maar zijn zelf niet getuige geweest van het delict. Zij hebben daarom contact opgenomen met de politie.

De politie zegt dat ze een “terroristisch gemotiveerd misdrijf” niet kunnen uitsluiten.
Onze staatsmedia Diversity Explainers zijn hard aan het werk met preventieve pogingen om onze patroonherkenningsmodules in de war te sturen. Op de vraag of er iets bekend was over het slachtoffer, antwoordde een ZDF-verslaggever dat “er getuigenverklaringen zijn die zeggen dat het een Arabisch uitziende man was, wat dat ook moge betekenen.” Het is inderdaad erg mysterieus hoe Arabische mensen eruit zien, en het is zeker moeilijk om te weten waarom zo’n Arabisch uitziend persoon mensen zou neersteken op een gemeentelijk festival. Zijn tegenhanger bij tagesschau, die verslag deed vanaf de plaats delict, merkte op dat we nog heel weinig weten over de motieven van de dader en dat er veel mogelijkheden zijn. “Was dit bijvoorbeeld een aanslag die werd gepleegd uit naam van islamistische terreur? Of was dit een aanslag die bijvoorbeeld werd uitgevoerd omdat de aanvaller tegen buitenlanders was?” Twee even waarschijnlijke mogelijkheden, dat zult u met me eens zijn.

Op een herfstmarkt in het nabijgelegen Wermelskirchen hebben de autoriteiten gereageerd op het nieuws van de aanslagen in Solingen door handelaren op hun beurs te verbieden messen te verkopen. Dat is volkomen logisch. Het is duidelijk dat wat mensen doodt niet de geïmporteerde en te vieren diversiteit uit het zuiden is, maar eerder deze scherpe voorwerpen die ons om de een of andere reden nooit eerder problemen hebben gegeven. Was er maar een messenverbod in Solingen, dan waren er vast nooit steekpartijen geweest. Dit is net als hoe de pas ingestelde “wapenverbodszone” in het Frankfurter Mainstation die dramatische schietpartij daar afgelopen woensdag voorkwam.

Voordat ik inga op de reactie van onze wijze en vooruitziende politici, vroeg ik Grok, de Twitter AI chatbot, om een onoprechte Tweet samen te stellen waarin medeleven wordt betuigd met de slachtoffers van een mesaanval.

Grok’s poging komt goed overeen met de verklaringen die ik vond. “De aanval in Solingen is een verschrikkelijke gebeurtenis die ik zeer verontrustend vind,” twitterde kanselier Olaf Scholz vanochtend. “Een aanvaller heeft op brute wijze meerdere mensen gedood … We rouwen om de slachtoffers en staan hun families bij.” Mario Voigt, hoofd van de CDU in Thüringen, sprak soortgelijke woorden: “Het verschrikkelijke nieuws van de terroristische aanslag in Solingen heeft mensen … samengebracht in verdriet en medeleven … Ik rouw met de families en geliefden van de slachtoffers die zinloos uit hun leven zijn gerukt.” Ricarda Lang, covoorzitter van de Groene Partij, betreurde eveneens het “Afschuwelijke nieuws uit Solingen, waar mensen gewoon iets wilden vieren en op brute wijze werden vermoord. Mijn gedachten en medeleven gaan uit naar de slachtoffers en hun families …”. Ook de Duitse minister van Binnenlandse Zaken Nancy Faeser kon zich de kans niet ontnemen om nog minstens één keer het banale en het veelzeggende te herhalen: “We zijn diep geschokt door de brute aanval … We rouwen om de mensen die op een verschrikkelijke manier van het leven zijn beroofd. Mijn gedachten gaan uit naar de families van de doden en de zwaargewonden.”

Ik zou nog tientallen van dit soort verklaringen kunnen verzamelen, maar dit is genoeg. Je kunt gewoon de lege ogen en de slappe kaken zien van de mensen die deze Tweets hebben verstuurd – de mensen die Duitsland hebben helpen vullen met onnoemelijk veel gewelddadige en jonge buitenlanders, en die nu geen enkele oplossing hebben voor de diepe problemen die ze hebben gezaaid. Toen ik jonger was, reageerde ik met autistisch ongeduld op nieuws over terreuraanslagen en steekpartijen zoals deze; ik redeneerde dat ze statistisch gezien geen significante doodsoorzaak waren en genegeerd moesten worden. Dat was helemaal verkeerd van mij. Dit zijn aanvallen op individuen en om die reden tragisch, maar meer nog dan dat zijn het aanvallen op onze hele burgermaatschappij; ze ondermijnen datgene wat geen enkele statistiek kan bevatten, namelijk ons gevoel van veiligheid en orde. Onze machthebbers beschouwen het niet langer als hun verantwoordelijkheid om dergelijke zaken te handhaven. In plaats daarvan geven ze oppervlakkige, kinderlijke lofprijzingen aan een vage Diversiteit die verondersteld wordt alles beter, liberaler, rustiger, opener en barmhartiger te maken, maar die in feite alleen maar het tegenovergestelde van deze dingen bereikt.

Ze hebben geen ideeën, geen toekomstvisie, geen plan en geen doel. Ze zijn ten einde raad; als zombiestuurlieden sturen ze het staatsschip uitdrukkingsloos naar de riffen, doof voor alle waarschuwingen.

UPDATE: Iemand heeft een intern politierapport gelekt naar Welt am Sonntag. Het rapport bevat deze verklaring: “Een getuige die gewond raakte bij de aanval verklaarde dat de onbekende verdachte ‘bekend was uit Solingen’ en dat hij ook een bezoeker was bij een lokale moskee. Een getuige meldde dat de verdachte ‘Allahu Akbar’ riep tijdens de aanval.”

UPDATE 2: Het Amaq News Agency van Islamitische Staat heeft de verantwoordelijkheid opgeëist voor de steekpartij in Solingen. Ze zeggen dat hun “soldaat” de aanval uitvoerde op een “bijeenkomst van christenen” in Solingen als wraak voor moslimslachtoffers in Palestina. Alles is mogelijk, maar ik zou sceptisch zijn over dit bericht; IS kan de verantwoordelijkheid opeisen voor alles wat in het nieuws is, en het is enigszins amusant dat hun persbureau denkt dat het Solingen Diversity Festival een christelijk evenement was.

Voor de rest doet de politie invallen in het plaatselijke asielcentrum. Het ziet er slecht uit voor de speculaties in de staatsmedia dat deze aanslag wel eens het werk zou kunnen zijn van een of andere rechtse rakker die “buitenlanders” haat.


https://frontnieuws.backme.org/


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. 
Bron: https://www.frontnieuws.com/diverse-man-onderbreekt-festival-van-de-diversiteit-in-solingen-door-elf-mensen-neer-te-steken-en-drie-te-doden/ 

 

Truth Be Told With Todd Callender, Esq: Destroy the Nanotech Within The Body

Ana Maria Mihalcea, MD, PhD     Sep 13, 2024 Truth Be Told Truth Be told vaxxchoice I was with Todd Callender Esq this morning dis...