woensdag 11 september 2024

Dr. Malone getuigt in het Congres: ‘mRNA Veroorzaakt turbokanker – Er moet iets gebeuren ’

Feit gecontroleerd door The People's Voice Community

11 september 2024 Sean Adl-Tabatabai NieuwsVS. 1 reactie


Dr. Robert Malone heeft tegen het Congres verklaard dat de wereld momenteel een turbokankerepidemie ervaart die wordt veroorzaakt door de experimentele mNRA-vaccins die mensen tijdens de pandemie gedwongen werden te nemen.

Tijdens zijn recente getuigenis heeft Dr. Malone suggereerde dat de prikken tal van ernstige gezondheidsrisico's met zich meebrengen die niet eerder aan het publiek waren bekendgemaakt.

Naturalnews.com rapporten: Dr. De verklaringen van Malone zijn afgelegd tijdens een hoorzitting met de titel “Verwondingen veroorzaakt door COVID-19-vaccins, ” waar hij gedetailleerde bevindingen uit Moderna's octrooi en onafhankelijk onderzoek naar de samenstelling van het vaccin gedetailleerd beschreef. Volgens Dr. Malone, Moderna's octrooi erkent dat RNA de voorkeur verdient boven DNA voor gebruik als vaccin vanwege de risico's van “insertionele mutagenese, ” die oncogenen kan activeren of tumorsuppressorgenen kan remmen.

“Moderna heeft een octrooi op het gebruik van RNA voor vaccins, waarin expliciet staat dat RNA superieur is aan DNA vanwege de risico's verbonden aan DNA, ” Dr. Malone zei. “Desondanks is gebleken dat hun mRNA-vaccin miljarden DNA-fragmenten bevat. ”

Dr. Malone had kritiek op het vaccinproductieproces van Moderna, met het argument dat de DNA-besmetting het gevolg is van de methode die is gebruikt om het RNA-vaccin te vervaardigen. “Moderna gebruikt DNA om RNA te creëren en vervolgens degraderen ze het DNA. Helaas verwijdert hun zuiveringsproces het afgebroken DNA niet volledig, ” legde hij uit.

Naast Moderna, beweerde Dr. Malone dat het mRNA COVID-19-vaccin van Pfizer ook vergelijkbare DNA-verontreinigingen bevat. Hij wees op onderzoekers uit de Verenigde Staten en Canada, die onafhankelijke analyses van ongeopende vaccinflesjes uitvoerden. De onderzoekers ontdekten DNA-fragmenten in de vaccins, waaronder sequenties van het Simian Virus 40 (SV40), een virus geassocieerd met kanker. Zoals Malone opmerkt, is het bekend dat deze sequenties DNA-schade, geboorteafwijkingen en mogelijke kankerontwikkeling veroorzaken.

Moderna en Pfizer hebben beide op deze beweringen gereageerd door de veiligheid en werkzaamheid van hun vaccins te bevestigen. Moderna stelt dat hun vaccin aan alle veiligheidsnormen voldoet en Pfizer heeft op dezelfde manier de zuiverheid van zijn vaccin verdedigd. Beide bedrijven hebben benadrukt dat hun vaccins rigoureuze tests en beoordelingen door regelgevende instanties hebben ondergaan. De FDA heeft echter gerenommeerde laboratoriumbevindingen van derden over DNA-besmetting van de vaccins afgewezen, waarbij de gevolgen van deze bevindingen voor de volksgezondheid worden genegeerd.

Moderna en Pfizer wisten echter al dat DNA een verontreiniging is in hun vaccins.

De FDA stond Pfizer zelfs toe hun productieproces veranderen om plaats te maken voor deze geheime nachtmerrie over kanker. Het ontwerp van de mRNA-vaccins vereist het gebruik van DNA om het RNA te maken. Deze bedrijven weten dat het proces van het afbreken van het DNA ruimte laat voor fouten, waardoor de vaccinvoorraden worden besmet met miljarden fragmenten van kankerverwekkend DNA. Het risico van insertionele mutagenese uit dit proces is bekend. Deze besmetting kan oncogenen activeren of tumorsuppressorgenen remmen, wat leidt tot agressieve kankers en nieuwe kankerdiagnoses bij jongere mensen.

