maandag 14 oktober 2024

Het ‘geheime ingrediënt’ is gevonden: minstens 55 niet-vermelde chemische elementen aangetroffen in Covid-vaccins – Studie

 

Een peer-reviewed onderzoek dat vrijdag werd gepubliceerd, documenteerde 55 niet-aangegeven chemische elementen die zijn gedetecteerd in de exotische Covid-gentherapietechnologie van de merken Pfizer, Moderna, AstraZeneca, CanSino, Sinopharm en Sputnik V, schrijft Sean Miller.

“In totaal werden 55 niet-aangegeven chemische elementen gevonden en gekwantificeerd met ICP-MS. Door deze bevindingen te combineren met de resultaten van SEM-EDX, zijn er in totaal 62 niet-aangegeven chemische elementen gevonden in de verschillende producten,” aldus de studie in het gedeelte ‘Abstract’.

Gezien het exotische karakter van deze bevindingen, leidden de onderzoekers af dat de nieuwe Covid-gentherapie-injecties in feite deel uitmaken van een geheim wereldwijd nanotechnologisch experimenteel programma.

“Gezien de diversiteit en opmerkelijke aanwezigheid in alle merken, samen met de bijzondere kenmerken van de gevonden elementen, is het naar ons oordeel uiterst onwaarschijnlijk dat de bevindingen die in dit artikel worden gerapporteerd, te wijten zijn aan toevallige gebeurtenissen zoals besmetting of onbedoelde vervalsing. Wij geloven niet dat ongelukken die te wijten zijn aan toeval zo consistent en wijdverbreid kunnen voorkomen in de verschillende merken vaccins die we hebben bestudeerd. Terwijl de verschijning van de ontmoedigende diversiteit aan niet-aangegeven chemische elementen vreemd blijft, lijken de aanwijzingen te wijzen op een soort wereldwijde technologische experimenten”, aldus de studie in het gedeelte ‘Discussie’. “Omdat de lanthaniden, zoals we hierboven hebben opgemerkt, bekend staan ​​als extreem cytotoxisch, suggereert het feit dat ze in aanzienlijke hoeveelheden zijn ontdekt, en in het hele scala aan vaccins dat we hier hebben bestudeerd, een soort nanotechnologische experimenten.”

Detectieanalyse werd uitgevoerd via ICP-MS- technologie die een ionisatiebron gebruikt om een ​​monster volledig te ‘ontbinden’ in zijn samenstellende elementen, waarbij die elementen worden omgezet in ionen. Die samenstellende elementen kunnen vervolgens worden geïdentificeerd.

Opvallend is dat de meeste van de specifieke element en die werden ontdekt, alarmerend zijn, omdat ze bekend staan ​​als schadelijk voor het lichaam

.

“…onder de niet-aangegeven elementen bevonden zich alle 11 zware metalen: chroom werd gevonden in 100% van de monsters; arseen 82%; nikkel 59%; kobalt en koper 47%; tin 35%; cadmium, lood en mangaan in 18%; en kwik in 6%,” aldus de studie in het gedeelte ‘Abstract’. “In alle merken vonden we borium, calcium, titanium, aluminium, arseen, nikkel, chroom, koper, gallium, strontium, niobium, molybdeen, barium en hafnium.”

De onderzoekers begonnen met een samenvatting van het Covid-vaccinatieprogramma en de ongelukkige resultaten ervan.

“De experimentele vaccins die zogenaamd zijn uitgevonden om COVID-19 te bestrijden, werden vanaf eind 2020 met dwang aan de wereldbevolking opgedrongen. Ze hebben ontelbare en uiteenlopende ziektetoestanden veroorzaakt, variërend van mild tot dodelijk. Deze toename van gezondheidsproblemen en plotselinge sterfgevallen begon zich gelijktijdig te manifesteren met het aantal mensen dat werd ingeënt en de doses die per persoon werden toegediend”, aldus de studie in het gedeelte ‘Abstract’.

De Covid-prikken zijn een toppunt van diversiteit en inclusiviteit. Ze bevatten met succes alle categorieën elementen behalve edelgassen.

“Onze analyse samengevat in Tabellen 9 en 10 toont de aanwezigheid van 55 niet-aangegeven chemische elementen
in de 17 geanalyseerde monsters van de 6 merken COVID-19-vaccins. Onder de niet-aangegeven
elementen werden alle groepen van het Periodiek Systeem gevonden, behalve de edelgassen”, aldus de studie in het gedeelte ‘Discussie’.

Spannend genoeg bevatten de Covid-vaccins van AstraZeneca kleine hoeveelheden edelmetalen goud en platina, terwijl die van Pfizer het nog steeds opwindende, maar toch zorgwekkende, radioactieve metaal uranium bevatten.

Moderna-injecties bevatten niet alleen goud en uranium, maar ook het extra metaal zilver, een gewilde grondstof.


Als u de artikelen van Dissident.one waardeert, kunt u HIER een donatie doen om de site in de lucht te houden.

Bron: https://dissident.one/het-geheime-ingredient-is-gevonden-minstens-55-niet-vermelde-chemische-elementen-aangetroffen-in-covid-vaccins-studie

DMSO – eeuwenoude en krachtige remedie herontdekt

  12 oktober 2024door  dr. Peter F. Mayer 6,7 minuten leestijd         DMSO – eeuwenoude en krachtige remedie herontdekt   Met de Pand...