woensdag 27 september 2023

VN bedreigt tegenstanders van Agenda 2030: “Dit is niet langer een onderhandeling”

 september 27, 2023


De Verenigde Naties heeft iedereen bedreigd die zich verzet tegen Agenda 2030: “Dit is niet langer een onderhandeling. Daarom heet het een agenda en geen verlanglijstje.”

De Chileense communist Valentia Muñoz uitte het dreigement namens de globalistische elite toen zij deze week sprak op de top van de Verenigde Naties in New York City, bericht Thepeoplesvoice.

Volgens Muñoz zal iedereen die weigert toe te geven aan de draconische dictaten van Agenda 2030 worden aangepakt door de globalistische elite.

De wereld heeft een kritiek punt bereikt volgens Klaus Schwab, die wereldregeringen heeft opgedragen om iedereen die zich verzet tegen de agenda van de globalisten gevangen te zetten en te heropvoeden.

Volgens Schwab is de geschiedenis van de mensheid nu officieel voorbij en moet iedereen die het niet eens is met de agenda van de globalisten gecanceld, gedeplatformeerd, gearresteerd en opgesloten worden als voorbeeld voor de rest van de samenleving.

Volgens Schwab hebben we nu het punt bereikt waarop iedereen die een “negatieve, kritische of confronterende houding” aanneemt tegenover de plannen van het WEF hard moet worden aangepakt.

De ongekozen globalistische agenten van Klaus Schwab hebben de opdracht gekregen om de instructies op internationale fora te verspreiden. De Chileense communiste Valentia Muñoz was niet de enige agent die de boodschap van Schwab in New York City bracht.

 

De voormalige Nieuw-Zeelandse premier Jacinda Ardern, die nu fulltime voor het WEF werkt, vertelde deze week op de VN Klimaattop in New York City dat vrije meningsuiting een oorlogswapen is, en dat iedereen die betrapt wordt op het uitspreken van zijn mening over gevoelige globalistische onderwerpen dienovereenkomstig gestraft moet worden.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. 

https://www.frontnieuws.com/vn-bedreigt-tegenstanders-van-agenda-2030-dit-is-niet-langer-een-onderhandeling/

Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...