dinsdag 27 augustus 2024

Onderzoek waarschuwt dat het aantal sterfgevallen door alle oorzaken onder gevaccineerde Covid-patiënten toeneemt

 27/08/2024

Uit een alarmerend nieuw onderzoek blijkt dat het aantal sterfgevallen door alle oorzaken dramatisch stijgt onder mensen die een Covid mRNA-injectie hebben gehad, vergeleken met mensen die niet zijn gevaccineerd, meldt Slay News.

De ontdekking werd onthuld in een onderzoek door een Italiaans team van onderzoekers onder leiding van professor Marco Alessandria van de Universiteit van Turijn en Dr. Alberto Donzelli, MD van de Onafhankelijke Medisch-Wetenschappelijke Commissie van Italië.

De onderzoekers analyseerden gegevens uit een eerder gepubliceerd onderzoek van Rosso et al. met gegevens van de bevolking van de overwegend landelijke Italiaanse provincie Pescara.

De onderzoekers maakten zich echter zorgen over het probleem van immortal time bias (ITB) dat invloed had op eerdere onderzoeken naar Covid-vaccins.

Zij leggen uit dat het veelvoorkomende probleem van ITB misleidende resultaten kan opleveren voor onderzoeken en zij zijn van mening dat dit het geval is bij de meeste onderzoeken die beweren dat Covid-‘vaccins’ veilig zijn.

Zij merken op dat een typisch onderzoek alleen sterfgevallen als gevolg van een vaccin registreert als de deelnemers binnen de periode van het onderzoek zijn overleden.

Als bijvoorbeeld uit een zes maanden durend onderzoek naar de veiligheid van Covid-injecties zou blijken dat er tijdens de analyseperiode niemand is overleden, zouden de onderzoekers concluderen dat de injecties ‘veilig’ waren.

Als echter 90 procent van de deelnemers binnen een jaar zou overlijden, zouden zij niet in het onderzoek worden opgenomen en zou het voor de hand liggende risico niet worden benadrukt.

Met dit in gedachten voerden de onderzoekers een nieuwe studie uit waarin de gegevens van Rosso et al. werden herzien met aanpassingen om ITB tegen te gaan.

Professor Alessandria en zijn team publiceerden de bevindingen van hun recente retrospectieve cohortstudie in het MDPI-tijdschrift Microorganisms.

Nadat ze het eerdere onderzoek hadden aangepast om dergelijke vertekeningen te verminderen, ontdekten de onderzoekers een aantal verontrustende bevindingen.

Ze ontdekten dat de totale sterfte onder de groep die gevaccineerd was tegen Covid, sterk is gestegen vergeleken met de niet-gevaccineerde groep.

De voor het onderzoek verzamelde gegevens hadden betrekking op de bevolking van Pescara, die ongeveer 320.000 mensen telt.

De auteurs richtten zich met name op grote cohorten, lange vervolgonderzoeken en aanpassingen voor verstorende factoren die door ITB werden beïnvloed.

Hun doel was om de werkelijke impact van de Covid mRNA-vaccinatiecampagne te verifiëren door het risico op sterfte door welke oorzaak dan ook te vergelijken tussen de gevaccineerde bevolking en de niet-gevaccineerde bevolking.

Bij het onderzoeken van de effectiviteit van het COVID-19-vaccin vergeleken de in Italië gevestigde auteurs het risico op sterfte door welke oorzaak dan ook tussen de gevaccineerde bevolking en de niet-gevaccineerde bevolking.

Alle proefpersonen werden op één indexdatum ingedeeld en de onderzoekers hielden rekening met de uitkomst van ‘alle doodsoorzaken’ om de overlevingsverdelingen van de niet-gevaccineerde groep te vergelijken met die van de verschillende vaccinatiestatussen.

Bij het berekenen van de totale sterftecijfers ontdekten de onderzoekers dat er 2,4 keer zoveel totale sterfgevallen waren onder degenen die ten minste één dosis Covid-mRNA-vaccinatie hadden gekregen in vergelijking met de niet-gevaccineerden.

Onder degenen die twee doses kregen, waren er 1,98 keer zoveel sterfgevallen door welke oorzaak dan ook.

De onderzoekers waarschuwen dat, op basis van hun bevindingen, de “berekende beperkte gemiddelde overlevingstijd en beperkte gemiddelde verloren tijd” aantonen dat er een “aanzienlijk nadeel is voor de gevaccineerde populaties.”

De wereld werd feitelijk gevaccineerd tijdens de COVID-19-pandemie.

In de ontwikkelde wereld, zoals Europa, was de bevolking overwegend gevaccineerd, maar 10% tot 40% was niet gevaccineerd. Er zijn dus twee verschillende groepen.

Toch merkten de Italiaanse onderzoekers op dat er “aanhoudende significante excessen van alle sterfgevallen” waren ná de inzet van COVID-19-maatregelen, en niet ervoor.

Aangezien beleidsmakers in de gezondheidszorg, overheden, de commerciële media en zorgsystemen voornamelijk afhankelijk zijn van observationele onderzoeken naar de effectiviteit van vaccins in de praktijk, benadrukte het Italiaanse onderzoeksteam hoe belangrijk het is dat dergelijke onderzoeken echt betrouwbaar zijn en zo min mogelijk vooringenomenheid vertonen.

De auteurs uiten ernstige zorgen dat de meeste observationele onderzoeken die de vermeende effectiviteit van Covid mRNA-injecties aantonen, grotendeels misleidend kunnen zijn.

Het onderzoek volgt op een groeiend aantal bewijzen die de aanzienlijke risico’s benadrukken die gepaard gaan met mRNA-injecties.


Als u de artikelen van Dissident.one waardeert, kunt u HIER een donatie doen om de site in de lucht te houden.

Bron: https://dissident.one/onderzoek-waarschuwt-dat-het-aantal-sterfgevallen-door-alle-oorzaken-onder-gevaccineerde-covid-patienten-toeneemt

Truth Be Told With Todd Callender, Esq: Destroy the Nanotech Within The Body

Ana Maria Mihalcea, MD, PhD     Sep 13, 2024 Truth Be Told Truth Be told vaxxchoice I was with Todd Callender Esq this morning dis...