donderdag 5 september 2024

Bijna niemand heeft belangstelling voor een ‘ongemakkelijke waarheid’

 donderdag, 05 september 2024 10:04

rsz oversterfte onder het tapijtZelden is er zoveel desinteresse getoond voor een onderwerp dat minimaal 12 miljoen mensen van onze bevolking aangaat.

Zelfs nu uit een onderzoek blijkt dat die ‘coronavaccins’ helemaal niet veilig en effectief waren kijkt toch iedereen liever de andere kant op.


Wij bevinden ons nu in een situatie in ons land dat iedereen weet dat de ‘coronavaccins’ als populaire bijwerking de dood hebben.

Het maakt niet uit hoe hard men het probeert te ontkennen, cijfers liegen niet en iedere keer als er weer een ‘vaccinatieronde’ is stijgt de oversterfte.

Het lijkt wel dat des te meer informatie boven water komt over hoe gevaarlijk die prikken werkelijk zijn, des te meer men de andere kant opkijkt.

Tot die conclusie komt ook Leon de Winter in zijn column in de Telegraaf.

Ik weet eigenlijk niet goed naar wie ik moet wijzen als verantwoordelijke van de gevolgen van de maatregelen die onze samenleving hebben geteisterd. De schuldigen houden zich op in de nevels van het systeem dat ontstond toen de paniek toesloeg en de politieke elites zich geroepen voelden – en terecht – om iets te doen.

Je zou verwachten dat iedereen in de bovenlagen van de samenleving een grondige, nuchtere evaluatie van de corona-jaren wil kennen. Maar dat is niet zo. In plaats van nieuwsgierigheid heerst er desinteresse bij politiek, media, de overheidsinstanties die bij de pandemiebestrijding betrokken waren.

Er is de afgelopen dagen een rapport verschenen naar aanleiding van een onderzoek betreffende oversterfte in ons land. Dit onderzoek werd werd hoofdzakelijk verricht door Ronald Meester, hoogleraar waarschijnlijkheidsrekening aan de Vrije Universiteit Amsterdam, en de gepromoveerd statisticus Marc Jacobs.

Het probleem is dat de onderzoekers niet echt konden bepalen wat er precies is gebeurd vanwege de vervuilde bestanden van de Nederlandse autoriteiten.

Die bestanden zijn volgens Leon de Winter niet per ongeluk vervuild, maar is dit expres gebeurd om zo het feit te verbergen dat er heel veel mensen zijn overleden na het ontvangen van een ‘vaccin’.

Zo schrijft De Winter verder:

Bij het lezen van hun rapport kwam onwillekeurig de gedachte bij me op dat dat vervuilen met opzet is gedaan. Ik moet me vergissen. Datacorruptie, noemt data-analist Wouter Aukema dat. Afgelopen weekend tweette hij dat hij aanwijzingen had dat bij het CBS 878.000 personen uit de overzichten waren ’verdwenen’. Ik hoop dat ook hij zich vergist.

Hij vergist zich niet.

Dankzij slimme trucs lijkt het alsof er veel minder gevaccineerde mensen zijn overleden. Als iemand een week na ontvangst van een prik dood neervalt, dan telt deze volgens Nederlandse begrippen nog steeds als ongevaccineerd, terwijl in werkelijkheid de spuit wel degelijk de oorzaak is dat deze persoon dood neervalt.
Als mensen zoals Naomi Wolf gelijk hebben en er is hier sprake van een aanval op de mensheid via de ‘coronavaccins’, dan weet je zeker dat de waarheid nooit boven tafel zal komen.

De WEF lakeien hebben er geen enkele behoefte aan om te worden ontmaskerd als degenen die de bevolking hebben gedwongen een levensgevaarlijke spuit te nemen.

Bezoek ook eens gezondheidswebwinkel Orjana.nl

Truth Be Told With Todd Callender, Esq: Destroy the Nanotech Within The Body

Ana Maria Mihalcea, MD, PhD     Sep 13, 2024 Truth Be Told Truth Be told vaxxchoice I was with Todd Callender Esq this morning dis...