zaterdag 3 augustus 2024

"Slechts 10 minuten nodig om jullie te bereiken": Poetin herhaalt zijn dreigementen

 

231.9K Volgers

3/08/2024 - 10u • 1 minuten leestijd

     "Slechts 10 minuten nodig om jullie te bereiken": Poetin herhaalt zijn dreigementen© CC BY 4.0

Nu Washington van plan is om vanaf 2026 langeafstandsraketten op te stellen in Duitsland, heeft Vladimir Poetin gewaarschuwd dat Rusland kan terugslaan door raketten van hetzelfde kaliber te plaatsen om het Westen te treffen.

Bedreigingen die al eerder zijn gehoord en geuit... Misschien van iets te ver weg, misschien door de verkeerde persoon. Deze keer was het het hoofd van het Kremlin zelf die de Verenigde Staten zondag waarschuwde. In een toespraak ter gelegenheid van de Dag van de Marine zei Poetin dat de Verenigde Staten door het inzetten van deze wapens het risico lopen een nieuwe crisis uit te lokken, vergelijkbaar met die van de Koude Oorlog.

"De vluchttijd naar doelen op ons grondgebied van dergelijke raketten, die in de toekomst kunnen worden uitgerust met kernkoppen, zal ongeveer 10 minuten bedragen", zei het Russische staatshoofd.

Hij voegde eraan toe: "We zullen soortgelijke inzetmaatregelen nemen, rekening houdend met de acties van de Verenigde Staten en hun satellieten in Europa en andere regio's van de wereld".

(SR and Manon Pierre for Tagtik/Source: Midi Libre/Picture: The Presidential Press and Information Office via Wikicommons under license Creative Commons CC BY 4.0)

Blijf op de hoogte van al ons nieuws op MSN en abonneer je door op 'volgen' te klikken hierboven naast ons logo.

Bron: "Slechts 10 minuten nodig om jullie te bereiken": Poetin herhaalt zijn dreigementen (msn.com)

 

Truth Be Told With Todd Callender, Esq: Destroy the Nanotech Within The Body

Ana Maria Mihalcea, MD, PhD     Sep 13, 2024 Truth Be Told Truth Be told vaxxchoice I was with Todd Callender Esq this morning dis...