dinsdag 1 oktober 2024

Straks alleen nog als ‘gevaccineerde’ welkom in ziekenhuis?

 dinsdag, 01 oktober 2024 12:23

rsz selectie patienten triageEr worden weer allerlei dingen bekokstoofd die bij de komende volgende pandemie wel eens heel belangrijk kunnen zijn.

Het kabinet zet in op triage en dat betekent dat er keuzes moeten worden gemaakt over wie wel of niet behandeld kan worden.

Op verschillende manieren wordt in de achtergrond al druk gewerkt met betrekking tot de voorbereiding van de volgende pandemie.

Als we even terugkijken naar de coronapandemie, dan zien we dat ze in ons land kort na het befaamde Lockstep scenario van Rockefeller in 2010 begonnen met bezuinigingen in de zorg.

Ieder jaar werden er meer en meer ziekenhuisbedden gesloopt met als gevolg dat de capaciteit in de ziekenhuizen per begin 2020 was gedaald tot een absoluut dieptepunt.


Als we kijken naar wat er nu gebeurt, dan lijken dat voorbereidingen om ervoor te zorgen dat straks niet iedereen meer terecht kan in het ziekenhuis voor een behandeling.

Dit zijn nu de berichten:

Om ervoor te zorgen dat mensen die snel geholpen moeten worden niet ondersneeuwen op de wachtlijst, zet het kabinet in op meer triage: de patiënt die er het ergst aan toe is, krijgt voorrang. „Voor de andere patiënten die nog langer moeten wachten, is dit een drama.”

„We hebben niet genoeg zorgpersoneel om iedereen dezelfde zorg te leveren”, zegt Jochen Mierau, gezondheidseconoom aan de Rijksuniversiteit Groningen, terwijl hij wijst op de vergrijzende samenleving waardoor de vraag naar zorg toeneemt.

Daarnaast heeft het kabinet plannen om de eigen bijdrage voor medische behandelingen te halveren, waardoor meer mensen naar een dokter zullen gaan. Het lijkt mooi voor de burger, maar wat dit volgens insiders gaat veroorzaken is een nog veel grotere druk op de zorg.

En toen kwam de volgende pandemie.

Er is sinds de coronapandemie vrijwel niets gedaan om de capaciteit in de zorg uit te breiden en wanneer de volgende pandemie zich aankondigt zullen de ziekenhuizen formeel dreigen te bezwijken onder de druk.

Dat is het moment dat men versneld de triage zal invoeren.

Er zal geselecteerd moeten worden omdat er geen ruimte is om iedereen te behandelen en dus worden er een aantal voorwaarden gemaakt waar iemand in ieder geval aan moet voldoen om voor een behandeling in aanmerking te komen.

We kunnen je nu al vertellen dat de voornaamste voorwaarde zal worden dat iemand die wordt behandeld in het ziekenhuis alle voorgeschreven ‘vaccinaties’ heeft ontvangen.

Het kabinet zet tenslotte in op een gezonde samenleving zoals ze zelf zeggen en daar hoort volgens hen bij dat iemand de voorgeschreven vaccinaties neemt.

Daarnaast zal er uiteraard worden gekeken naar leeftijd, want als er gekozen moet worden zullen jonge mensen voorrang krijgen.

Dus, ben je op leeftijd en niet ‘gevaccineerd’ tegen wat op dat moment het ‘gevaarlijke virus’ zal zijn, dan hoef je niet te rekenen ooit nog aan de beurt te komen voor die operatie die je eigenlijk wel nodig had.

Toen de bezuinigingen in de zorg werden doorgevoerd stelde niemand vragen over hoe het kon dat de bevolking in dit land groeit als kool waardoor er iedere paar jaar weer een miljoen extra inwoners bijkomen en waarom dan toch systematisch ziekenhuisbedden worden gesloopt.

Net zoals niemand nu echt kritische vragen stelt over de voorgenomen triage.

Niemand die vraagt aan het kabinet of ze een keiharde garantie kunnen geven dat ‘vaccinaties’ geen rol zullen spelen bij de selectie van patiënten.

Los van alles is het uiteraard een grof schandaal dat een rijk land als Nederland patiënten moet gaan selecteren voor behandelingen.

Bezoek ook eens gezondheidswebwinkel Orjana.nl

DMSO – eeuwenoude en krachtige remedie herontdekt

  12 oktober 2024door  dr. Peter F. Mayer 6,7 minuten leestijd         DMSO – eeuwenoude en krachtige remedie herontdekt   Met de Pand...