maandag 14 oktober 2024

Vaccinwetenschapper geeft toe dat Covid-prikken ontworpen zijn om het publiek te ‘steriliseren’

 oktober 14, 2024   1

 

Een vooraanstaande vaccinwetenschapper die een sleutelrol heeft gespeeld in de ontwikkeling van Covid-injecties heeft toegegeven dat de injecties ontworpen zijn om het grote publiek te “steriliseren.”

De vernietigende bekentenis werd gedaan door Professor Sir John Bell, een sleutelfiguur in de ontwikkeling van het Covid-“vaccin” van de Universiteit van Oxford.

Tijdens een recent interview met het Britse TV-netwerk Channel 4 leek professor Bell zich te laten ontvallen dat de injectie van Oxford/AstraZeneca in staat is om 60 tot 70 procent van de ontvangers te steriliseren, bericht Frank Bergman.

Bell, die geneeskunde doceert aan Oxford, suggereerde dat het doel van de “vaccins” was om “een bevolking volledig te steriliseren.”

Hij betreurde echter dat de injecties slechts “60 of 70 procent” van de bevolking konden “steriliseren.”

Tijdens het interview betreurde Bell het tegenover Channel 4 anchor Jon Snow:

“Het is onwaarschijnlijk dat deze vaccins een bevolking volledig steriliseren.”

“Het is zeer waarschijnlijk dat ze een effect hebben dat werkt bij een percentage, zeg 60 of 70 procent.”

“We zullen heel zorgvuldig moeten kijken, en de regelgevers zullen heel zorgvuldig moeten kijken om er zeker van te zijn dat het doet wat het moet doen voordat het wordt goedgekeurd.”

Nadat Bell de verontrustende opmerking had gemaakt, onderbrak de interviewer hem snel.

Video Link on Rumble: https://rumble.com/v5i5whx-vaccine-scientist-admits-covid-shots-are-designed-to-sterilize-the-public.html


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws.

https://www.frontnieuws.com/vaccinwetenschapper-geeft-toe-dat-covid-prikken-ontworpen-zijn-om-het-publiek-te-steriliseren/

DMSO – eeuwenoude en krachtige remedie herontdekt

  12 oktober 2024door  dr. Peter F. Mayer 6,7 minuten leestijd         DMSO – eeuwenoude en krachtige remedie herontdekt   Met de Pand...