dinsdag 1 oktober 2024

Covid-vaccinaties WEER gekoppeld aan hartschade – Studie

 

Een in september gepubliceerd onderzoek documenteerde een verband tussen Covid-vaccinatie en hartschade bij degenen die een Covid-infectie opliepen. Dit is het laatste in een lange reeks onderzoeken naar het fenomeen. Dit specifieke onderzoek documenteerde een bepaald soort hartaanval die de geïnfecteerde gevaccineerden trof: STEMI, schrijft Sean Miller.

“Een ST-elevatiemyocardinfarct (STEMI) is een type hartaanval dat voornamelijk de onderste hartkamers aantast”, aldus de Cleveland Clinic.

In de studie werden 949 patiënten geanalyseerd. 656 met een ST-segment elevatie MI (STEMI) en 293 met een non-ST-segment elevatie MI (NSTEMI).

“De combinatie van vaccinatie en natuurlijke SARS-CoV2-infectie werd in verband gebracht met de ontwikkeling van ernstig hartfalen en cardiogene shock bij patiënten met STEMI, mogelijk gerelateerd aan een verhoogde serologische [bloedserum immuun] respons”, aldus de studie in het gedeelte ‘Conclusie’.

Interessant genoeg ontdekte dit onderzoek specifiek dat personen die zowel gevaccineerd als besmet waren met Covid een verhoogd risico op hartaandoeningen hadden. Infowars berichtte onlangs over een studie die documenteerde hoe Covid-boosterdoses een negatieve effectiviteitsratio hadden, wat betekent dat de boosters de infectiepercentages verhoogden.

“De belangrijkste bevinding van de huidige studie was het verband tussen post-infectie SARS CoV-2 seropositiviteit bij gevaccineerde patiënten en de ontwikkeling van ernstig hartfalen en cardiogene shock na STEMI”, aldus de studie in het gedeelte ‘Discussie’.

Opvallend genoeg gaf het onderzoek aan dat de infectie, die leidde tot een positieve bloedtestuitslag (seropositiviteit), ontstond ná de injectie van het vaccin. Dit betekent niet alleen dat het vaccin de infectie niet voorkwam, maar erger nog, dat het het aantal hartaanvallen na de infectie verhoogde.

https://dissident.one/covid-vaccinaties-weer-gekoppeld-aan-hartschade-studie

DMSO – eeuwenoude en krachtige remedie herontdekt

  12 oktober 2024door  dr. Peter F. Mayer 6,7 minuten leestijd         DMSO – eeuwenoude en krachtige remedie herontdekt   Met de Pand...