dinsdag 27 augustus 2024

VN eist “enorme” geldbedragen om te voorkomen dat landen in de Stille Oceaan in zee zinken

 

    27/08/2024

De oceaan stroomt over, beweert Guterres.

Hoewel de mensen die hun gezicht aan de straten vastplakken om het weer te veranderen waarschijnlijk als ‘woke’ worden beschouwd, is de agenda voor de opwarming van de aarde groter dan de woke-beweging.

De vraag om het aardoppervlak te transformeren in een vaste ijslaag blijft bestaan.

De Guardian:

De eilandstaten in de Stille Oceaan lopen “groot gevaar” door de stijgende zeespiegel en de wereld moet “antwoorden op de SOS voordat het te laat is”, waarschuwde de VN-chef tijdens een bezoek aan Tonga .

De secretaris-generaal van de VN, António Guterres, drong er bij de wereld op aan om “naar de Stille Oceaan te kijken en naar de wetenschap te luisteren” toen hij twee nieuwe rapporten publiceerde tijdens het Pacific Islands Forum, de belangrijkste jaarlijkse politieke bijeenkomst in de regio.

Het is niet waar. In 2004 beweerde Al Gore dat New York in 2013 onder water zou staan. Nu zeggen ze dat delen van Tonga over 75 jaar onder water zullen staan.

Het is een behoorlijke verschuiving in het verhaal, nietwaar? New York onder water in 2013 naar de kust van Tonga onder water in 2100?

Hoe dan ook, Tonga staat niet onder water. Ze laten het klinken alsof de steden overstroomd zijn of zoiets. Dat is niet wat er gebeurt. Ze beweren alleen maar dat “het gaat gebeuren…!” Oncontroleerbaar ver in de toekomst. En alsof het iemand iets kan schelen wat er met fucking Tonga gebeurt.

Het is allemaal belachelijk.

De temperaturen van het zeeoppervlak in het zuidwesten van de Stille Oceaan zijn sinds 1980 drie keer sneller gestegen dan het wereldwijde gemiddelde, zo blijkt uit een regionaal rapport van de Wereld Meteorologische Organisatie (WMO) dat dinsdag is gepubliceerd.

Ook bleek dat mariene hittegolven in de regio sinds 1980 ongeveer twee keer zo vaak voorkomen en dat ze intenser en langduriger zijn geworden.

Het rapport meldt dat 34 voornamelijk storm- of overstromingsgerelateerde “hydrometeorologische gevaren” in het zuidwesten van de Stille Oceaan vorig jaar tot meer dan 200 doden

 hebben geleid en meer dan 25 miljoen mensen hebben getroffen.

Tweehonderd doden is helemaal niks, die sterven er per uur in Oekraïne of Gaza.

Tweehonderd doden per jaar zijn statistisch gezien helemaal niet relevant voor wat dan ook. Het is een belachelijke, betekenisloze, nepstatistiek.

In een tweede rapport dat dinsdag werd gepubliceerd, waarschuwde het klimaatactieteam van de VN dat de klimaatcrisis en de stijging van de zeespiegel “geen verre bedreigingen meer zijn”, vooral niet voor de kleine eilandstaten in de Stille Oceaan.

Om momentum te creëren voor actie vóór de klimaattop in Azerbeidzjan in november, riep Guterres wereldleiders op om de wereldwijde emissies drastisch te verminderen en te streven naar een ‘snelle en eerlijke’ uitfasering van fossiele brandstoffen.

Hij riep op tot een ‘enorme’ toename van de financiering en steun voor kwetsbare landen, en betoogde: ‘We hebben een toename van de fondsen nodig om de stijgende zeespiegel het hoofd te bieden.’

Mensen kunnen “fossiele brandstoffen” niet “uitfaseren”. Miljarden mensen zouden hierdoor sterven en mensen zouden terug moeten naar een soort primitieve staat. Windmolens werken niet. Al deze onzin is onzin. Het is een enorme geldput.

Als het hoofdprobleem de zeespiegelstijging van Tonga in de komende 75 jaar is, bouw dan een zeewering voor Tonga. Je kunt een zeewering bouwen. Vraag de Nederlanders om je te helpen.

Geef ons geld – veel ! – in plaats van dat we moeten betalen.

Echt waar: de huidige kaart van Nederland is veel ernstiger dan de voorspellingskaart van Tonga voor het jaar 2100.

Dit is een gigantische oplichterij.

Het hele verhaal van “CO2 is een vervuiler” moet worden afgeschaft en we moeten ons richten op het verwijderen echte vervuiling; windmolens, zonnepanelen en plastic.


Als u de artikelen van Dissident.one waardeert, kunt u HIER een donatie doen om de site in de lucht te houden.

Bron: https://dissident.one/vn-eist-enorme-geldbedragen-om-te-voorkomen-dat-landen-in-de-stille-oceaan-in-zee-zinken

Truth Be Told With Todd Callender, Esq: Destroy the Nanotech Within The Body

Ana Maria Mihalcea, MD, PhD     Sep 13, 2024 Truth Be Told Truth Be told vaxxchoice I was with Todd Callender Esq this morning dis...