donderdag 8 februari 2024

Zal dit een eind maken aan de eeuwige geldstroom naar Oekraïne?

 

     
    Hits: 2230
bang voor interview met PoetinLater vandaag of beter gezegd vannacht wordt het langverwachte Tucker Carlson interview met Poetin gepubliceerd.

Wat nu al wel duidelijk is dat de gevestigde orde zich grote zorgen maakt en dat Carlson nu al met de grond gelijk gemaakt wordt omdat de eeuwige Oekraïne financiering in gevaar komt.


Bij ons wordt het komende interview met Poetin al snel 'geduid door experts'. Zo schrijft RTL nieuws.

Volgens Amerika-correspondent Erik Mouthaan is het interviewen van Poetin de 'grote droom' van Carlson. De afgelopen jaren heeft de oud-Fox News presentator niet onder stoelen of banken gestoken dat hij pro-Poetin is en dat het Westen last heeft van een 'irrationele haat' tegen de Russische president.

Zo'n interview komt Carlson goed van pas, vertelde Mouthaan deze week. "Tot voor kort was hij nog een beroemde tv-presentator met dagelijks ruim 3 miljoen kijkers, maar nu is hij afgezakt naar de randen van de complottheorieën."


Het aantal mensen dat nu Carlson volgt is vele malen groter dan in de tijd dat hij nog voor Fox News actief was. Alleen al zijn account op X heeft meer dan 11 miljoen volgers. Schattingen zijn dat het werkelijke bereik van Carlson waarschijnlijk boven de 100 miljoen ligt.

In België noemen ze Carlson 'de brulboei' van een woedend Amerika.

De dame die bekend staat als seriemoordenaar en degene die de uitdrukking 'gezelfmoord' aan de wereld heeft geschonken knijpt hem ook behoorlijk en noemt Carlson een nuttige idioot die zich voor het karretje van Poetin laat spannen.

Hillary heeft dan ook alle reden om bezorgd te zijn over het komende interview.



Dit is trouwens dezelfde dame die Trump vals beschuldigde van het samenwerken met de Russen. Ze zijn als de dood dat het door de MSM gecreëerde sprookje over Oekraïne met daverend geweld in elkaar zal storten en er geen euro of dollar meer naar dat land gaat.
Eén ding is zeker. Het interview met Poetin zal iets anders worden dan de manier waarop CNN Zelenski weet te interviewen.

Of zoals Kim Dotcom schrijft:

The hard-hitting journalism that CNN wants to see from Tucker Carlson.



Volgens berichten zal het Poetin om middernacht onze tijd worden gepubliceerd, (18.00 EST). Het interview kan worden bekeken op de website van Tucker of op zijn X account.

Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...