zaterdag 3 augustus 2024

Op weg naar een mondiale regering voor klimaatverandering en gezondheid met resolutie WHA77.14

3/08/2024 

Wat doet de oligarchie als zij haar programma’s voor meer winst en macht wil implementeren? Met hun NGO’s worden nieuwe organisaties gevormd zoals GAVI, CEPI, GDC, IPCC en, in bredere zin, de VN, EU en WHO. Op algemene vergaderingen van de VN en haar suborganisaties, zoals de WHO, worden mooi klinkende beslissingen genomen die slechts weinigen begrijpen, maar die ertoe leiden dat meer macht wordt geconcentreerd in de handen van een paar topbureaucraten, schrijft Dr. Peter F. Mayer.

Al enkele jaren en decennia hebben we te maken met de wetenschappelijk weerlegde bewering dat het door de mens veroorzaakte CO2 als enige verantwoordelijk is voor de klimaatverandering. De zon en een aantal andere beïnvloedende factoren spelen vermoedelijk geen rol. Er wordt al net zo lang gewerkt aan het uitbreiden van de zeer winstgevende vaccinaties en het organiseren van een pandemie, die sinds 2020 behoorlijk succesvol is, inclusief de bijbehorende vaccinatie-orgie.

Het combineren van beide in één hand zou de verwezenlijking zijn van de autoritaire droom: klimaat en gezondheid bij de WHO.

Te midden van alle ophef rond de onderhandelingen over pandemieverdragen tijdens de recente 77e Wereldgezondheidsvergadering (WHA) in Genève, werd misschien wel de meest belangrijke resolutie voor de WHA aangenomen, maar deze glipte er vrijwel onopgemerkt doorheen. Resolutie  WHA77.14 over klimaatverandering en gezondheid werd zonder debat aangenomen en opende de deur voor de WHO om een breed scala aan normale menselijke activiteiten als een potentiële bedreiging voor de gezondheid te bestempelen, waardoor ze onder de bevoegdheid van de onaanraakbare economische bureaucraten van de WHO kwamen te vallen, met als middelpunt één persoon, secretaris-generaal Tedros, die gezocht wordt voor misdaden in zijn thuisland Ethiopië.

Het hoogtepunt was een strategische rondetafelconferentie over “Klimaatverandering en gezondheid: een mondiale visie voor collectieve actie ” (foto hierboven), gemodereerd door Lancet-hoofdredacteur Richard Horton, directeur-generaal van de WHO Tedros Ghebreyesus, voormalig vice-president van de VS Al Gore ( via videoboodschap) en de algemeen directeur van de 28e Klimaatconferentie van de Partijen, Adnan Amin, waren erbij.

De resolutie werd voorgesteld door een coalitie van 16 landen (Barbados, Brazilië, Chili, Ecuador, Fiji, Georgië, Kenia, Moldavië, Monaco, Nederland, Panama, Peru, de Filippijnen, Slovenië, de Verenigde Arabische Emiraten en het Verenigd Koninkrijk) en zonder amendementen aangenomen , met opdracht aan de algemeen directeur

i) een “op resultaten gebaseerd, op behoeften gebaseerd en op capaciteiten gebaseerd mondiaal actieplan van de WHO inzake klimaatverandering en gezondheid” ontwikkelen,

ii) optreden als wereldleider op het gebied van klimaatverandering en gezondheid door een WHO-routekaart op te stellen om tegen 2030 een netto nulpunt te bereiken, en

iii) verslag uitbrengen aan toekomstige WHA-bijeenkomsten.

De Orwelliaanse “Newspeak” van het VN-systeem over klimaatverandering

De afgelopen tien jaar is klimaatverandering steeds vaker als ‘nieuwspraak’ gebruikt in de activiteiten en documenten van het VN-systeem om aan te geven dat men zich volledig achter het officiële verhaal schaart.

Het Europese deel van de WHO gaf gisteren op 1 augustus het voorbeeld met een waarschuwing voor sterfgevallen als gevolg van extreme hitte. Er worden verkeerde cijfers gebruikt en de koude sterfgevallen, die tien keer vaker voorkomen, wor den genegeerd. De zin die daarin voorkomt: “Een paar dagen geleden heeft de secretaris-generaal van de Verenigde Naties, António Guterres, een oproep gedaan tot actie tegen extreme hitte met het oog op de dodelijke gevolgen van de stijgende temperaturen op aarde.

“ is al een duidelijke verklaring in de richting van de WHA-resolutie

Guterres staat bekend om het pushen van het verhaal. In 2019 poseerde hij voor een foto in het water voor de berichtgeving van Time Magazine over ‘onze zinkende planeet’. Afgelopen zomer kondigde hij aan dat “het tijdperk van de opwarming van de aarde voorbij is… het tijdperk van de mondiale keuken is aangebroken.”

