woensdag 9 oktober 2024

KIJK: Nieuwe film ‘Atrocity Inc’ onthult hoe Israël loog over 7 oktober om genocide te rechtvaardigen

 9/10/2024

Max Blumenthal van Grayzone bracht maandag een nieuwe documentaire uit met de titel “Atrocity Inc”, die hij maakte in samenwerking met Propaganda & Co en Sut Jhally. Deze documentaire laat zien hoe Israël wreedheidspropaganda verspreidde over de aanslagen van 7 oktober om de genocide in Gaza te rechtvaardigen, meldt Info Lib.

KIJK:

YouTube mirror ]

De film onthult hoe Israël loog over Hamas’ onthoofding van 40 baby’s op 7 oktober , loog over Hamas die “baby’s in ovens kookte”, loog over Hamas die “massaverkrachting” pleegde, en veel van hun eigen mensen vermoordde onder de Hannibal-richtlijn.

De film documenteert verder hoe de Joodse staat Palestijnse gevangenen verkracht en martelt in “martelkampen” in Israël met brede publieke steun onder Israëlische Joden.

Kortom, de 44 minuten durende film gaat over de vele artikelen die The Grayzone en Electronic Intifada sinds 7 oktober publiceerden met tonnen tv-nieuwsfragmenten die precies laten zien hoe de leugens onkritisch werden verspreid.

U kunt de film steunen door permanente toegang te kopen via de website van Propaganda & Co.

Kamala Harris propageerde vanmorgen nog de “massaverkrachting”-leugen en vorige week propageerde Geert Wilders in Breitbart de absurde leugen dat Hamas op 7 oktober “baby’s en ouderen” “verkrachtte”.

De Israëlische regering heeft besloten om op 7 oktober “ontkenningswetten” aan te nemen die het een misdaad maken die bestraft wordt met vijf jaar gevangenisstraf om hun leugens te onthullen en door AIPAC gefinancierde Amerikaanse congresleden lijken te proberen deze bewezen leugens als feit te canoniseren met hun “7 oktober curriculum” voor Amerikaanse schoolkinderen .

Zoals ik vorige maand meldde , is NewsGuard, het pro-Israëlische lasterplatform dat zich voordoet als een “fact checker” en nu wordt gefinancierd door de Amerikaanse regering, ook van plan om Information Liberation te straffen voor het onthullen van de “Hamas massaverkrachting” hoax.

Het is absoluut noodzakelijk dat deze leugens nu worden onthuld zodat de hele wereld het kan zien voordat het vertellen van de waarheid over wat er werkelijk gebeurde op 7 oktober illegaal wordt gemaakt.

DMSO – eeuwenoude en krachtige remedie herontdekt

  12 oktober 2024door  dr. Peter F. Mayer 6,7 minuten leestijd         DMSO – eeuwenoude en krachtige remedie herontdekt   Met de Pand...