rsz van wijn drinken krijg je kankerNadat men bij de MSM druk bezig is geweest met het verdoezelen van de vele hartaanvallen, zo begint men nu turbokanker ‘te verklaren’.

Er wordt met geen woord gerept over de levensgevaarlijke mRNA injecties, maar dit keer is het alcohol wat de boosdoener is.


In het land der blinden is Eenoog koning en dat is zeker van toepassing op onze huidige maatschappij.

Vanwege de onvoorstelbare naïviteit van veel mensen zijn bij ons de MSM koning omdat ze in ons land vol blinden het ene na het andere onzinverhaal kunnen verkopen.

De farmaceutische industrie betaalt grof geld voor wetenschappelijke onderzoeken die voor hen gunstige resultaten geven.

De MSM drukt vervolgens de resultaten van die onderzoeken af, de slapende bevolking gelooft het en sukkelt verder richting volgende mRNA prik.

En zo verschijnt er nu een bericht waarin staat dat een nieuw wetenschappelijk onderzoek aantoont dat mensen die alcohol gebruiken meer risico lopen op bepaalde kankersoorten dan geheelonthouders.

Eerst zei de wetenschap dat matig alcoholgebruik goed was voor de bloedvaten, maar daar komen ze nu op terug. Het werd eerst gebracht als iets dat vooral zou beschermen tegen hartaandoeningen. Nu komt er een radicale heroverweging en wordt dat een mythe genoemd.

Wat ook interessant is dat ze voor dit onderzoek gegevens hebben gebruikt van 2019, dus van voor de nep coronapandemie.

Nu is alcohol de boosdoener en dat is best slim bedacht omdat er natuurlijk heel veel mensen alcohol drinken.

Ook krijgen heel veel mensen niet alleen kanker na de ‘coronavaccins’, maar vaak ook nog eens een heel agressieve vorm van kanker.

Zoals Roger O'Donnell, bekend geworden door The Cure.

De oncoloog Dr. William Makis schrijft hierover:

Roger O'Donnell van The Cure onthult diagnose lymfoom: “Zeer zeldzaam en agressief”.

Roger O'Donnell deed de volgende uitspraken:

10 november 2020: “als je op je hoede bent voor het Pfizer vaccin...ziet er goed uit...en trouwens als je een anti-vaxxer bent doe ons dan allemaal een plezier en rot op”

27 dec 2021: “Ik ben driedubbel geprikt en net hersteld van COVID en wie weet wat er gebeurd zou zijn zonder het vaccin.”

Hij zou waarschijnlijk geen kanker hebben gekregen, dat is wat.

COVID-19 mRNA Vaccins veroorzaken Turbo Kanker en lymfomen komen het meest voor.
In het licht van bovenstaand genoemd wetenschappelijk onderzoek zal de MSM de agressieve vorm van kanker toeschrijven aan alcoholgebruik, want zo werkt het systeem.

Geloof geen woord van de MSM publiceren, leef gewoon je leven.

Zolang je maar uit de buurt blijft van een mRNA (nanobot) injectie, in de volksmond ‘coronavaccin’ genoemd.