zaterdag 3 augustus 2024

Het gaat maar door: weer een biologische man die vrouw ‘kapot ramt’ bij het boksen


Een tweede bokser die is verbannen door de internationale boksbond IBA, Lin Yu-ting uit Taiwan, mocht op de Olympische Spelen inslaan op een vrouwelijke bokser, die vervolgens in tranen uitbrak.

Yu-ting mocht afgelopen jaar niet meedoen aan de wereldkampioenschappen boksen en moest een medaille inleveren na het falen van een geslachtstest.

Op basis van DNA-tests zijn een aantal atleten ertussenuit gepikt die zich voordeden als vrouw, zei voorzitter van de IBA Umar Kremlev destijds. Uit de tests bleek dat ze XY-chromosomen hadden. Deze atleten werden uitgesloten van deelname.

(Video verwijderd? Klik hier...)

Hoe kun je de Spelen nu nog serieus nemen?

Maar het Internationaal Olympisch Comité stelt dat Yu-ting en ook Imane Khelif uit Algerije volgens hun paspoort vrouw zijn.

“En opnieuw. Biologische man ramt biologische vrouw kapot bij het boksen. Hoe kun je de Olympische Spelen nu nog serieus nemen?” vraagt journalist Joost Niemoller zich hardop af.

Zo moeilijk is het allemaal niet

Het feit dat biologische mannen vrouwen in elkaar mogen slaan, is een beslissing van het woke olympisch clubje, merkt wetenschapper Ferdinand Meeuws op.

Rechtsfilosoof Raisa Blommestijn reageert: “Iemand met XY-chromosomen is een man. Iemand met XX-chromosomen is een vrouw. Iemand met XY-chromosomen hoort niet in de vrouwensport. Zo moeilijk is het allemaal niet.”

Olympisch kampioen

De IBA heeft besloten om boksster Angela Carini, die al na 46 seconden moest opgeven tegen Khelif, het prijzengeld van een Olympisch kampioen toe te kennen. Ik begrijp niet waarom ze het vrouwenboksen om zeep helpen, zei Kremlev, die geraakt werd door Carini’s tranen.

Daarnaast steunt de IBA Sitora Toerdibekova uit Oezbekistan, die het moest opnemen tegen Yu-ting.

[ZeroHedge]

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

Truth Be Told With Todd Callender, Esq: Destroy the Nanotech Within The Body

Ana Maria Mihalcea, MD, PhD     Sep 13, 2024 Truth Be Told Truth Be told vaxxchoice I was with Todd Callender Esq this morning dis...