rsz mette frederikson domme doosSoms hoor je leiders van landen dingen zeggen waarbij je je afvraagt of ze een script voorlezen of werkelijk zo dom zijn.

Eén ding is zeker, onze ‘leiders’ staan allemaal onder controle en daarom wil Macron ook dat de New World Order er anders gaat uitzien.

We hebben onlangs een artikel gepubliceerd waarin Carine Knapen uit de doeken doet hoe de oorlog in Oekraïne heeft kunnen ontstaan en waarom Rusland heeft gereageerd zoals het heeft gedaan.

De waarheid staat natuurlijk haaks op de verhalen die onze leiders rondstrooien en dat is een verhaal dat Rusland het agressieve land is dat zomaar een ander vredelievend land binnenvalt en dus keihard moet worden aangepakt.

En dan krijgen we de premier van Denemarken waarover iemand het volgende schrijft:

De waanzinnige Deense premier Frederiksen wil dat Europa afbrandt.

Ze heeft duidelijk rondgehangen met Von Der Liar en Boris.

Hoe heeft Europa zo'n partij strategisch analfabete idiote leiders” voortgebracht die zo verstoken zijn van gezond verstand?

In de onderstaande video zie je Mette Frederiksen, sinds 2019 premier van Denemarken.

Deze weet te vertellen dat Oekraïne maar één grote wens heeft en dat is vrede. Dat er maar één agressieve partij is en dat is natuurlijk Rusland.

Dan draait ze de situatie vakkundig om door te zeggen dat er geen vrede kan zijn omdat de ene partij niets liever wil dan vrede en de ander niets anders doet dan het vuurtje verder opstoken.

En daarom moeten wij het land dat alleen maar vrede wil steunen met veel meer zwaardere wapens zodat het uiteindelijk de aggressieve belager op de knieën kan dwingen.
In werkelijkheid doet het Westen/NAVO er alles aan om de situatie verder te laten escaleren.

Als je niet beter wist zou je zeggen dat hier een oerdom mens aan het woord is dat werkelijk helemaal niets heeft begrepen van de situatie.

Maar, aangezien deze dame ook regelmatig te gast is bij het WEF lijkt het er meer op dat haar domme verhaal een script is wat ze moet voorlezen.

Hetzelfde telt voor Rothschild lakei Emmanuel Macron die het volgende beweert:

De Franse president Emmanuel Macron heeft opgeroepen tot hervorming van de huidige “onrechtvaardige” wereldorde, zodat mensen vreedzamer kunnen samenleven in de “Nieuwe Wereldorde”.

Wat de Rothschild man niet zei was dat er structureel niets zal veranderen, want de slaven zullen nog steeds slaven zijn, en regeringen zullen nog steeds over hen heersen, het is alleen die illusie die zal verdwijnen.

Tijdens zijn toespraak voor de katholieke gemeenschap van Sant'Egidio zei Macron: “We moeten vindingrijk genoeg zijn om na te denken over de vrede van morgen, een vrede in Europa in een nieuwe vorm.”

Hervormingen van het systeem zoals Macron die bepleit zullen alleen maar nog meer slavernij brengen voor de burgers.

Dit, omdat zo goed als ieder land tegenwoordig bestuurders heeft die niet werken voor de bevolking van dat land, maar voor vreemde buitenlandse entiteiten zoals het WEF en de Bilderbergclub.

Geen van die tegenwoordige bestuurders heeft het belang van eigen land voor ogen, maar alleen de agenda van hun opdrachtgever. En of ze dat nu vrijwillig doen of worden gechanteerd doet er voor de burger weinig toe. De gevolgen van wat deze lieden doen zijn wel heel erg groot.

Na een proces op 27 en 28 november 1945 op 12 december 1945 door het Bijzonder Gerechtshof te 's-Gravenhage werd Anton Mussert ter dood veroordeeld op grond van een poging Nederland onder vreemde heerschappij te brengen, een aanslag op de grondwettige regeringsvorm en hulpverlening aan de vijand.

Wat de huidige politieke WEF leiders nu doen lijkt precies hetzelfde als wat Anton Mussert deed, namelijk Nederland onder vreemde heerschappij brengen.

De enige hervorming die echt gaat werken is als er een eind komt aan politieke partijen want dit zijn ongekende machtsstructuren, volledig onder controle van het WEF en aanverwante organisaties zoals de vrijmetselarij met in beide gevallen de satanische sekte in de achtergrond als controlerende kracht.

Als partijen niet langer het parlement kunnen manipuleren zoals nu gebeurt, dan valt ook de macht van het WEF volledig weg.

Als er geen partijen meer zijn, dan kunnen Tweede en Eerste Kamerleden rechtstreeks door het volk worden gekozen met dien verstande dat ieder persoon die wordt gekozen een verklaring moet tekenen om zich niet bezig te houden met organisaties zoals het WEF.

Dan zou er pas echt iets veranderen en bestaat er weer een reële kans dat wij ooit weer een zelfstandig Nederland worden.

Waarbij we dan zelf, zonder tussenkomst van centrale Rotshchild bankiers, weer onze eigen gulden kunnen uitgeven.