zaterdag 3 augustus 2024

SCHOKKEND: Harris wil de BEVOLKING verminderen om schone lucht en water te bereiken

08/01/2024 // Belle Carter // 1,2K Weergaven 


De administratie van Biden kwam onmiddellijk te hulp om de effecten van een recente schokkende blunder te minimaliseren. Het was echter niet de huidige president Joe Biden die de blunder beging. Deze keer was het de vaandeldrager van de Democratische Partij, Kamala, aan wie hij het stokje passeerde om de presidentiรซle race voort te zetten.

In haar recente toespraak op Coppin State University in Baltimore, Maryland, zei Harris dat een verminderde bevolking de klimaatverandering zou kunnen bestrijden. "Wanneer we investeren in schone energie en elektrische voertuigen en de bevolking verminderen, meer van onze kinderen kunnen dan schone lucht inademen en schoon water drinken, 'zei Harris tegen het applaudisserende publiek.

Het Witte Huis heeft onmiddellijk een transcript van de toespraak vrijgegeven waar het woord "bevolking" werd doorgehaald en "vervuiling" is tussen haakjes toegevoegd om te suggereren dat dit was wat de "VP echt van plan was te zeggen".

FactCheck.org bevestigde zelfs dat de video waarin de VP zei "populatie verminderen" echt was en niet deepfake.

Harris 'video is verspreid en viraal gegaan. Een opmerking over een bericht dat de video deelde, zei: "Als ze de bevolking willen verminderen, moeten we zeker met hen beginnen."

Conservatieve radioshowhost Joe Pags plaatste ook de video, wat aangeeft dat Harris 'dat niet hardop mocht zeggen'. 'Bevolking verminderen?' Zei Pags in de video. 'Daarom is er het streven naar abortus. Daarom is er het streven naar transideologie. Ik snap het nu. '

'Ben jij de bevolking die ze wil verminderen?' merkte Rep. Thomas Massie (R-Ky)  op in een tweet. Terwijl Josiah Neeley, een senior fellow bij de denktank van het R Street Institute, zei: "Wacht, wat?" van de wenkbrauwverhogende opmerking van de vice-president.

De New York Post meldde dat Harris, van wie een recente peiling een van de meest impopulaire vice-presidenten in de Amerikaanse geschiedenis bleek te zijn, bekend was om opvallende opmerkingen te maken als de rechterhand van Biden. Eerder deze maand gaf ze een herhaalde definitie van het woord "cultuur" op het Essence Festival of Culture in de Caesars Superdome in New Orleans, dat op sociale media de spot dreef.

"Cultuur is – het is een weerspiegeling van ons moment in onze tijd, toch? En in de huidige cultuur is de manier waarop we uitdrukken hoe we ons voelen over het moment, 'zei Harris.

Ondertussen, op woensdag 24 juli, struikelde Harris en worstelde om te definiรซren wat kunstmatige intelligentie is tijdens een ontmoeting met vakbonds- en burgerrechtenleiders. 'Ik denk dat het eerste deel van dit nummer dat moet worden verwoord, AI is, nogal mooi is', zei Harris. 'Allereerst zijn het twee letters. Het betekent kunstmatige intelligentie, maar uiteindelijk gaat het om machine learning. "

In april werd ze ook uitgelachen toen ze tijdens een abortusrechtenrally een raadselachtige uitweiding maakte. "Dus ik denk dat het erg belangrijk is – zoals je hebt gehoord van zoveel ongelooflijke leiders voor ons op elk moment en zeker deze – om het moment in de tijd te zien waarin we bestaan en aanwezig zijn, en om in staat zijn om het te contextualiseren, om te begrijpen waar we in de geschiedenis bestaan en op het moment dat het niet alleen betrekking heeft op het verleden maar ook op de toekomst ', zei ze.

Obama's onderschrijven Harris

Nadat hij Harris niet had onderschreven toen hij sprak over de terugtrekking van Biden uit de race, heeft voormalig president Barack Obama dat nu wel gedaan officieel bekrachtigd de vice-president om de Democratische presidentskandidaat te zijn. (Gerelateerd: Obama onthoudt zich van het onderschrijven van Kamala Harris in zijn verklaring over de terugtrekking van Biden. .)

Voormalig president Obama en ex-First Lady Michelle Obama zeiden in een gezamenlijke verklaring dat ze geloven dat Harris de 'visie, het karakter en de kracht heeft die dit kritieke moment vereist'. Hij was naar verluidt een van de 100 beste democraten waarmee Harris sprak nadat Biden had aangekondigd dat hij zou stoppen.

De Obama's zeiden dat ze Harris niet "beter konden onderschrijven". Ze beloofden 'alles te doen wat we kunnen' om haar te kiezen. 'We zijn het met president Biden eens', zei het paar, 'kiezen voor Kamala was een van de beste beslissingen die hij nam. Ze heeft het cv om het te bewijzen. '

Ze noemden haar record als procureur-generaal van Californiรซ, een Amerikaanse senator en vervolgens vice-president die zei dat Harris meer dan een cv heeft. Hun verklaring omvatte dat de VP "de visie, het karakter en de kracht heeft die het huidige kritieke moment vereist".

'Het lijdt geen twijfel dat Kamala Harris precies heeft wat nodig is om deze verkiezingen te winnen en voor het Amerikaanse volk te leveren. In een tijd dat de inzet nog nooit zo hoog is geweest, geeft ze ons alle reden om te hopen ', zeiden ze in de verklaring die kwam met een video waarin Harris een telefoontje van de Obama's nam waarin ze hun steun beloofden. 'O mijn god', zegt de vice-president in de clip. 'Michelle, Barack, dit betekent zoveel voor mij.'

Bekijk de video van de daadwerkelijke oproep van de Obama's aan Harris.

AnnulerenDemocrats.news heeft hier meer verhalen over.

Bronnen voor dit artikel zijn onder meer:

ArmageddonProse.Substack.com

NYPost.com

WhiteHouse.gov

FactCheck.org

BBC.com

Bron:   https://www.naturalnews.com/2024-08-01-harris-wants-to-reduce-population-clean-air.html 


Kamala Harris zegt het stille deel hardop: ‘Ontvolking is ons echte doel’

Kamala Harris zei het stille gedeelte vrijdag hardop door een menigte te vertellen dat het echte doel van de groene agenda is om “de bevolking te verminderen”. “Reduce the Population…”- Kamala Harris Hmmmm… Not an accident.. An Accidental Truth. Depopulation is their goal. Don’t forget it. pic.twitter.com/GG971ggXkF — ๐•Š๐•”๐•’๐•ฃ๐•ช ๐”ผ๐•๐•–๐•”๐•ฅ๐•š๐• ๐•Ÿ ๐”ป๐•–๐•Ÿ๐•š๐•–๐•ฃ  (@nomandatesco) July 15, … Meer lezen overKamala Harris zegt het stille deel hardop: ‘Ontvolking is ons echte doel’

https://dissident.one/kamala-harris-zegt-het-stille-deel-hardop-ontvolking-is-ons-echte-doel


Truth Be Told With Todd Callender, Esq: Destroy the Nanotech Within The Body

Ana Maria Mihalcea, MD, PhD     Sep 13, 2024 Truth Be Told Truth Be told vaxxchoice I was with Todd Callender Esq this morning dis...