zaterdag 3 augustus 2024

WINNAAR ! – Californische vader krijgt volledige voogdij over 4-jarige zoon nadat moeder hem in een travestiet probeerde te veranderen

01/08/2024

Een mooi en vrolijk bericht vandaag.

De vijandige elite voert oorlog tegen de Blanke man, omdat zij de enigen zijn die hun kwaadaardige plannen kunnen stoppen.

Daarom vieren we deze overwinning.

De dappere vader redde zijn zoon.

New York Post:

Een vader uit Californië zegt dat hij het volledige voogdij-recht over zijn 4-jarige zoon heeft gekregen na een langdurige juridische strijd met de moeder van de jongen. Zij zou het kind hebben gedwongen om jurken en glitters te dragen omdat ze hem als non-binair kind wilde opvoeden.

Harrison Tinsley vertelde aan “The Daily Signal Podcast” dat hij de jarenlange rechtszaak won om de volledige fysieke voogdij over Sawyer te krijgen, wat de vader vergeleek met “het aanschouwen van een wonder.”

“Ik weet dat hij een jongen is. Hij wil een jongen zijn. Hij uit dat nadrukkelijk,” vertelde Tinsley aan presentatrice Virginia Allen. “Als je iets anders zegt, raakt hij erg overstuur.”

Tinsley beweerde dat Sawyers moeder – die zichzelf volgens hem identificeert als lesbisch en non-binair – haar genderideologie vanaf het moment dat hij een baby was op het kind probeerde te projecteren.

Hierbij hoorde een wrede gaslightingcampagne, waarbij Sawyer ondanks zijn protesten werd aangesproken met het voornaamwoord ‘zij’ en gedwongen werd om meisjeskleding, jurkjes en make-up te dragen, zo beweerde de vader.

Nadat hij hoorde dat Sawyer’s moeder was gearresteerd voor kindermishandeling, diende Tinsley vorig jaar een verzoek in voor volledige voogdij bij de rechtbank van San Francisco, waarbij hij beweerde dat ze hem jarenlang had “belasterd. De details van die arrestatie en het incident zijn onduidelijk.

De vader zei dat hij de rechtbank bergen aan bewijsmateriaal had overhandigd, waaronder acht uur aan bodycambeelden van de politie en meer dan 800 pagina’s aan ondersteunende documenten, maar de rechtbank koos de kant van Sawyers moeder, zei hij.

Tinsley ging in december vorig jaar in beroep tegen de beslissing en beweert dat de kinderbescherming in San Francisco erbij betrokken raakte na een vermeend ‘incident’, waarover hij niet verder wilde uitweiden.

CPS deed onderzoek en adviseerde vervolgens om Tinsley het volledige voogdijrecht over de jongen te geven en dat de moeder regelmatig aan drugs- en alcoholtesten zou worden onderworpen , zo beweerde hij.

Als je geld hebt en kunt bewijzen dat de moeder drugs gebruikt, kun je de voogdij over je kinderen krijgen.

Het is mogelijk.

Geef niet op tot het te laat is.


Als u de artikelen van Dissident.one waardeert, kunt u HIER een donatie doen om de site in de lucht te houden.

Truth Be Told With Todd Callender, Esq: Destroy the Nanotech Within The Body

Ana Maria Mihalcea, MD, PhD     Sep 13, 2024 Truth Be Told Truth Be told vaxxchoice I was with Todd Callender Esq this morning dis...