Onderzoekers waren geschokt toen ze DNA-besmetting vonden in injectieflacons met COVID-vaccins

Dr. Phillip Buckhaults, een genomics-expert op het gebied van kanker, sprak eerder in het jaar over deze bevindingen voor de Ad-Hoc-commissie voor medische zaken in South Carolina van het ministerie van Volksgezondheid en Milieucontrole.

Buckhaults, gepromoveerd in biochemie en moleculaire biologie, onderzoekt hoe genen kanker veroorzaken. Hij en zijn team zijn gespecialiseerd in het detecteren van vreemde stukjes DNA op plaatsen waar ze gezonde genetische expressie kunnen opnemen of verstoren.

“Het Pfizer-vaccin is besmet met plasmide-DNA. Het is niet alleen mRNA, er zitten stukjes DNA in. ” Prof. Buckhaults zei voor de Senaatscommissie van South Carolina. Prof. Buckhaults haalde een flesje Pfizer's covid-19-vaccin op van een collega die met het vaccinatieprogramma in Columbia, South Carolina werkte.

Professor Buckhaults heeft al het DNA van die flesjes gesequenced. Hij was geschokt toen hij het DNA in de laatste monsters zag. Hij zei: “Je kunt erachter komen wat het is en hoe het daar terecht is gekomen en ik ben nogal verontrust over de mogelijke gevolgen hiervan, zowel op het gebied van menselijke gezondheid als biologie. ”

https://thepeoplesvoice.tv/dr-malone-testifies-in-congress-mrna-causing-turbo-cancer-something-must-be-done/

------------------   


Dr. Malone legt uit hoe COVID-19-vaccins kanker veroorzaken tijdens het laatste congreshoorzitting over vaccinverwondingen

09/10/2024 // Lance D Johnson // 3,7K Weergaven

Tags: accountabilitybadhealthbiological weaponscancercancer causesCensored Sciencecontaminationcovid-19 vaccinesDangerous MedicineDNA degradationDNA plasmidsDr. Robert Malonegenetic expressionhealth hazardsMedical TyrannyModernaoncogenespandemicPfizerresearchscience deceptionvaccine safetyvaccine warsvaccines


In een recente congreshoorzitting onder leiding van congreslid Marjorie Taylor Greene, Dr. Robert Malone, een prominente criticus van COVID-19-vaccins, legde uit hoe COVID-19-vaccins kanker veroorzaken door DESIGN.

Moderna's mRNA COVID-19-vaccin is eigenlijk een biologisch wapen dat miljarden DNA-fragmenten bevat die kankerrisico's opleveren. Malone suggereert dat de “-vaccins ” – die wereldwijd in tientallen miljoenen mensen zijn geprikt – potentiële gezondheidsrisico's kunnen met zich meebrengen die niet eerder aan het publiek waren bekendgemaakt.

Dr. Malone lammeren Moderna en Pfizer voor het duwen van vaccins met bekende kankerrisico's

Dr. De verklaringen van Malone zijn afgelegd tijdens een hoorzitting met de titel “Verwondingen veroorzaakt door COVID-19-vaccins, ” waar hij gedetailleerde bevindingen uit Moderna's octrooi en onafhankelijk onderzoek naar de samenstelling van het vaccin gedetailleerd beschreef. Volgens Dr. Malone, Moderna's octrooi erkent dat RNA de voorkeur verdient boven DNA voor vaccingebruik vanwege de risico's van "insertionele mutagenese", die oncogenen kan activeren of tumorsuppressorgenen kan remmen.

“Moderna heeft een octrooi op het gebruik van RNA voor vaccins, waarin expliciet staat dat RNA superieur is aan DNA vanwege de risico's verbonden aan DNA, ” zei Dr. Malone. “Desondanks blijken hun mRNA-vaccin  miljarden DNA-fragmenten te bevatten. ”

Dr. Malone had kritiek op het vaccinproductieproces van Moderna, met het argument dat de DNA-besmetting het gevolg is van de methode die is gebruikt om het RNA-vaccin te vervaardigen. “Moderna gebruikt DNA om RNA te creëren en vervolgens degraderen ze het DNA. Helaas verwijdert hun zuiveringsproces het afgebroken DNA niet volledig, ” legde hij uit.

