donderdag 8 februari 2024

Er wordt binnen de EU koortsachtig gewerkt om sancties op te leggen aan Tucker Carlson

 woensdag, 07 februari 2024 19:38   Hits: 5037

 sancties tegen Tucker Carlson Mensen die de waarheid vertellen zijn niet echt welkom in de Europese Unie.

Nu Tucker Carlson de Russische presdent Poetin gaat interviewen komt hij voor wat de EU betreft ook in aanmerking voor sancties. 


Zoals wij gisteren schreven bij de aankondiging van het intervieuw met Vladimir Poetin door Tucker Carlson, kan de laatste verwachten een hoop bagger over zich heen te krijgen.

Want, eindelijk zullen de Europeanen en de Amerikanen zelf kunnen zien en horen hoe ze de afgelopen jaren zijn voorgelogen door hun eigen overheden.


Zo zijn er ontelbare sancties opgelegd aan Rusland, door Amerika, maar ook door de EU. Dankzij deze sancties is het afgelopen met goedkoop Russisch gas en staat een groot en machtig land zoals Duitsland economisch gezien al bijna op instorten.

Maar, die sancties waren er niet voor niets, zo verzekerden de Europese leiders hun publiek. Die sancties hakten er hard in en de Russen hebben het moeilijk, heel moeilijk.

In werkelijkheid echter blijkt dat het goed gaat met de Russen, heel goed.
Het interview met Poetin zal dan ook een grote schok zijn voor de Westerse burgers.

En dus komen er nu al mensen bij de EU met de mededeling dat Tucker Carlson zelf wel eens onderwerp zou kunnen worden van sancties.

Europese sancties Tucker Carlson

Volgens insiders bij de EU kon het interview met Poetin wel eens gevolgen kunnen hebben voor Tucker Carlson zelf.

Degene die dit alles wist te vertellen aan Newsweek, was de bekende Guy Verhofstadt. Deze deelde verder aan Newsweek mee dat Poetin een oorlogsmisdadiger is en Tucker een spreekbuis voor Donald Trump.

Verhofstadt is dan ook degene die binnen de EU druk aan het pleiten is voor sancties tegen Tucker Carlson en wel in de vorm van een inreisverbod voor de EU. Net zoals Nederland dat op aandringen van het CIDI deed met David Icke.

Dat is dezelfde Verhofstadt die een heel belangrijke rol speelde bij de Amerikaans/Israëlische staatsgreep in Oekraïne in 2014.  

In België vraagt men zich al langer af hoe het kan dat Verhofstadt buigt als een knipmes voor Israël. Zo schreef men daar in 2011 al het volgende:

De dubbele morele standaard van de ‘vrienden van Israël’ – zij accepteren en verdedigen van Isräel daden die zij van geen enkele andere staat zouden pikken – is zonder meer stuitend. Hoe is het bijvoorbeeld mogelijk dat een man als Guy Verhofstadt, die overigens prat gaat op zijn vele publieke en privéreizen naar Israël, zonder verpinken de tweederangsstatus van de Arabische minderheid in het land wegwuift?

Al met al wordt het heel spannend om te zien hoe ze Tucker verder zullen aanpakken.

Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...