rsz woke illuninatiVolgens gehersenspoelde mensen is het heel belabberd gesteld met de gezondheid van onze arme planeet.

Maar, gelukkig weten ze in België zonder enige twijfel hoe dit allemaal zo heeft kunnen komen.


De sekte in de achtergrond, ook wel Rothschild maffia genoemd, is druk bezig met het weghalen van niet alleen ons geld en bezittingen, maar vooral ook onze vrijheden.

Helaas zijn heel veel mensen vrij gemakkelijk te hersenspoelen via de mainstream media en daarom gelooft een groot deel van de bevolking dat het slecht gaat met de planeet en dat er dringend ‘maatregelen’ moeten worden genomen.

Een tweede doelstelling van de hierboven genoemde maffia is dat ze onze complete maatschappij willen verwoesten en de originele bevolking willen vermengen met mensen uit vreemde culturen.

Zoals Kalergi ooit al schreef is die vermenging noodzakelijk om zo een volgzaam ras te creëren, een ras dat eigenlijk alles van een overheid zal accepteren.

De geschiedenis leert ons dat dit bij de originele Europese inwoners niet altijd het geval was en dat wanneer deze groep eenmaal door zou krijgen op welke afgrijselijke manier ze zijn bedonderd, deze groep wel eens heel gevaarlijk zou kunnen worden voor de duistere satanische maffia in de achtergrond.

Daarom is het zaak dat die originele inwoner aan alle kanten wordt aangepakt, zwart gemaakt of uitgemaakt voor totale sukkel.

Iets dergelijks zien we nu in België waar bekend is geworden dat de universiteit van Luik een cursus geeft waarin men stelt dat de slechte situatie van de aarde de schuld is van de blanke hetero mens.

Alle studenten die zich inschrijven krijgen te maken met deze cursus, zodat ze goed voorbereid aan hun studie kunnen beginnen.

Dan staat er het volgende in de cursus:

“Er is nu een wetenschappelijke consensus over de achteruitgang van de bewoonbaarheid van de aarde en over de verantwoordelijkheid van de mens”, staat er. Maar de verantwoordelijkheid ligt niet bij dé mens als dusdanig, maar wel “bij de blanke, christelijke en heteroseksuele ’westerse’ mens”, luidt het vervolgens.

Tot nu toe was het altijd dé mens die het had gedaan, maar nu kunnen alle niet blanke, christelijke heteroseksuelen opgelucht adem halen.

Er zijn natuurlijk ook blanken die zijn gevrijwaard van schuld en dat zijn de blanke atheïsten en mensen van de LHBTIQAP+ gemeenschap.

In werkelijkheid is het niet de planeet die ziek is, maar een groot van de mensen die op die aarde wonen.

Ze laten zich hersenspoelen en trappen daarna in iedere ‘verdeel- en heers’ val die voor hen wordt opengezet.

Ondertussen komen we iedere dag dichter bij onze geplande slavernij en sluiten wij af met de woorden van de bekende Joodse bankier Otto Kahn, zo’n 100 jaar geleden.

“Onze essentiële dynamiek zorgt ervoor dat wij zowel de krachten van verwoesting als die van creatie controleren. De eerste wordt gebruikt om de tweede te voeden (Ordo ab Chao, het motto van de vrijmetselarij). De manier waarop wij een revolutie organiseren zie je door de Russische revolutie, het verwoestende bolsjewisme, en onze creatieve macht wordt duidelijk door de League of Nations (Volkenbond, voorloper VN), welke eveneens dankzij ons is ontstaan”.