donderdag 5 september 2024

Grote Japanse studie koppelt Covid-vaccins aan ‘ongekende’ wereldwijde toename van meer dan 200 ziekten

05/09/2024

Onderzoekers in Japan hebben een rode waarschuwing afgegeven nadat ze een ‘schokkende’ ontdekking deden. Ze waarschuwen het publiek dat Covid mRNA-injecties nu ‘elk mogelijk aspect van de menselijke pathologie beïnvloeden’, schrijft Frank Bergman.

De meest vooraanstaande wetenschappers van het land slaan alarm nadat ze mRNA-injecties tegen Covid in verband brachten met een toename van 201 gevaarlijke en dodelijke ziekten.

De bevindingen werden gepresenteerd tijdens een  persconferentie van 93 minuten, waarin enkele van de belangrijkste Japanse onderzoekers onthulden dat Covid-‘vaccins’ inmiddels in verband zijn gebracht met duizenden bijwerkingen.

Tijdens de persconferentie gaf de Vaccine Issues Study Group, een panel van vooraanstaande medische experts, een gedetailleerde beschrijving van de bevindingen van een ‘schokkende’ systematische review van onderzoeksartikelen.

De bevindingen zijn het resultaat van zes maanden onderzoek naar de bijwerkingen van de Covid mRNA-injecties die aan het publiek werden opgedrongen om COVID-19 te bestrijden.

Emeritus hoogleraar Masanori Fukushima van de Universiteit van Kyoto waarschuwt dat de omvang van de schade “ongekend” is voor medische behandelingen.

“Een systematische review van de literatuur heeft een aantal schokkende gegevens opgeleverd”, vertelde Fukushima aan verslaggevers.

“Duizenden artikelen hebben melding gemaakt van bijwerkingen na vaccinatie, die alle mogelijke aspecten van de menselijke pathologie beïnvloeden, van oogheelkunde tot psychiatrie”, zei hij.

“Zo is bijvoorbeeld het leeftijdsgecorrigeerde sterftecijfer voor leukemie toegenomen.

“En er zijn significante bevindingen voor borstkanker, eierstokkanker, enzovoort.”

Volgens prof. Fukushima waren er zoveel hersengerelateerde bijwerkingen onder de gevaccineerden met het coronavirus, dat onderzoekers ze waarschijnlijk nog niet allemaal hadden gevonden.

“Psychische stoornissen, psychiatrische symptomen, depressie, manie, angst, het kwam in overvloed voor, maar het is eindeloos”, zei hij.

Fukushima, die 208  wetenschappelijke artikelen op zijn naam heeft staan ​​op ResearchGate, waarschuwde dat artsen die alarm willen slaan, het zwijgen wordt opgelegd.

In februari 2023 spande hij een rechtszaak aan tegen de Japanse overheid omdat deze de schadelijke effecten van vaccins zou hebben verzwegen.

“Japanse artsen doen hun best, maar ze stuiten op allerlei obstakels”, aldus Fukushima.

Professor Yasufumi Murakami van de Universiteit voor Wetenschap van Tokio eist dat het toedienen van Covid mRNA-injecties wordt verboden.

“Het is heel duidelijk wat er gebeurt als je een giftig gen aan een mens toedient”, zei hij voordat hij de risico’s op de lange termijn uiteenzette.

“Er zijn gevallen die zich binnen een of twee weken na de injectie voordoen, maar er zijn ook veel gevallen die zich pas na een of twee jaar openbaren.

“Er worden nog steeds vaccins toegediend die niet werken en het ministerie van Volksgezondheid, Arbeid en Welzijn erkent deze mislukte vaccins.

“Ik wil dus dat ze er onmiddellijk mee stoppen”, vervolgde hij.

“En ook al spreek ik op verschillende plaatsen, het houdt niet op.

“We zullen dus duidelijk bewijsmateriaal presenteren en het als artikelen publiceren, één voor één.”

Murakami waarschuwde dat “met de huidige mRNA-vaccins een aanzienlijke hoeveelheid IgG4 wordt geïnduceerd.”

Hij waarschuwt dat dit veel hoger is dan de normale vaccinatiereactie en dat dit de immuunfuncties kan verstoren.

De onderzoekers ontdekten dat er in 3.071 artikelen over bijwerkingen 201 soorten ziekten waren aangetroffen.

Professor Masayasu Inoue, emeritus hoogleraar aan de medische faculteit van de universiteit van Osaka, zei dat sommige schade hele families treft.

Deze schadelijke gevolgen, zoals gevaarlijke ziektes en sterfgevallen, zijn goed gedocumenteerd , merkte hij op.

“Het is ongekend in de menselijke geschiedenis dat er zoveel literatuur over één vaccin beschikbaar is”, aldus Masayasu.

“Je zult ziekten vinden van het hart, de nieren, de schildklier, diabetes, de lever, de huid, de ogen, het bloed, de zenuwen, systemische ziekten, de hersenen en de longen.”

Volgens Fukushima verspreidt het mRNA-vaccin zich door het hele lichaam en blijft het niet, zoals de meeste vaccins, beperkt tot de schouder.

“Het weet niet waar het heen moet. Als het in de bloedbaan terechtkomt, gaat het naar de hersenen, lever en nieren,” legde hij uit.

Volgens Fukushima hebben de autoriteiten die de boodschap van veiligheid en effectiviteit verkondigden, het grote aantal bewijzen genegeerd en moeten ze terug naar school.

“Met fragmenten van zulke kennis overdrijven ze de zaken en denken dat ze hiermee weg kunnen komen,” zei Fukushima.

“Dus eerlijk gezegd moeten ze teruggaan en alles opnieuw doen, van biologie op de middelbare school tot toelatingsexamens voor de middelbare school en de universiteit.

“Zoals ik al eerder zei, is de geneeskunde nog onvolwassen.”

KIJK:

De waarschuwing komt nu Japan vooroploopt in het eisen van onderzoeken naar de Covid-vaccins en het ter verantwoording roepen van de inzet ervan.


Als u de artikelen van Dissident.one waardeert, kunt u HIER een donatie doen om de site in de lucht te houden.


Het grootste televisienetwerk van Japan publiceert een baanbrekend rapport over de schade veroorzaakt door mRNA-vaccins

Japanse burgers waren geschokt op de ochtend van 28 augustus toen hun grootste nationale omroep, NHK, besloot een speciaal item uit te zenden over het COVID-19-vaccinatiehulpsysteem. Dit programma belichtte echte ervaringen van personen die ernstige bijwerkingen hadden ondervonden, wat leidde tot een overweldigende publieke reactie met meer dan 2000 ontvangen berichten, schrijft Aussie17. In een … Meer lezen overHet grootste televisienetwerk van Japan publiceert een baanbrekend rapport over de schade veroorzaakt door mRNA-vaccins

 1reactie 

https://dissident.one/het-grootste-televisienetwerk-van-japan-publiceert-een-baanbrekend-rapport-over-de-schade-veroorzaakt-door-mrna-vaccins


Truth Be Told With Todd Callender, Esq: Destroy the Nanotech Within The Body

Ana Maria Mihalcea, MD, PhD     Sep 13, 2024 Truth Be Told Truth Be told vaxxchoice I was with Todd Callender Esq this morning dis...