dinsdag 27 augustus 2024

RFK Jr. belooft een einde te maken aan geheime ‘chemtrails-misdaden’ van de overheid als onderdeel van de Trump-regering

 27/08/2024

Robert F. Kennedy Jr., die zich vorige week terugtrok uit de presidentsverkiezingen van 2024 om zijn steun uit te spreken aan Donald Trump, gaf maandag commentaar op een X-post waarin hij aangaf dat hij zich zal inzetten om de criminele, geheime chemtrailoperatie die Amerikanen en burgers van andere landen vergiftigt, te stoppen, schrijft Kelen McBreen.

Reagerend op een virale video waarin naar verluidt een “klokkenluider van een chemtrailpiloot” werd geciteerd die de operatie onthulde, schreef RFK Jr.: “We gaan deze misdaad stoppen.”

Kennedy heeft onlangs zijn steun voor de campagne van Donald Trump aangekondigd en lijkt zich aan te sluiten bij de regering, waar hij zich zal inzetten om ‘Amerika weer gezond te maken’.

RFK’s opmerking over chemtrails is gewaagd, aangezien het fenomeen van vliegtuigen al tientallen jaren herhaaldelijk wordt bekritiseerd als een krankzinnige samenzweringstheorie, ondanks het feit dat er voldoende bewijs is dat het project bestaat.

Terwijl de reguliere media en factcheckers blijven volhouden dat chemtrails een samenzweringstheorie zijn, is het bewijs dat we door overheden vanaf 15.000 voet worden besproeid inmiddels onmiskenbaar.

In 2016 gaf voormalig CIA-directeur John Brennan op een conferentie van de Council on Foreign Relations (CFR) toe dat de Amerikaanse overheid betrokken is bij een vorm van geo-engineering die stratosferische aerosoolinjectie wordt genoemd. Deze techniek kan worden gebruikt om warmte van de zon te reflecteren.

In 2022 gaf Spanje toe dat het dodelijke chemicaliën op zijn bevolking had gespoten als onderdeel van een VN- en EU-operatie.

Het Mexicaanse ministerie van Milieu en Natuurlijke Hulpbronnen  heeft  in 2023  een verklaring uitgegeven waarin het experimenten met zonne-geo-engineering in het land verbiedt.

Het wereldwijde experiment moet aan het licht komen en het lijkt erop dat JFK Jr. bereid is de mensheid eindelijk bewust te maken van de eugenetische agenda van de wetenschappelijke elite.

Bekijk de onderstaande video’s voor meer Infowars-verslaggeving die de waarheid achter geo-engineering onthult, evenals de twee grote documentaires die chemtrails onthullen, “What in the World are They Spraying?” en “Why in the World are They Spraying?”


Als u de artikelen van Dissident.one waardeert, kunt u HIER een donatie doen om de site in de lucht te houden.

Bron: https://dissident.one/rfk-jr-belooft-een-einde-te-maken-aan-geheime-chemtrails-misdaden-van-de-overheid-als-onderdeel-van-de-trump-regering 

Truth Be Told With Todd Callender, Esq: Destroy the Nanotech Within The Body

Ana Maria Mihalcea, MD, PhD     Sep 13, 2024 Truth Be Told Truth Be told vaxxchoice I was with Todd Callender Esq this morning dis...