woensdag 27 september 2023

Bill Gates laat plotseling narratief over klimaatdoom varen nu bevolkingen terugslaan tegen globalisme

 september 26, 2023

Bill Gates, auteur van “How to Avoid a Climate Disaster”, heeft het afgelopen decennium zijn publiek gewaarschuwd dat de wereld overbevolkt is en onderhevig is aan naderend klimatologisch onheil. Om de planeet te redden, moeten we volgens Bill Gates “netto-nul koolstofemissies bereiken tegen het jaar 2050.”

Ondertussen blijft Gates de wereld rondreizen in zijn privéjets, waarbij hij in één jaar meer koolstof uitstoot dan de gemiddelde persoon in zijn hele leven, schrijft Lance D Johnson.

Nu steeds meer mensen de façade van de klimaatverandering doorzien en zich realiseren hoe hun leven wordt uitgebuit door het globalisme, verandert Bill Gates plotseling van toon in het klimaatdoom-narratief. Tijdens een live toespraak in het Times Center in New York maakte Gates een plotselinge ommezwaai in zijn klimaatdoom-narratief. Hij zei: “Geen enkel gematigd klimaat land zal onbewoonbaar worden.”

De laatste opmerkingen van Gates staan in schril contrast met de publieke opmerkingen die hij slechts twee jaar geleden maakte, toen zijn boek over het onheil van de klimaatdoom voor het eerst werd gepubliceerd. In een Fox News Sunday interview uit 2021 met Chris Wallace zei Bill Gates: “De migratie die we uit Syrië zagen voor hun burgeroorlog, die enigszins weersafhankelijk was, wij zullen 10 keer zoveel migratie hebben omdat de equatoriale gebieden onbewoonbaar zullen worden.” Nu gelooft hij plotseling dat het tegenovergestelde waar is, en het is gemakkelijk te zien waarom hij zijn standpunt afzwakt.

Het door angst ingegeven einde-van-de-wereld klimaatdoom als gevolg van klimaatverandering werken niet langer op de massa, en Gates weet dat mensen door de manipulatie en uitbuiting heen kijken, dus past hij zijn boodschap aan. In zijn meest recente openbare toespraak zei Gates: “Als je het klimaat met brute kracht probeert te beïnvloeden, krijg je mensen die zeggen: ‘Ik hou van het klimaat, maar ik wil die kosten niet dragen en mijn levensstandaard verlagen.'” Met andere woorden, Gates weet dat zijn klimaatinvesteringen helpen om de levensstandaard van miljoenen mensen wereldwijd te vernietigen.


 Vaccinpusher Bill Gates geeft eindelijk toe dat zijn vaccins ondoeltreffend zijn en roept op tot een "nieuwe" aanpak van vaccins

 

De armen en de arbeidersklasse worden geplunderd door het klimaatveranderingsbeleid van Bill Gates

De armen en de arbeidersklasse zijn degenen die het meest getroffen worden door het netto-nul klimaatveranderingsbeleid van de globalisten en de groene new deal energierantsoenering en het witwassen van geld dat wereldwijd plaatsvindt.

De centrale planning van de landbouw- en energieproductie door de Verenigde Naties heeft beide verstikt, waardoor de kosten van voedsel en energie zijn gestegen en de levensstandaard voor velen is gedaald. Nu komen bevolkingen in opstand tegen het socialisme, groene nieuwe afspraken en de “ESG” (environment, social, and governance) programma’s die bedrijven en regeringen over de hele wereld hebben geïnfiltreerd. Dit beleid heeft de economische groei vertraagd, de energiekosten verhoogd en miljarden belastinggeld verspild.

Fossiele brandstoffen vertegenwoordigen nog steeds ongeveer 80 procent van de energieproductie en -consumptie in de VS, dus de pogingen van het Biden-regime om pijpleidingen en boringen stil te leggen hebben de armen en de werkende klasse, die afhankelijk zijn van betaalbare energieprijzen om rond te komen, alleen maar geschaad. In de VS heeft de 27 miljard dollar kostende “Nationale Klimaatbank”, opgericht door Biden’s groene nieuwe deal, alleen maar geleid tot verspilling, fraude, misbruik en regelrecht socialisme. Centrale planners van de overheid (zoals klimaatsaar John Kerry) hebben het recht om de winnaars en verliezers in de economie te kiezen, waarbij ze marktinnovatie verstikken en talloze banen en bestaansmiddelen om zeep helpen. Ondertussen maakt al deze zelfvernietiging van Amerikaanse energie en innovatie de VS kwetsbaarder voor buitenlandse naties zoals Rusland. Rusland, dat niet gebonden is aan de klimaatveranderingshysterie en bevolkingscontrole van de VN, krijgt steeds meer macht over de VS en Europa met hun robuuste, gediversifieerde energieproductie en transportsystemen.

 

Alleen al om deze redenen hebben Bill Gates en de groene new deal-aanjagende globalisten geen voeling met de werkelijkheid. Ze maken het niet alleen moeilijker voor de gemiddelde mens om te eten, naar het werk te reizen en zijn huis te koelen/verwarmen, maar hun waanideeën breken ook de soevereiniteit van naties af, waardoor de bevolking kwetsbaarder wordt en de wereld minder veilig.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws.

https://www.frontnieuws.com/bill-gates-laat-plotseling-narratief-over-klimaatdoom-varen-nu-bevolkingen-terugslaan-tegen-globalisme/

Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...