woensdag 9 oktober 2024

Duitsland: Artsen wordt geleerd met een handdoek te slaan als ze door een Machete-migrant worden aangevallen

 9/10/2024

What in the cuck is going on in Germany ?

Ja dat is goed Nederlands vandaag.

Duitsland is de wereld van de piek clownworld binnengestapt. Artsen moeten worden opgeleid om steekpartijen door migranten te voorkomen door met handdoeken te slaan. Krankzinnige tijden.

Ze kunnen beter hun politici met handdoeken slaan, dat zijn zulke washandjes dat het misschien effect heeft.

Is het niet makkelijker om de indringers gewoon te deporteren, of helemaal niet binnen te laten ?!

Kun je je voorstellen wat er door het metafysische brein van de grootvader Waffen SS tankcommandant van deze zielige sukkel gaat als hij neerkijkt op dit… wat er over is van zijn land….?

En dan gebruiken ze ook een meisje als figurant om steekneger te spelen. Dat meisje kan ik zonder handdoek ook wel aan, maar probeer het nou eens met een agressieve indringer van twee meter met een hakmes van een halve meter. Met je  handdoek.

We hebben al meer van dat soort filmpjes gezien. Ik ga ze niet opzoeken want dat kost teveel tijd. In Zweden hadden ze een tijdje een campagne dat vrouwen ‘gewoon’ een stopteken moesten maken, met een afwerend handgebaar en recent nog zag ik iets voorbijkomen dat ze een dansje moesten doen.

DMSO – eeuwenoude en krachtige remedie herontdekt

  12 oktober 2024door  dr. Peter F. Mayer 6,7 minuten leestijd         DMSO – eeuwenoude en krachtige remedie herontdekt   Met de Pand...