donderdag 5 september 2024

 GLOBAL EMERGENCY UNFOLDING: Japan zal vanaf volgende maand Bill Gates-goedgekeurde, ZELFVERVANGENDE mRNA-vaccins ontketenen

09/04/2024 // Lance D Johnson // 4,1K Weergaven
Na ondersteuning van lockdowns en vaccinmandaten om te profiteren van zijn wereldwijde mRNA-vaccininitiatieven, wil hij nu dat de wereldbevolking vaccins neemt met "langere duur en meer dekking". 
Dit is de belofte voor een nieuwe klasse van "zelfreplicerende" vaccins die zijn ontworpen om bij mensen te versterken, helemaal alleen.

In oktober 2024 zal Japan de eerste natie zijn die deze controversiële introduceert nieuw type COVID-19-vaccin, een zelfreplicerend vaccin genoemd. Het vaccin, bekend als Kostaive (ARCT-154), is een zelfversterkend mRNA-vaccin (saRNA) dat in het lichaam repliceert en kopieën van vreemde eiwitten en GENES maakt voor langdurige codering en langdurige manipulatie van antilichaamreacties.

Nieuwe saRNA-vaccins repliceren genen voor langdurige manipulatie van de immuunrespons van het individu

Deze nieuwe klasse van saRNA-vaccins gaat verder dan het traditionele op antigeen / adjuvans gebaseerde vaccinmodel en zet het proces van mRNA-vaccins een stap verder en integreert de GENES die nodig zijn voor de replicatie en synthese van het piekeiwitcoderende RNA. In tegenstelling tot mRNA-vaccins, die alleen het piekeiwit produceren dat nodig is voor de immuunrespons, zolang het mRNA aanhoudt, saRNA-vaccins zijn ontworpen om kopieën te maken van zichzelf en de eiwitten die ze coderen. Deze "biologische drukpers" zou theoretisch de aanwezigheid van het vaccin kunnen versterken en de effecten ervan in het lichaam voor onbepaalde tijd kunnen vermenigvuldigen.

Als deze saRNA-vaccins zoiets zijn als de mRNA-vaccins, dan de hart- en hersenbeschadiging ze zullen doorgaan en niet te stoppen – een voorloper zijn van lijden en vroege dood. Om het nog erger te maken, zal het afstotingsproces maanden en mogelijk jaren na vaccinatie worden gegarandeerd, waardoor gevaccineerde personen in giftige fabrieken worden veranderd voor het verspreiden van biologische oorlogsvoering.

Zelfreplicerende vaccins vormen wereldwijde risico's voor mensen en andere soorten

De Japanse regering keurde Kostaive in november 2023 goed, na een reeks schijn-klinische onderzoeken die de potentiële doeltreffendheid ervan aantoonden ten opzichte van de nieuwste geadverteerde versie van COVID-19.

Dr. Daniel Nagase, een prominente criticus van de nieuwe vaccintechnologie, heeft ernstige bezorgdheid geuit over de mogelijke wereldwijde risico's met deze nieuwe technologie, vooral als het gaat om langdurige beroepsmatige blootstelling aan het afstotingsproces van deze vreemde eiwitten en genen. Volgens Dr. Nagase, de kunstmatige genen die door deze vaccins worden geïntroduceerd, kunnen zich buiten menselijke gastheren verspreiden, waardoor het milieu mogelijk wordt verontreinigd, waardoor andere mensen en andere soorten negatief worden beïnvloed. Hij waarschuwde dat dit zou kunnen leiden tot een 'wereldwijde ramp', vooral als deze vreemde genen ecosystemen binnendringen en transmissie vindt plaats tussen soorten.

Nagase waarschuwt dat zodra de vaccinatiecampagnes beginnen, het vrijwel onmogelijk zal zijn om te voorkomen dat het “vermenigvuldigde vaccin de lichamen van anderen binnendringt. ”

Alphavirussen, de basis voor de saRNA-vaccins, staan bekend om hun vermogen om soortbarrières over te steken en buiten gastheren te overleven. Dit kenmerk wekt de vrees op dat het genetische materiaal van het vaccin kan recombineren met andere virussen of zich kan verspreiden door insecten zoals muggen, wat de insluitingsinspanningen nog ingewikkelder maakt. Er zijn 32 alfavirus-soorten die verschillende gewervelde dieren infecteren, waaronder mensen, knaagdieren, vissen, vogels en grotere zoogdieren, evenals ongewervelde dieren. Deze virussen kunnen soortspecifiek zijn of in staat zijn om meerdere gastheren te infecteren. Muggen zijn de primaire transmissiemiddelen tussen verschillende soorten, inclusief gewervelde dieren en mensen.

Eerder dit jaar protesteerden duizenden Japanse burgers tegen het Pandemic-verdrag van de Wereldgezondheidsorganisatie en de introductie van mRNA- en replicavaccins. Een brief van Motoyoshi Tokuna, gericht aan verschillende ambassades in Japan, herhaalde deze angsten en suggereerde dat onmiddellijke evacuatie- en inreisverboden nodig zijn om de verspreiding van repliconvaccingenen te voorkomen. De brief waarschuwde dat zodra deze genen in het milieu worden geïntroduceerd, het beheersen van hun verspreiding bijna onmogelijk zou kunnen worden.

Dit volgende fase van transhumanisme zal nieuwe genen introduceren om het immuunsysteem te beheersen en de op hol geslagen productie van biologische wapens bij mensen mogelijk te maken.

Bronnen zijn onder meer:

Newsweek.com

ExposeNews.com

MDPI.com

NaturalNews.com

Nature.com

ScienceDirect.com

ScienceDirect.com

Brighteon.com


https://www.naturalnews.com/2024-09-04-japan-to-unleash-self-replicating-mrna-vaccines.html

Truth Be Told With Todd Callender, Esq: Destroy the Nanotech Within The Body

Ana Maria Mihalcea, MD, PhD     Sep 13, 2024 Truth Be Told Truth Be told vaxxchoice I was with Todd Callender Esq this morning dis...