maandag 23 september 2024

Rusland probeert satanisch, tiranniek VN-machtsgreeppact te stoppen, maar wordt overstemd

 

Waarom zou iemand op aarde denken dat het goed zou zijn voor wie dan ook om de VN meer macht te geven?

De VN is gewoon een tentakel van de Verenigde Staten. Het is geen legitieme organisatie.

Daarom hebben ze een arrestatiebevel voor Poetin, maar denken ze nog steeds na of Netanyahu iets verkeerd heeft gedaan. Het afslachten van al die kinderen in Gaza is niets mis mee volgens de VN.

De Guardian:

Rusland raakte ernstig geïsoleerd tijdens een spraakmakende VN-top in New York toen het een verrassende zet deed om een ​​ambitieus pact dat bedoeld was om de VN nieuw leven in te blazen, te dwarsbomen – en dat mislukte.

Het Russische voorstel om de goedkeuring van de overeenkomst uit te stellen omdat deze zogenaamd westerse belangen zou vertegenwoordigen, werd zondag met 143 stemmen voor en 7 tegen en 15 onthoudingen verworpen.

De Russische delegatie zei dat als de geplande stemming ter goedkeuring van het spraakmakende “pact voor de toekomst” niet zou worden uitgesteld in afwachting van verdere gesprekken, zij zou proberen een amendement in te dienen waarin wordt gesteld dat de belangrijkste kwesties die in het pact worden behandeld, onder de nationale jurisdictie vallen en dat de VN niet mag proberen in te grijpen.

Maar de overweldigende meerderheid in de Algemene Vergadering van de VN verwierp Ruslands verzoek om uitstel en zijn amendement.

De Russische zet, aan het begin van de tweedaagse “top voor de toekomst”, zag er diplomatiek onhandig uit, hoewel misschien bedoeld voor binnenlands gebruik. Het maakte sprekers van de Afrikaanse Unie (AU) en Mexico boos, en onderstreepte dat Moskou slechts beperkte steun had, met name van Wit-Rusland, Venezuela, Syrië en Iran.

Ja, ze hadden dus de steun van de goede landen.

De AU, onder leiding van de Republiek Congo, riep op tot verwerping van het Russische amendement.

Het pact wordt door velen in het Zuiden gezien als een goedbedoelde en noodzakelijke collectieve inspanning om de VN te vernieuwen, maar ook als een persoonlijke erfenis voor de relatief populaire secretaris-generaal van de VN, António Guterres.

                Guterres met zijn ‘assistente’ tijdens de klimaatconferentie in Egypte

De controverse onderstreepte echter in hoeverre ideologische verdeeldheid de multilaterale samenwerking bij de VN schaadt, en dat is nu juist het probleem dat het pact probeert aan te pakken.

Rusland maakte bezwaar tegen 25 bepalingen in het ontwerppact, waaronder het benadrukken van de voorrang van de nationale jurisdictie en het verwerpen van taal over universele toegang tot seksuele en reproductieve gezondheidsrechten, evenals genderemancipatie in het algemeen.

Ja, het zijn allemaal feministische en trannie-, homo-achtige dingen die nu de basis vormen van de ‘Westerse waarden’.

De Afrikanen deden eraan mee omdat ze omgekocht waren, niet omdat ze van travestieten houden en door vrouwen geregeerd willen worden.


Als u de artikelen van Dissident.one waardeert, kunt u HIER een donatie doen om de site in de lucht te houden.

Bron: https://dissident.one/rusland-probeert-satanisch-tiranniek-vn-machtsgreeppact-te-stoppen-maar-wordt-overstemd

DMSO – eeuwenoude en krachtige remedie herontdekt

  12 oktober 2024door  dr. Peter F. Mayer 6,7 minuten leestijd         DMSO – eeuwenoude en krachtige remedie herontdekt   Met de Pand...