Naast Moderna, Dr. Malone beweerde dat het mRNA COVID-19-vaccin van Pfizer ook vergelijkbare DNA-verontreinigingen bevat. Hij wees op onderzoekers uit de Verenigde Staten en Canada, die onafhankelijke analyses van ongeopende vaccinflesjes uitvoerden. De onderzoekers ontdekten DNA-fragmenten in de vaccins, waaronder sequenties van het Simian Virus 40 (SV40), een virus geassocieerd met kanker. Zoals Malone opmerkt, is het bekend dat deze sequenties DNA-schade, geboorteafwijkingen en mogelijke kankerontwikkeling veroorzaken.

Moderna en Pfizer hebben beide op deze beweringen gereageerd door de veiligheid en werkzaamheid van hun vaccins te bevestigen. Moderna stelt dat hun vaccin aan alle veiligheidsnormen voldoet en Pfizer heeft op dezelfde manier de zuiverheid van zijn vaccin verdedigd. Beide bedrijven hebben benadrukt dat hun vaccins rigoureuze tests en beoordelingen door regelgevende instanties hebben ondergaan. Maar de FDA heeft gerenommeerde laboratoriumbevindingen van derden afgewezen over DNA-besmetting van de vaccins, waarbij de gevolgen van deze bevindingen voor de volksgezondheid worden genegeerd.

Moderna en Pfizer wisten echter al dat DNA een verontreiniging is in hun vaccins. De FDA stond Pfizer zelfs toe hun productieproces veranderen om plaats te maken voor deze geheime nachtmerrie over kanker. Het ontwerp van de mRNA-vaccins vereist het gebruik van DNA om het RNA te maken. Deze bedrijven weten dat het proces van het afbreken van het DNA ruimte laat voor fouten, waardoor de vaccinvoorraden worden besmet met miljarden fragmenten van kankerverwekkend DNA. Het risico van insertionele mutagenese uit dit proces is bekend. Deze besmetting kan oncogenen activeren of tumorsuppressorgenen remmen, wat leidt tot agressieve kankers en nieuwe kankerdiagnoses bij jongere mensen.

(Related: New studies add to growing body of scientific evidence linking COVID-19 vaccines to cancer.)

Onderzoekers waren geschokt toen ze DNA-besmetting vonden in injectieflacons met COVID-vaccins

Dr. Phillip Buckhaults, een genomics-expert op het gebied van kanker, sprak eerder in het jaar over deze bevindingen voor de Ad-Hoc-commissie voor medische zaken in South Carolina van het ministerie van Volksgezondheid en Milieucontrole.

Buckhaults, gepromoveerd in biochemie en moleculaire biologie, onderzoekt hoe genen kanker veroorzaken. Hij en zijn team zijn gespecialiseerd in het detecteren van vreemde stukjes DNA op plaatsen waar ze gezonde genetische expressie kunnen opnemen of verstoren.

'Het Pfizer-vaccin is besmet met plasmide-DNA. Het is niet alleen mRNA, er zitten stukjes DNA in. " Prof. Buckhaults zei voor de Senaatscommissie van South Carolina. Prof. Buckhaults haalde een flesje Pfizer's covid-19-vaccin op van een collega die met het vaccinatieprogramma in Columbia, South Carolina werkte.

Professor Buckhaults heeft al het DNA van die flesjes gesequenced. Hij was geschokt toen hij het DNA in de laatste monsters zag. Hij zei: "Je kunt erachter komen wat het is en hoe het daar terecht is gekomen en ik ben nogal verontrust over de mogelijke gevolgen hiervan, zowel op het gebied van menselijke gezondheid als biologie."

Bronnen zijn onder meer:

Expose-News.com

X.com

NaturalNews.com

Brownstone.org

NaturalNews.com

https://www.naturalnews.com/2024-09-10-malone-explains-how-covid19-vaccines-cause-cancer.html


Truth Be Told With Todd Callender, Esq: Destroy the Nanotech Within The Body

Ana Maria Mihalcea, MD, PhD     Sep 13, 2024 Truth Be Told Truth Be told vaxxchoice I was with Todd Callender Esq this morning dis...