rsz buitenaardse bedreigingAl heel lang wordt er gewacht op de buitenaardse invasie waardoor alles anders zal worden.

Het is dan wel een nep invasie en wie weet gaat deze de Amerikaanse presidentsverkiezingen goed verstoren.


Er verschijnen de laatste weken steeds meer berichten aangaande het feit dat het nu zeker zou zijn dat er buitenaards leven bestaat.

Vroeger was dat een onderwerp waar alleen over kon worden geschreven om het belachelijk te maken, maar tegenwoordig is dat anders en wordt dat alles opeens heel serieus genomen.

Zo verschijnt er nu ook een bericht bij diverse media waarin wordt gesteld dat er de komende weken een enorme buitenaardse aankondiging kan plaatsvinden nu een professor claimt: ‘We hebben het gevonden’.

In wat wel eens het grootste verhaal in de geschiedenis van de wetenschap zou kunnen worden, zijn twee rivaliserende teams van astronomen naar verluidt aan het racen om de ontdekking van een buitenaardse beschaving te bevestigen.

De eerste waarnemingen zijn gedaan bij de Parkes radiotelescoop in Australië.

Een Britse academicus gelooft dat hij op het meest wereldveranderende nieuws uit de geschiedenis is gestuit.

Professor Simon Holland, die documentaires heeft gemaakt voor door NASA gefinancierde projecten, waaronder een project om asteroïden op te sporen die een bedreiging vormen voor de aarde, zegt dat twee rivaliserende groepen astronomen in een race zijn om het eerste bevestigde bewijs van een buitenaardse beschaving te publiceren.

Hij vertelde het aan The Mirror: “We hebben een niet-menselijke buitenaardse intelligentie gevonden in ons sterrenstelsel, en de mensen weten er niets van.”

Simon legt uit dat hij informatie heeft gekregen van een contactpersoon binnen Mark Zuckerbeg's Breakthrough Listen, een particulier gefinancierd initiatief gericht op het vinden van bewijs van beschavingen buiten de aarde.

En het nieuws kan volgens hem binnen een maand komen, zodat het samenvalt met de Amerikaanse verkiezingen. Hij beweert dat astronomen binnen het in Oxford gevestigde project duidelijk bewijs hebben gevonden van signalen uit een andere wereld.

Breakthrough Listen wordt gefinancierd door miljardairs Yuri Milner en Mark Zuckerberg.

“Ze vonden het bewijs van een niet-menselijke technologische beschaving een paar jaar geleden, met behulp van de Parkes telescoop in Australië,” zegt Simon. Zulke buitengewone beweringen vereisen buitengewoon bewijs en het team - gefinancierd door miljardairs Mark Zuckerberg en Yuri Milner - is in een race om meer bewijs te verzamelen om hun mogelijk baanbrekende ontdekking te ondersteunen.

Ondertussen, zegt Simon, lopen ze het risico om verslagen te worden naar de eindstreep. Hij vervolgt: “Dit is nieuws van gisteren, maar de Chinezen zouden hen wel eens voor kunnen zijn met hun FAST [Five-hundred-meter Aperture Spherical Telescope] programma. Het is de grootste telescoop ter wereld sinds Arecibo.”

De coördinaten van het doelobject, dat bekend staat als BLC-1, zouden bekend zijn bij de Chinezen en de twee teams strijden om als eerste de zeer prestigieuze aankondiging te doen.

De nep buitenaardse invasie is ooit aangekondigd door de bekende Duitse geleerde Wernher von Braun. Op zijn sterfbed waarschuwde hij de mensheid.

Die luidde dat de door mensen gecreëerde ultieme dreiging voor de mensheid uit de ruimte zou komen en dat dit uiteindelijk de wereld zal verenigen in de New World Order.

Wernher von Braun (1912-1977) was de wellicht meest controversiële raketbouwer ooit. Hij maakte de dodelijke V2-raketten voor Hitler en nadien de ruimtevaartraketten voor de NASA, waarmee onder andere de eerste landing van een mens op de maan werd uitgevoerd.

Ongeveer drie jaar voor zijn dood kwam hij in aanraking met Dr. Carol Rosin. Misschien kreeg hij aan het eind van zijn leven iets van wroeging, want haar vertelde hij een groot aantal geheimen. Om de gigantische kosten en de mega verdiensten voor de ruimtewapensystemen enigszins te rechtvaardigen en de agenda voor de New World Order te promoten, zouden er kunstmatige vijanden worden gecreëerd.

Eerst zou dat Rusland zijn. Daarna de terroristen. Vervolgens de landen in het Midden-Oosten. Dan de laatste troefkaart: Een bedreiging uit de ruimte.



Dat het een nep buitenaardse invasie dreiding wordt kan je ook concluderen omdat het beruchte sektelid Zuckerberg een belangrijke rol speelt bij dit alles.

Dit alles zou misschien ook de Amerikaanse presidentsverkiezingen goed op de kop kunnen zetten.

Kortom, het worden spannende tijden.