Op Wereldmilieudag 2024 (5 juni) herhaalde hij zijn retoriek: “Als het om het klimaat gaat, zijn wij niet de dinosauriërs. Wij zijn de meteoor. We zijn niet alleen in gevaar. Wij zijn het gevaar.” Wij zijn, zo lijkt het, vergif voor onze planeet.

De satellietorganisaties van de VN hebben hun creativiteit en verbeelding de vrije loop gelaten: Het Milieuprogramma van de Verenigde Naties (UNEP) hamert op de “drievoudige planetaire crisis van klimaatverandering, natuurverlies en biodiversiteit”, UNICEF rapporteert over het “kind dat verandert door klimaatverandering”, UNWOMEN ontdekt het “verband tussen klimaatverandering en genderongelijkheid”, en het Bureau van de Hoge Commissaris voor de Mensenrechten van de Verenigde Naties (OHCHR) beweert, dat “klimaatverandering een bedreiging vormt voor de effectieve uitoefening van een reeks mensenrechten, waaronder het recht op leven, water en sanitaire voorzieningen, voedsel, gezondheid, huisvesting, zelfbeschikking, cultuur en ontwikkeling”, en UNESCO heeft toegezegd om “de impact van klimaatverandering op cultuur aan te pakken en het potentieel van cultuur voor wereldwijde klimaatactie te versterken”.

Benoeming van de allereerste speciale vertegenwoordiger van de WHO voor klimaatverandering en gezondheid

Wat de WHO betreft, heeft directeur-generaal Tedros Ghebreyesus ook blijk gegeven van zijn beheersing van dogmatische beweringen. Klimaatverandering is “een van de grootste bedreigingen voor de gezondheid” en “de klimaatcrisis is een gezondheidscrisis .” Het mandaat is daarom uitgebreid van specifieke milieukwesties zoals luchtverontreiniging door fijnstof en chemicaliën tot het volledige spectrum van klimaatverandering. In 2023 schatte de WHO dat “de klimaatverandering tussen 2030 en 2050 naar verwachting ongeveer 250.000 extra sterfgevallen per jaar zal veroorzaken, alleen al door ondervoeding, malaria, diarree en hittestress.”

In de bovengenoemde verklaring van de Europese regio van de WHO wordt, volgens het citaat van Guterres, geklaagd over “489.000 hittegerelateerde sterfgevallen wereldwijd” en “176.040 sterfgevallen per jaar” in Europa als gevolg van extreme hitte. Zoals gemeld zijn de cijfers afkomstig uit een onderzoek van Lancet, waarin ook ongeveer 4,35 miljoen aan koude gerelateerde sterfgevallen worden genoemd, waarvan 657.000 alleen al in Europa. Als het nog warmer zou worden, zou het aantal sterfgevallen als gevolg van de kou waarschijnlijk afnemen.

De trend naar opwarming zal echter niet langer dan een paar jaar duren, of helemaal niet, omdat de activiteit van de zon zal afnemen terwijl de afstand tussen de zon en de aarde toeneemt. Dit wordt niet alleen voorspeld door een aantal onderzoeken door astrofysici, maar ook door de voorspelling van het Amerikaanse Space Weather Prediction Center over het afnemende aantal zonnevlekken.

Er werd ook geen rekening gehouden met de onvermijdelijke sterfgevallen als gevolg van ondervoeding als gevolg van het gebrek aan toegankelijke energie voor landbouw en transport. Het overwegen van een vermindering van dergelijke sterfgevallen zou de verwachte sterfte aanzienlijk verminderen en misschien een algemeen voordeel opleveren. De toename van CO2 heeft dus de plantengroei doen toenemen en de wereld geholpen om 8 miljard mensen te voeden – een prestatie die ooit als onmogelijk werd beschouwd en die uiteraard van het allergrootste belang is voor het behoud van de gezondheid.

Zoals gemeld is er een nieuwe leidinggevende functie bij de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO): sinds juni 2023 heeft de directeur-generaal een “Speciale Vertegenwoordiger voor Klimaatverandering en Gezondheid” toegewezen gekregen. De post werd overgenomen door Vanessa Kerry, dochter van Obama-vertrouweling en ex-VN-klimaatambassadeur John Kerry. Ze maakt ook deel uit van Klaus Schwabs WEF-team “Young Global Leaders”.


Als u de artikelen van Dissident.one waardeert, kunt u HIER een donatie doen om de site in de lucht te houden.

Bron: https://dissident.one/op-weg-naar-een-mondiale-regering-voor-klimaatverandering-en-gezondheid-met-resolutie-wha77-14 

Truth Be Told With Todd Callender, Esq: Destroy the Nanotech Within The Body

Ana Maria Mihalcea, MD, PhD     Sep 13, 2024 Truth Be Told Truth Be told vaxxchoice I was with Todd Callender Esq this morning dis...