woensdag 9 oktober 2024

Onderzoek toont aan dat chloordioxide het gender-bender herbicide atrazine in water vernietigt

29-06-2023 / Door Ethan Huff

Het peer-reviewed tijdschrift Water Research publiceert in zijn uitgave van 1 juli, Volume 239, een schokkende studie (https://www.sciencedirect.com/science/article/abs/pii/S004313542300492X?via%3Dihub) over een nieuwe vorm van "zon-geactiveerd" chloordioxide dat krachtig genoeg is om giftig atrazine in drinkwater af te breken en te neutraliseren, waardoor het veilig is voor menselijke en dierlijke consumptie.

Chinese onderzoekers van verschillende vooraanstaande universiteiten keken naar zonne-geactiveerd chloordioxide en andere methoden om verontreinigd water te reinigen en te zuiveren om het veilig te maken om te drinken. Ze benadrukten nieuwe technologieën die gebruikmaken van geavanceerde oxidatieprocessen, of AOP's, met een lage energie-input om de aanwezigheid van microverontreinigingen en de vorming van desinfectiebijproducten, of DBP's, aan te pakken.

Ze ontdekten dat het activeren van chloordioxide met behulp van zonne-energie, dat ze omschrijven als "een soort hernieuwbare en onuitputtelijke energie", specifiek in staat is om atrazine (ATZ) af te breken, een gender-bender gewas-chemicalie die op niet-biologisch voedsel wordt gespoten en in de watervoorziening lekt.

2024 presidentskandidaat Robert F. Kennedy Jr. waarschuwde (https://www.newstarget.com/2023-06-16-rfk-jr-chemical-water-children-gay-transgender.html)  ook voor atrazine en gaf toe dat kinderen en anderen die het in vervuild water consumeren een hoog risico lopen om zich homoseksueel of transgender te voelen vanwege de schade die het aan het endocriene systeem toebrengt.

Op basis van hun beoordeling stelden de Chinese onderzoekers vast dat hydroxyl radicalen en door de zon geactiveerd chloordioxide respectievelijk 55,9 procent en 44,1 procent van verontreinigd water van atrazine hielpen ontdoen respectievelijk op basis van radicale blusproeven en competitiekinetiek.

Bekijk de volgende aflevering van het Health Ranger Report van Brighteon.com waarin Mike Adams, de Health Ranger, de bevindingen uitgebreid bespreekt:

Video Link: https://www.brighteon.com/d8c991fd-994e-4d0c-b41f-27981e4a23d6



Het behandelen van water met door de zon geactiveerd chloordioxide zou zebravissen en andere waterdieren kunnen beschermen tegen onbedoelde gender-bender "transities"

De studie keek ook naar andere ontgiftende middelen, waaronder bicarbonaat en menselijk zuur, die beide ook hielpen de afbraak van atrazine in giftige bijproducten te vertragen, waarbij het meer fasenproces van afbraak en hoe deze stoffen dat verstoren verder werd geschetst.

"Door zonne-energie/ClO2 toe te passen als voorbehandeling van HA-bevattend water, werd de vorming van DBP's tijdens de na-chlorering aanzienlijk verminderd", legt de studie uit. "De aanwezigheid van ATZ tijdens de zonne-energie/ClO2-voorbehandeling van HA verlaagde echter de controle-efficiëntie van DBP's aanzienlijk."

“De acute toxiciteit die werd geregistreerd door het gedrag van zebravislarven onthulde dat het gebruik van chlooramine in plaats van chloor stroomafwaarts van de zonne-/ClO2-voorbehandeling van ATZ en HA de acute toxiciteit aanzienlijk zou kunnen verminderen door de vorming van totale DBP's te verminderen.”

Het blijkt dat zonder chloordioxide of een andere de-contaminatiemethode, met atrazine verontreinigd water zebravissen, kikkers en andere waterdieren alleen maar zal blijven “transformeren” van hun natuurlijke biologie naar “transseksuelen”, iets dat eerdere studies hebben geïdentificeerd als een groot milieuprobleem.

Kinderen die met atrazine verontreinigd water drinken, lopen het risico LGBT-gevoelens te ontwikkelen die Pride-voorstanders vervolgens zullen uitbuiten om ze klaar te stomen voor transgenderisme of een andere variant van de LGBT-“regenboog.”

“Chloordioxide is buitengewoon nuttig bij het ontsmetten van apparatuur,” schreef een commentator over de ongelooflijke voordelen van deze krachtige, natuurlijke substantie. “Er zijn ook veel gezondheidsvoordelen, aangezien er veel informatie is met testresultaten die je kunt lezen over chloordioxide.”

Een ander wees erop dat het werk van onderzoeker Stephanie Seneff ook heeft vastgesteld dat chloordioxide glyfosaat vernietigt, het primaire actieve ingrediënt in Roundup-herbicide dat ook een probleem is geworden in watervoorzieningen.

"En vitamine C neutraliseert nitraten wanneer het met een maaltijd wordt ingenomen", voegde deze persoon toe over een andere kleine gezondheidstip die gemakkelijk in iemands dagelijkse routine kan worden opgenomen.

"Jim Humble gelooft in zijn boeken dat chloordioxide ook kan worden gebruikt om slangenbeten te behandelen", voegde deze persoon toe, "slangenbeten" verwijzend naar Wuhan coronavirus (Covid-19) "vaccins".

 

Het laatste nieuws over vervuild water en wat u eraan kunt doen, is beschikbaar op CleanWater.news (http://cleanwater.news/).

 

Sources for this article include:

ScienceDirect.com

Newstarget.com

Brighteon.com

Tagged Under: Atrazinebreakthroughchlorine dioxidecleanwaterdiscoveriesEcologyendocrineenvironmentgendergender confusedherbicidehormonesnatural remediesreal investigationsresearchtoxic chemicalstoxinstranshumanismwater

Dit artikel kan uitspraken bevatten die de mening van de auteur weerspiegelen

Bron: https://waterfilters.news/2023-06-29-study-chlorine-dioxide-destroys-herbicide-atrazine-water.html  

DMSO – eeuwenoude en krachtige remedie herontdekt

  12 oktober 2024door  dr. Peter F. Mayer 6,7 minuten leestijd         DMSO – eeuwenoude en krachtige remedie herontdekt   Met de Pand...