maandag 23 september 2024

Kankeronderzoeker: IVERMECTIN kan de chemotherapie-resistentie van TURBO-KANKERS als gevolg van mRNA-vaccins overwinnen

 30/08/2024 // Belle Carter // 13,4K Weergaven

Tags: antitumorGrote Pharmakankerkanker geneestGecensureerde wetenschapsamenzweringcoronaviruscovid-19misleidingFDAgoede gezondheidgoodmedicinegoede wetenschapvrijheid van gezondheidivermectinleugensMedische tiranniebereikpandemievooruitgangpropagandaonderzoekOnderdruktturbokanker


Een oncoloog, kankeronderzoeker en auteur deelden onlangs een onderzoek dat chemotherapie-resistente turbo-kankers veroorzaakt door Pfizer en Moderna Wuhan coronavirus (COVID-19) mRNA-vaccins kunnen worden overwonnen door ivermectine, een controversieel antiparasitair medicijn waarvan bekend is dat het de symptomen van virussen zoals coronavirus verlicht. Gezondheidsautoriteiten hebben deze informatie ontkracht en hebben het gebruik ervan bij mensen voor dit doel niet geautoriseerd of goedgekeurd.

In een Substack-nieuwsbrief heeft Dr. William Makis een paper uit 2020 aangehaald (door Juarez et al) over de antitumoreffecten van ivermectine bij klinisch haalbare concentraties waar het zijn klinische ontwikkeling als een herpositioneerd kankergeneesmiddel bleek te ondersteunen.

Volgens de studie, bij een dosis voor de mens van twee mg / kg, ivermectine kan antikankereffecten bereiken zoals celcyclusstilstand (reproliferatie van remmen), preferentiële remming van kankerstamachtige cellen, synergiseren met verschillende chemotherapie medicijnen en remmen de tumorgroei in een borstkankermuismodel.

Ivermectine werd getest met twee mg / kg / dag, wat zich vertaalt naar ongeveer 5uM in vitro concentratie. Ze ontdekten dat het medicijn achter kankerstamcellen aangaat, die vaak resistent zijn tegen chemotherapie.

"Ivermectine heeft een preferentieel uitputtingseffect op de kankerstamachtige celpopulatie", namen de auteurs in het onderzoek op. "We hebben geconstateerd dat bij alle geëvalueerde cellijnen een afname van de levensvatbaarheid en clonogeniciteit van cellen duidelijker is in de kankerstamachtige cellen dan in hun ouderpopulatie."

Het ontdekte ook dat de meest gevoelige kankercellijnen het eierstok, borst, glioblastoom (hersenen), long, dikke darm, baarmoeder plaveiselcelcarcinoom (SCC), hepatocellulaire, drievoudig-negatieve borstkanker (TNBC), alvleesklier en endometrium waren.

Ondertussen waren osteosarcoom, maag en melanoom het minst gevoelig.

Bovendien lijken lymfoom- en leukemiecellijnen resistenter te zijn tegen Ivermectine, maar het medicijn heeft volgens de studie een aanzienlijke invloed op het vermogen van die cellen om kolonies te vormen. (Gerelateerd: Ivermectine kan "kankercellen doden" en de immuunrespons versterken, suggereren gezondheidsdeskundigen. .)

Makis benadrukte verder dat dit de eerste studie was die hij ooit had gezien en die maar liefst 28 kankertypes met ivermectine had getest.

'Geen wonder dat het voor het publiek verborgen is', merkte hij op.

De FDA heeft berichten op sociale media verwijderd die het gebruik van ivermectine voor COVID-19 ontmoedigen, maar de reguliere media leken dit te hebben gemist

In maart waren de Verenigde Staten Food and Drug Administration (FDA) stemde ermee in om haar berichten op sociale media permanent neer te halen mensen aansporen om het gebruik van ivermectine te vermijden voor COVID-19.

Een van de pagina's die het bureau heeft verwijderd, was een pagina met de tekst: 'Moet ik neem ivermectine om COVID-19 te voorkomen of te behandelen? Nee." Er werden ook berichten verwijderd, waaronder een die luidt: 'Je bent geen paard. Je bent geen koe. Serieus, jullie allemaal. Hou op."

De verhuizing is gedaan naar aanleiding van een rechtszaak met een schikking die is aangespannen bij een federale rechtbank in Texas, die de dienst heeft bevolen een andere pagina te verwijderen met de titel "Waarom zou u ivermectin niet moeten gebruiken om COVID-19 binnen 21 dagen te behandelen of te voorkomen".

In het artikel stond dat ivermectine niet was geautoriseerd of goedgekeurd om te worden gebruikt om COVID-19 bij mensen of dieren te voorkomen of te behandelen. Het beweert ook dat bewijs de werkzaamheid van ivermectine tegen coronavirus niet ondersteunt.

Op 2 juni 2022 hebben artsen Paul Marik, Mary Talley Bowden en Robert Apter een rechtszaak aangespannen tegen de FDA en haar secretaris Robert Califf, evenals tegen het ministerie van Volksgezondheid en Human Services en haar secretaris Xavier Becerra. Ze beschuldigden de FDA van bemoeienis met hun vermogen om medicijnen te beoefenen. De rechtszaak werd voor het eerst afgewezen omdat de FDA "soevereine immuniteit" heeft. De Verenigde Staten Court of Appeals for the Fifth Circuit overstemde de uitspraak van de lagere rechtbank en verklaarde dat de "FDA geen arts is" en "zelfs doses van persoonlijk medisch advies ter grootte van een tweet buiten de wettelijke bevoegdheid van de FDA vallen".

Ivermectine is al lang goedgekeurd voor gebruik bij zowel dieren als mensen. In het geval van mensen wordt het medicijn aanbevolen voor de behandeling van parasitaire infecties zoals rivierblindheid, schroefdraadplaag, tropische eosinofilie, rondwormplaag, zweepwormplaag, filariasis (ook wel olifantenziekte genoemd) en loiasis.

Op X, voorheen Twitter, schreef Dr. Mary Talley Bowden: "Deze historische zaak schept een belangrijk precedent in het beperken van de “overreach” van de FDA in de relatie tussen arts en patiënt."

Bovendien zei de onafhankelijke presidentskandidaat Robert F. Kennedy Jr in een tweet: "De FDA is bevooroordeeld tegen veel goedkope, generieke en / of natuurlijke therapieën met een laag winstpotentieel. Zou het kunnen zijn omdat de helft van hun financiering afkomstig is van Big Pharma? '

De Australische politicus Craig Kelly noemde de FDA ook 'corrupt' en verklaarde dat ze 'bloed aan hun handen' hebben.

Ga naar Cancer.news voor meer verhalen, vergelijkbaar met dit.

Bronnen voor dit artikel zijn onder meer:

Makismd.substack.com

HindustanTimes.com

https://www.naturalnews.com/2024-08-30-ivermectin-overcome-chemo-resistant-mrna-caused-cancers.html

DMSO – eeuwenoude en krachtige remedie herontdekt

  12 oktober 2024door  dr. Peter F. Mayer 6,7 minuten leestijd         DMSO – eeuwenoude en krachtige remedie herontdekt   Met de Pand...