maandag 23 september 2024

Kennedy schokt publiek: ‘Geen ENKEL vaccin is ooit getest, dat is NOOIT gedaan!’


De farmaceutische industrie is crimineler dan welke industrie dan ook, zegt de Deense onderzoeker Peter Gotzsche, die 10 jaar bij farmaceut Astra werkte. Hij schrok van wat hij daar zag en werd klokkenluider.

“Dat is zeer schokkend, want dat leidt tot veel sterfgevallen die voorkomen hadden kunnen worden. En het is een feit dat medicijnen de op twee na grootste doodsoorzaak zijn, na hartziekte en kanker,” zegt Gotzsche. “Veel mensen die zijn overleden door hun medicijnen, hadden die niet eens nodig.”

(Video verwijderd? Klik hier...)

Bewijs opgevraagd

Het probleem dat hij schetst is ook van toepassing op vaccins. Zo is geen enkel (kinder)vaccin ooit via een officiële controlegroep getest voordat het op grote schaal werd gebruikt. De testgroep was altijd het onwetende publiek.

Jurist Aaron Siri heeft samen met Robert F. Kennedy junior bij het CDC, het Amerikaanse RIVM, en medicijnautoriteit FDA bewijs opgevraagd dat vaccins getest zijn en dat daaruit daadwerkelijk blijkt dat ze veilig en effectief zijn.

Brief

Na een jaar juridisch getouwtrek kregen ze een brief waarin stond dat ze dat bewijs niet kunnen leveren.

“Geen van die 72 vaccins is ooit getest. Dat is nooit gedaan!” zei Kennedy in de podcast van Joe Rogan.

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

DMSO – eeuwenoude en krachtige remedie herontdekt

  12 oktober 2024door  dr. Peter F. Mayer 6,7 minuten leestijd         DMSO – eeuwenoude en krachtige remedie herontdekt   Met de Pand...